Merhaba, 2gün önce hamile olduğumu öğrendim ancak 1.5 yıl önce dış gebelik geçirdim ve iç kanama ile ameliyata alındım. Tüpüm patladı ancak dikildi ve kurtarıldı. Tekrar etme olsaılığı yüksek demişiti doktor. Dün 776 olan değerim bugün 847 çıktı. Ağrımda olduğu için muayene sonrası dış gebelik tanısı kondu. Ve bugün 17:00 gibi metotreksat iğne yapıldı 50mg. Ağrım ve hafif sancım var. Bu ağrı normal mi? Düşük bir seviyede olduğu için beta değerleri ilacın etki etmeisini umuyorum. İğne sonrası nasıl hissettiğinizi ve nasıl sonuçlandığını paylaşır, bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. Gerçekten tekrar bir ameliyat geçirmek istemiyorum. İğne de çok acıtan ve ağrı yapan bir iğne. Cevaplarınızı bekliyorum, yardım lütfen...
Buna cevap gelmedi, bugün tekrar beta larıma bakıldı sonuçlarım geldi 1363 değerde. Etki etmediği anlamına mı geliyor. Yoksa 7.güne kadar beklemek mi lazım.
Buna cevap gelmedi, bugün tekrar beta larıma bakıldı sonuçlarım geldi 1363 değerde. Etki etmediği anlamına mı geliyor. Yoksa 7.güne kadar beklemek mi lazım.