merhaba.gecen yıl gecırdığın rahatsızlık ıcın gecmıs olsun dıyorum.ama bu yıl aynı olacak dıye bır kural yok..sakın aklına oyle seyler getırme.pozıtıf dusun kı guzel seyler basına gelsın...hamılelık belırtılerı yasaman guzel bak az da kalmıs bes gun ne guzel...beklemek cok zor ama bu bıle guzel...bende de o belırtılerın aynı oldu bu ay ama testlerım negatıf verıyor... adetım hıc gecıkmez ama henuz regl de olmadım... bakalım hayırlısı... mujdelı haberını beklıyorum canım...unutma hayatta bazen acı gunlerde gecıreceğiz ki hayatta kı guzel anların kıymetını bılelım.....Merhabalar,aranıza yeni katıldım... geçen sene dış gebelik geçirdim şu an bebek istiyorum; bu ay yumurtlama dönemim çok ağrılı geçti ilk defa kasık,bel,bacak ağrısı çektim aşırı şekilde...karnımda şişlik hissediyorum,gaz olayı da var ve adetime 6 gün kaldı acaba hamişmiyim çok merak ediyorum. dış gebelik geçirdiğim için tekrarlamasından çok korkuyorum.(Allah kimseye bu duyguyu yaşatmasın.).....herkesin mucizesi gerçek olur inşallah :)) :asigim: sevgiler
deryan canım bence kan testi yaptır en sağlıklısı o.Benim arkadaşımda dış gebelik geçirdi v 4 ay sonra hamile kaldı inşallah sende hamilesindir.Bende anne olmayı çok istiyorum ama 7 yıldır allah nasip etmedi.Adetim 23 gün gecikti test yaptım 3 defa negatif artık kan testine bakıcam yoksada ne yapayım ama inşallah sen hamilesindir
merhaba.gecen yıl gecırdığın rahatsızlık ıcın gecmıs olsun dıyorum.ama bu yıl aynı olacak dıye bır kural yok..sakın aklına oyle seyler getırme.pozıtıf dusun kı guzel seyler basına gelsın...hamılelık belırtılerı yasaman guzel bak az da kalmıs bes gun ne guzel...beklemek cok zor ama bu bıle guzel...bende de o belırtılerın aynı oldu bu ay ama testlerım negatıf verıyor... adetım hıc gecıkmez ama henuz regl de olmadım... bakalım hayırlısı... mujdelı haberını beklıyorum canım...unutma hayatta bazen acı gunlerde gecıreceğiz ki hayatta kı guzel anların kıymetını bılelım.....
kızlar bende iki defa dış gebelik geçirdim. ikincisinde ameliyat oldum. şu an 3 aydır korunmuyoruz ama olmadı. dün rahim filmi çektirdim. allahtan sağ tüpümde sorun yok. zaten diğeri alınmıştı. umarım hepimiz hamile kalırız. yanlız size söylemek istediğim bişey var. dış gebelikten sonra korunmayı bırakmadan rahim filmi çektirin. film çektirmeden bebek düşünmeyin lütfen. ben bu durumu önemsemedim ve 2. defa daha kötü sonucunu yaşadım. lütfen dok. konuşup film çektirin. umarım herşey istediğimiz gibi olur. cevaplarınızı bekliyorum
Aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşım geçmiş olsun bende 2007 temmuz ayında geçirdim dış gebelik ameliyatımı sol tüpüm tamamen çürüdüğü için alındı 1 yıldır da korunmuyoruz ama henüz birşey yok hayırlısını nasip etsin Allah dış gebelik eğer tüp alınmassa tekrarlama durumu oluyormuş çok araştırdım bu meseleyi o yüzdende alınmasında da bir hayır vardır dedim şükür ki yumurtalıklarımı çürütmemiş çünkü benimki baya geçmişti üstünden anlaşılana kadar ki hiç ne canım acıdı ne de kanama geçirdim dr.lar bile çok şaşırmıştı.