Deryan tebrik ederim , sanırım ben de hamileyim :)) Ama kesin tanı için çarşamba günü dr. gidicem Cuma günü test yaptım pozitif çıktı , 2 kere yaptım şimdi normal bir gebelik olması için dua ediyorum ve çarşambayı iple çekiyorum :))
canm güzel haberlerini alırız inşallah seninde....şu andaki stresini tahmin edebiliyorum..çarş. beklemek çok zor olmalı ama sende bir ohhhhhh çekersin yakın zamanda rahatlarsın allahın izniyle merak etme..dua ed:Saruboceq::Saruboceq:icem senin için...
arkadaşlarrrr bugün dr.a gittim miniğimiz 7.haftasında veeee çok sağlıklı......tehlike geçmiş çook mutluyumm çookk allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah...sevgiler
Merhabalar,aranıza yeni katıldım... geçen sene dış gebelik geçirdim şu an bebek istiyorum; bu ay yumurtlama dönemim çok ağrılı geçti ilk defa kasık,bel,bacak ağrısı çektim aşırı şekilde...karnımda şişlik hissediyorum,gaz olayı da var ve adetime 6 gün kaldı acaba hamişmiyim çok merak ediyorum. dış gebelik geçirdiğim için tekrarlamasından çok korkuyorum.(Allah kimseye bu duyguyu yaşatmasın.).....herkesin mucizesi gerçek olur inşallah :)) :asigim: sevgiler
slm arkadaslar
ben enson 26 ocakda adet gordum. sonrasında adet gormedım.hormon testlerım normal cıktı.bthcg negatıf.dupaton kullandım yıne adet gormedım.usg de bısey cıkmıyor sımdı ıgne yaptılar.dıs gebelık bthcg de cıkmayabılır mı cok korkuyorum..bılenler yazarsa sevınırım..tskler....