- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
inşAllah cnm duanı eksik etmeCanım umarım sıkıntı büyümez ya çok zor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşAllah cnm duanı eksik etmeCanım umarım sıkıntı büyümez ya çok zor...
sonucumu alınca yeniden yazarım kanamam kesilmişti simdi tekrar geliyor bakalım gorucez artıkCanim üzgünüm ama dış gebelik gibi duruyor değerlerin..benim de boyle duzensiz artip düşüyordu. 590 falanken sag tupte gorulduigneyle sonlandirildi. İhmal etme sakın. Kahverengi akinti oluyordj bende de. Kasik agrim cok fazla yoktu.
inşAllah güzel dileklerin için teşekkürler ama benım kanamam oldu şimdi lekelenmem başladı malesef inşAllah sonum güzel biter. korkuyorum çunku :/valla ben burada okudum cokta etkılenmıştim
aynı senınkı gibi değeri çıkıp düşüyormuş ,
kadın kürtaj olmaya gittiği gun dr tekrar bthcg bakalım demiş , değer çok yüksek kese var bebek sağlıklı ve herşey normalmiş, hatta buraya doğum yapıp oyle yazmıştı anlatmıştı hıkayesını ,
çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer ,
Oooo süper kuzum cok sewindim Allah yardimcin olsun sonunuu getirsin rabbim yok bu kadar değerle agri olmaz ben 500lerle hissetmeye baslamistim yeni gebelikte kasik ağrısı cok oluyormus senin ki ondandir kötüyu düşünme iyi düşün iyi olsun ınan cok mutlu oldum bizede dua et bebisimOo kızlar merhaba sizleri görmek ne güzel. Ben de dün hamile olduğumu öğrendim. Adete 1 gün kala fakat yumurtlamam da 3 gün geç oldu, 4 gün varmış gibi yani. Dün kanda beta hcg10,58 çıktı. M melegim44 kuzum bu kadar düşük değerde dış gebeliği tek taraflı ağrı hissederek anlayabilir miyiz? Sağ kasığımda ağrı oluyor biraz. Senin tek taraflı kasık ağrın ne zaman başlamıştı?
sonucum 114 olmuş bakalım doktor ne diyecem?
Sanırım bende onu okumuştumvalla ben burada okudum cokta etkılenmıştim
aynı senınkı gibi değeri çıkıp düşüyormuş ,
kadın kürtaj olmaya gittiği gun dr tekrar bthcg bakalım demiş , değer çok yüksek kese var bebek sağlıklı ve herşey normalmiş, hatta buraya doğum yapıp oyle yazmıştı anlatmıştı hıkayesını ,
çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer ,
tamam cnm yazıyım. 35-104-60-38-43-193-114.... 43-193 arasında 6 gün var sadece diğerkileri hep 2 gün arayla. senın degerlerin nasıldıCanim sirayla degerlerini yazar misin hatirliyorsan
Benimbu arada doktor kurtaj yapıcam dedi kabul etmedim. ben kendiliğinden düşücehine inanıyorum
işte benım bi düşüp artması doktoru şüphelendirdi ayrıca rahim duvarımda kalın ama gebelik yok doktor saglıksız dedi546 490 365 267 1 hafta gitmedim sonra beta 57. 2 hafta sonra 0.05 ve bitti
doktor benı delirtiyor zaten benden parça alıp patolojiye göndericekmiş bebege ait bi bulgumuymuş onu tespit edicekmiş. şaşkın kadın zaten dış gebelik diyorsun madem dış gebelik rahmimi niye temizliyorsun. başka bi hastaneye gidicem zatenO konuda kesin düşer diyemem kuzu benim surekli dususte oldugu halde ekim sonu hamile oldugumu ogrenmistim kasim sonu 0 gordum tam 1 ay bekledim doktor düşmeseydi kurtaj demisti ama dusmeyebilir aslinda igne vurup bekleseydi sonucu görürdun hemen ne kurtaji
Benim
