Çok teşwkkğrler cevabınız için. Korkum büyüyüp tekrar iç kanamaya sebep olması. İnşallah düşüş olur. Peki hemen 50mg daha iğne yaptırmalımıyım sizceiğneden sonra 4. Gün yüksek çıkması normal 7. Gün bakmak lazım, olmazsa tekrar iğne yapılır değeriniz düşük iğneyle düşer bence. İnşallah tekrar yaşamazsınız, rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Çok teşwkkğrler cevabınız için. Korkum büyüyüp tekrar iç kanamaya sebep olması. İnşallah düşüş olur. Peki hemen 50mg daha iğne yaptırmalımıyım sizce
Yargılamak haddime degil yanlış anlamayin. Sadece bende 3 sene cocuk diye yanip tutasan biri olarak cok üzüldüm inanin okuyunca duygusal olarak.Yanlış değerlendirdiniz başka ciddi bir rahatsızlığım var, o yüzden istenmiyordu henüz çocuk. Korunduk ona rağmen oldu. Ben de şoka girdim inanın. Çok ağır ve zor günler geçiriyorum. Çaresiz kala kaldık...
Amin çok teşekkür ederim...Yargılamak haddime degil yanlış anlamayin. Sadece bende 3 sene cocuk diye yanip tutasan biri olarak cok üzüldüm inanin okuyunca duygusal olarak.
Ama bakin o kadar korunmaya rağmen Rabbim nasip ettiyse belki vardı bir hikmeti bir hayrı...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah canım tez vakitte şifanı versin inşallah. Zor günlerine bertaraf etsin inşallah.
Ne kadar cahilsin ya. Yaşamadığın için anlaman mümkün de değil zaten ama ben yine de anlatayım. Dış gebelikte haftasına göre küçük ilerler beta hcg değerleri. Ayrıca progesteron hormonu da 5 in altında kalır. Ve doktorlar haftasını, progesteron a göre ayırt ederler. 6 haftalık gebelik 3000 lerdeyken 800,en fazla 1000 de kalır. Progesteron yükselmesi gerekirken geriler. Hastanın tüpü patlamadan ilaçla, tüpte ya da rahim dışında gelişen bebeğin gelişimini durdurarak sürekli takip ederler.. Ayrıca insanın elinde olmadan olur dış gebelik. İki kere yaşadım. Boş boş konuşup milletin moralini bozma..Siz bilmiyorsunuz hadi doktorlar 6 sene boşa mi okuyorlar o da mi bilmez 1500 2000 olmadan değerler gozukmez ultrasonda diye?
Her ne kadar istenmeyen bir gebelik olsa da inanin cok uzuldum ve bazi doktorlardan 1 kere daha nefret ettim yazık işini iyi yapan doktorlarin mesleklerini boyleleri yüzünden lekeleniyor insanlar güvenmiyor.
Size de sitem etmeden gecemicem keşke önlemini alsaydiniz istemiyorsanız o kadar evlat hasreti çekip anne olmak icin yanıp tutusanlar var ki sizin istenmeyen gebelik diye böyle sorumsuzca davranmanız cok üzdü beni inanın.
Allah affetsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?