dış gebelik şüphesi??

Maleseff kuzum cok xor dedi tek taraflı tuttu tuttu sizlere karşı sansim 100/40 dedi doktor
yinedd bi cocugun var cnm Allah bağışlasın onu sana. ve herşeyinde hayırlısı olsun ne insanlar var tek tüple doguran ayrıca tüpünde alınmamış şükürler olsun en azından tedaviyle açılma ihtimali var

Allah önce sana versin kuzum insallah sağlıklı bebisin olur tup alinmamis

Tup alınmadı ama islem olmasa 0 yani işlem de olmuyor ha kapali ha duruyor hicbir ise yaramıyor
olsun oyle deme. Allah varsa olmuyacak birşey yoktur. yeterki Allah istesin belki bi sperm kıvrıla kıvrıla gelir o tüpten girer döller yumurtayı:)

olsun oyle deme. Allah varsa olmuyacak birşey yoktur. yeterki Allah istesin belki bi sperm kıvrıla kıvrıla gelir o tüpten girer döller yumurtayı:)
Kis sus güldürdün beni kiloda aldim zaten konustugumuz günlerden beri 5 kilo aldim 3 ayda 72 oldumzati psikolojim de bozuk

Cok fazla olmaz kuzum ilk zamanlar adet oldum sanırsın sonra kesilir tekrarara kanama baslar
ilki öyleydi zaten adetten daha fazla oldu hatta kanama. sonra kesildi dün başladı yine ama cok fazla ddgil

Dedigim gibi kanama olup olmamasi sart degil düşüyormuş kendiliginden ama mutlaka kan ver ihmal etme
Kuzucum bu sefer de öncekilerde beni sinir eden hcg değeri bu sefer de 5 kat artmış. Kasıklarımın ortalarında ağrı hep var ama arada sağ tarafta da oluyor ağrı. Ama şu an 56 değerim bu değerle dediğin gibi ağrı olması dış gebelik için erken. Ama psikolojim bozuldu artık önceki gebeliklerden dolayı. Bir şeyler normal gidince altınd hep bir şey arıyor insan yaaa...

en son 144 olmuştu bi daha baktırmadım cnm kanamamda var kanamam kesilince tekrardan baktırıcam düşmüşmü. diye beb kendiliğinden düşer diye düşünüyorum
Anladım canım, umatım tez vakitte kurtulursun da yeni bebiş çalışmalarına başlarsın. Dış gebelik olma ihtimali 100 kadında 1 ama gelir bebek özlemiyle yanıp tutuşanları bulur işte... hayat...

iyi bak ne güzel artmış :)birde kasık agrısı her zaman dış gebeliğe yorulmaz benim ilk gebeliğimde aşırı derecede sağ kasıgım agrıyordu hatta elimle bastırıyordum gözlerimden yaş bile gelitordu. ama keseyide bebeğide gördük onda mesela :)

Anladım canım, umatım tez vakitte kurtulursun da yeni bebiş çalışmalarına başlarsın. Dış gebelik olma ihtimali 100 kadında 1 ama gelir bebek özlemiyle yanıp tutuşanları bulur işte... hayat...
tövbe tövbe :) güldürdün beni yaa :)Aminn cnm inşAllah şu ikilimden bi kurtulsam hayırlısıyla

Doğru diyorsun canım ama insan o kadar şey yaşayınca pipirikleniyor işte:) aslında benim dış gebelik korkumun olmasının sebeplerinden biri de bu 10 ay önce geçirdiğim tüp ameliyatı. Risk faktörünü artırıyormuş. Ondan hep tetikteyim. Neyse umarım bu sefer cücük beni bırakmaz da sağ salim kucağıma alırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…