en azından senin sürekli düşmüş. benım düşüp arttı şimdi tekrar düşüyor. kimyasal gebeliğimdede böyle olmuştu. o yüzddn kendiliğinddn düşücegini düşünüyorum546 490 365 267 1 hafta gitmedim sonra beta 57. 2 hafta sonra 0.05 ve bitti
Canım benim benim bi önceki de düzensiz artıyordu. Azalma olmadı hep arttı ama düzensizdi. Kese görünecek kadar hcg yükselmedi. Ama doktor yüksek ihtimal dış gebelik bu dedi. Onu da şuradan anladı. Sağ tüpümde kese gibi bir şey gördü ben de gördüm ultrasonda. Bu kese değil sarı cisim dedi. Kendi kendine de düşebilir iğne veya ameliyata gerek kalmadan dedi nitekim de öle oldu. Gecikmeden iki hafta sonra yoğun kanamayla sonlandı.tamam cnm yazıyım. 35-104-60-38-43-193-114.... 43-193 arasında 6 gün var sadece diğerkileri hep 2 gün arayla. senın degerlerin nasıldı
saol cnm acıklaman için ben anlamıyorum ultrason goruntusunden pek. ama doktorlar bi kaç doktor dış gebelik bulgusuna rastlamadı. rahim duvarımın kalınlaştıgını fakat saglıksız gebelik oldugunu sonlanıcagını söyledi. ayrıca progestana beta 104 iken bakıldı 9.96 cıktı.Canım benim benim bi önceki de düzensiz artıyordu. Azalma olmadı hep arttı ama düzensizdi. Kese görünecek kadar hcg yükselmedi. Ama doktor yüksek ihtimal dış gebelik bu dedi. Onu da şuradan anladı. Sağ tüpümde kese gibi bir şey gördü ben de gördüm ultrasonda. Bu kese değil sarı cisim dedi. Kendi kendine de düşebilir iğne veya ameliyata gerek kalmadan dedi nitekim de öle oldu. Gecikmeden iki hafta sonra yoğun kanamayla sonlandı.
Ben de sarı cismi araştırdım. Yumurta çatladıktan sonra içindeki hücre spermle birleşip döllenio, yumurtadan geri kalan malzeme kese gibi olup tüplere girio. Bunun görevi de embriyo kendi progesteronunu üretene kadar progesteron üretmek. Bu da bebeğin yanı başında duruyormuş sarı cisim(corpus luteum) denen şey. Doktor buna dayanarak dış gebelik olduğunu söyledi muhtemelen.
Sen de doktora gittiğinde ultrasonda tüplerine bi dikkat et bakalım, öyle bir şey görünüyor mu...
Hiç de stres yapıp kendini de üzme, kendi kendine de düşebilir, iğneyle de sonlanabilir. Erken farkedildiğinde ameliyata bile gerek kalmıomış.
Tabi buradaki mesele doktorun belirtileri düzgün değerlendirmesi.
Mesela benim doktor beta hcg yi progesteronla birlikte takip etmişti. Düzensiz beta hcg ve düşük progesteron seyretmişti. Senin progesterona bakıldı mı?
İnşallah dedikleri gibidir valla. Bana da sanki kendi kendine düşecek gibi geldi, hcg çok yükselme eğiliminde değil çünküsaol cnm acıklaman için ben anlamıyorum ultrason goruntusunden pek. ama doktorlar bi kaç doktor dış gebelik bulgusuna rastlamadı. rahim duvarımın kalınlaştıgını fakat saglıksız gebelik oldugunu sonlanıcagını söyledi. ayrıca progestana beta 104 iken bakıldı 9.96 cıktı.
evet ve anormal yükselmesi yok. cok guzel düşüyor ddmişti bi doktor hcg düşürürsün dedi. sonra yükseldi malesefİnşallah dedikleri gibidir valla. Bana da sanki kendi kendine düşecek gibi geldi, hcg çok yükselme eğiliminde değil çünkü
sende izmirliydin sen hangi doktora gittin ??İnşallah dedikleri gibidir valla. Bana da sanki kendi kendine düşecek gibi geldi, hcg çok yükselme eğiliminde değil çünkü