dış gebelik şüphesi??

Bebeğin şuanda kaç haftalık oldu?
Belliki keseyi göremedi, ya da başka yere yerleştiğini gördü. Durupdururken niye dış gebelik desin ki. Yani inşallah değildir ama öyleyse bile üzülme. Yeniden bebek sahibi olursunuz inşallah.

Bebeğin şuanda kaç haftalık oldu?
Belliki keseyi göremedi, ya da başka yere yerleştiğini gördü. Durupdururken niye dış gebelik desin ki. Yani inşallah değildir ama öyleyse bile üzülme. Yeniden bebek sahibi olursunuz inşallah.
inşAllah cnm. durup dururken degil betamın düşüp artmasından şüphelendi. bu arada sat 21 agustos

Insallah kuzum benim bi tane kuzum var 2.olmadi henüz:dua:hayırlısı neyse o olsun kuzu
biliyorum ben seni cnm :)2. bebegi istedigini hatta en son kimyasal gebelik yasadıgını aynı topikteydik senın kurdugun

biliyorum ben seni cnm :)2. bebegi istedigini hatta en son kimyasal gebelik yasadıgını aynı topikteydik senın kurdugun
Biliyorum kuzum seni grup dağıldı kimse yazmıyor bikac kisi haricinde ilk seni görür görmez yazdim zaten ilk okudugumda cok sewinmistim aaaaa hamile diye allahim sonunu getirsin insallah:anneadayı::dua:

Biliyorum kuzum seni grup dağıldı kimse yazmıyor bikac kisi haricinde ilk seni görür görmez yazdim zaten ilk okudugumda cok sewinmistim aaaaa hamile diye allahim sonunu getirsin insallah:anneadayı::dua:
amin Allah'ım sağlıklı ve hayırlıysa benımle kalsın ama degilse sen verdin sen aldın diyorum her zaman . bakalım hayırlısı olsun artık

Ah canım çok üzüldüm :( hakkında hayırlısı olsun... Dış gebelik varsa mutlaka kürtaj olmalısın. Diğer soruların hakkında bir bilgim yok maalesef.

Kuzummmm çok üzüldüm yaaaa dua edicem.sana hayırlısıyla inşallah sonuçlanır önce senin sağlığın sonra bebek üzme lütfen canını Allah'ım gönlüne göre versin inşallah acılarını hafifletsin

Kuzummmm çok üzüldüm yaaaa dua edicem.sana hayırlısıyla inşallah sonuçlanır önce senin sağlığın sonra bebek üzme lütfen canını Allah'ım gönlüne göre versin inşallah acılarını hafifletsin
aminn cnm cok saol Allah razı olsun hepinizden ❣

Oo kızlar merhaba sizleri görmek ne güzel. Ben de dün hamile olduğumu öğrendim. Adete 1 gün kala fakat yumurtlamam da 3 gün geç oldu, 4 gün varmış gibi yani. Dün kanda beta hcg10,58 çıktı. M melegim44 kuzum bu kadar düşük değerde dış gebeliği tek taraflı ağrı hissederek anlayabilir miyiz? Sağ kasığımda ağrı oluyor biraz. Senin tek taraflı kasık ağrın ne zaman başlamıştı?

Eklentiler

• IMG_5669.JPG
    IMG_5669.JPG
    18,6 KB · Görüntüleme: 29
merhaba kızlar. benım betam 35 ile başlayıp 2 gün sonra 104 oldu ve artış cok iyi dendi. 2gün sonra 60 oldu düşük yapıyorsun dendi. kahverengi lekem başladı. sonra kırmızıya döndü pıhtılı gelmeye başladı. 2gün sonra 38 oldu betam doktor düşüş cok güzel düşüyor dedi. 2gün sonra tekrar baktırdım ve 43olmuş. sonra kanamam bitince giderim dedim ve kanamam kesileli 3-4gün oluyor bugun betam 193 cıktı. doktor dış gebelik kurtaj yapıcam dedi. bende neyi kurtaj yapıcak hala anlamış degilim.bu arada 43le 193arasında 6gün var.dış gebelik ihtimali varda normal gebelik ihtimali yok mu sizce?? şimdi demeyin delimi bu kız diye bu benım 4.gebeliğim ve yaşayan gebeliğim yok . cıkmadık candan umut kesilmez hesabı bi ümit bekliyorum. hevesim kursağımda can çekişiyor resmen :KK43: dua edin ne olur
Canim üzgünüm ama dış gebelik gibi duruyor değerlerin..benim de boyle duzensiz artip düşüyordu. 590 falanken sag tupte goruldu :( igneyle sonlandirildi. İhmal etme sakın. Kahverengi akinti oluyordj bende de. Kasik agrim cok fazla yoktu.

Oo kızlar merhaba sizleri görmek ne güzel. Ben de dün hamile olduğumu öğrendim. Adete 1 gün kala fakat yumurtlamam da 3 gün geç oldu, 4 gün varmış gibi yani. Dün kanda beta hcg10,58 çıktı. M melegim44 kuzum bu kadar düşük değerde dış gebeliği tek taraflı ağrı hissederek anlayabilir miyiz? Sağ kasığımda ağrı oluyor biraz. Senin tek taraflı kasık ağrın ne zaman başlamıştı?
hayırlı ugurlu olsun ya inşAllah sağlıcakla kucagına alırsın cnm.AMİN

Back