dış gebelik şüphesi??

Bebeğin şuanda kaç haftalık oldu?
Belliki keseyi göremedi, ya da başka yere yerleştiğini gördü. Durupdururken niye dış gebelik desin ki. Yani inşallah değildir ama öyleyse bile üzülme. Yeniden bebek sahibi olursunuz inşallah.

inşAllah cnm. durup dururken degil betamın düşüp artmasından şüphelendi. bu arada sat 21 agustos

Insallah kuzum benim bi tane kuzum var 2.olmadi henüzhayırlısı neyse o olsun kuzu
biliyorum ben seni cnm :)2. bebegi istedigini hatta en son kimyasal gebelik yasadıgını aynı topikteydik senın kurdugun

biliyorum ben seni cnm :)2. bebegi istedigini hatta en son kimyasal gebelik yasadıgını aynı topikteydik senın kurdugun
Biliyorum kuzum seni grup dağıldı kimse yazmıyor bikac kisi haricinde ilk seni görür görmez yazdim zaten ilk okudugumda cok sewinmistim aaaaa hamile diye allahim sonunu getirsin insallah

Biliyorum kuzum seni grup dağıldı kimse yazmıyor bikac kisi haricinde ilk seni görür görmez yazdim zaten ilk okudugumda cok sewinmistim aaaaa hamile diye allahim sonunu getirsin insallah
amin Allah'ım sağlıklı ve hayırlıysa benımle kalsın ama degilse sen verdin sen aldın diyorum her zaman . bakalım hayırlısı olsun artık

Ah canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun... Dış gebelik varsa mutlaka kürtaj olmalısın. Diğer soruların hakkında bir bilgim yok maalesef.

Kuzummmm çok üzüldüm yaaaa dua edicem.sana hayırlısıyla inşallah sonuçlanır önce senin sağlığın sonra bebek üzme lütfen canını Allah'ım gönlüne göre versin inşallah acılarını hafifletsin

aminn cnm cok saol Allah razı olsun hepinizden ❣

Oo kızlar merhaba sizleri görmek ne güzel. Ben de dün hamile olduğumu öğrendim. Adete 1 gün kala fakat yumurtlamam da 3 gün geç oldu, 4 gün varmış gibi yani. Dün kanda beta hcg10,58 çıktı. M melegim44 kuzum bu kadar düşük değerde dış gebeliği tek taraflı ağrı hissederek anlayabilir miyiz? Sağ kasığımda ağrı oluyor biraz. Senin tek taraflı kasık ağrın ne zaman başlamıştı?

Eklentiler

• IMG_5669.JPG
    18,6 KB · Görüntüleme: 30
Canim üzgünüm ama dış gebelik gibi duruyor değerlerin..benim de boyle duzensiz artip düşüyordu. 590 falanken sag tupte goruldu igneyle sonlandirildi. İhmal etme sakın. Kahverengi akinti oluyordj bende de. Kasik agrim cok fazla yoktu.

hayırlı ugurlu olsun ya inşAllah sağlıcakla kucagına alırsın cnm.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…