dış gebelik şüphesi??

Kalinlasan rahim duvarini temizlemek amaciyla kuretaj yapılabiliyor. Revizyon kurtaj deniyor bana da igne olduktan sonra kürtaj yapti doktorum dis gebelik gecirdigimde. Orda zaten gebelik materyalini almiyorlar o vucut tarafindan emilip yok oluyormuş.

cnm ben kabul etmedim başka bi doktora görünücem artık. doktorşa bağ kuramadım. belkide kendiliğinden düşer. bana iğne falanda vurmadan direk kürtaj dedi. ve bu benım 4. gebeliğim zaten 2kere kürtaj oldum ve zorlugunu biliyorum

Prof dr erol tavmergen canım, başka doktora gitmek istiyorsan öneririrm, çok iyi doktordur. Düşükten sonra kimsenin istemediği testleri benden o istedi. Alanında uzman...
devlettemi bu doktor cnm

Canim onu duymustum sana bahsettigim hastanedeki dis gebelik geçiren kadindanda parça almislardi cok iyi hatırlıyorum onu gonderip dis gebelik mi degil mi anlıyor larmis bana cok sacma ve bir o kadar da garip gelmisti ama öyle teshis ediyorlarmış banada demisti doktor ilk gun yatisim yapildiginda ertesi gun icin değerin artis gosterirse rahimden parça alip göreceğiz demisti yani parça alınıyor ama hic duymuyormussun doktor asagiyi uyusturuyormus

en azından senin sürekli düşmüş. benım düşüp arttı şimdi tekrar düşüyor. kimyasal gebeliğimdede böyle olmuştu. o yüzddn kendiliğinddn düşücegini düşünüyorum
Insallah kuzum ama 1 ayima maloldu bazen diyorum keşke kurtaj olsaydım biliyorsun dis gebelik sol tupumu kapattı

Ewt benimde kimyasal gebeligimde bakmıştı progesteron cok düşüktü doktor sağlıksız bu gebelik degil dedi ve kanamayla bitmisti

anladım cnm. belkide kendiliğinden açılır. ovulayon yapıyormusun cnm bu arada
Temmuzda korunmadim yumurtlama dönemine denk getiremedik olmadi bu ayda bat 15 eylül ovulasyon yapmadım kafama gore adetin 14 16 18 ilişki oldu tutarsa tuttu tutmazsa ekime kaldi

Temmuzda korunmadim yumurtlama dönemine denk getiremedik olmadi bu ayda bat 15 eylül ovulasyon yapmadım kafama gore adetin 14 16 18 ilişki oldu tutarsa tuttu tutmazsa ekime kaldi
inşAllah hayırlısıyla tutar ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…