Dış gebelik sonrası

Eklentiler

• 5A85BA40-3512-4110-9978-F283B2D64B95.webp
    5A85BA40-3512-4110-9978-F283B2D64B95.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 39
Tüpü alınan arkadaşlar 5 gün önce benim de sağ tüpüm alındı şu an hafif vajinal kanamam var normal mi yoksa hastaneye gitmeli miyim sizde olmuş muydu böyle bir şey?

Merhaba arkadaşlar
Ben 1 sene önce dış gebelik den ameliyat oldum ve bebek zarar verdi için tüpün birini aldılar
Ve 6 ay süre sonrasında başladık bebek için ve hala bı sonuca varamadık.😣sorum şu dış gebelik sonrası tek tüple hamile kalaniniz varmı ,kaç ay sonra hamile kaldınız ? Gerçekten ihtiyacım var iyi şeyler duymaya .
Hastaneye gidiyom temiz çıkıyor yumurtalık vs.
Ama olmuyor adetim düzenli oluyor aksamaz fazla .her yeni hamile kalan oldumu içim buruk buruk oluyor 😣🙁 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda
Merhaba, yaşadıklarımız çok zor bende aynı şeyleri yaşadım dış gebelik geçirdim ameliyat oldum sağ tüpüm alındı 3 ay sonra ovülasyon testiyle hamile kaldım, adetim düzenliydi ovülasyon testi öneririm size yumurtlamanızı gösteriyor. En önemlisi dua umudunuzu asla kaybetmeyin rabbim en kısa zamanda sizi de müjdelendirsin 🌸

Bende Nisan ayında dış gebelik geçirdim kapalı ameliyat oldum ve ilk gebeliğimdi 2 buçuk yıldır deniyorduk. Hayal kırıklığımı tahmin edersin . Tüp almadılar benden ama 3 ay korunduktan sonra tekrardan çalışmalara başladık 4 ay olmayınca tekrar hastaneye gittim doktor benden rahim filmi istedi dedi belki tüpün hasar almış olabilir . Adet olduktan sonra Kasım ayında rahim filmi çekecektim ama regl olmadım bir türlü ve hamile kalmışım . Şuan 1 buçuk aylık hamileyim . Yani ümidini sakın yitirme . Gerçekten dış gebelikten sonra inan hamile olduğuma bile tam anlamıyla sevinemiyorum acaba Buda dış gebelik mi diye hep içim içimi yemişti . Ama rahim filmi çektirmeni tavsiye ediyorum. Tüpün ne durumda Olduğundan emin ol . Ben inanıyorum olacak :))
Merhaba size bir sorum var gebeyken ameliyat olduğunuz göbek deliğinizde sancı falan yaşadınız mı ben de 8 haftalık hamileyim sanırım ayaklarımı üşüttüm ama korkuyorum kapalı ameliyatta göbek deliğimden girmişlerdi orda sancı yaşıyorum

Back
X