Dış gebelik sonrası

birmavigunu5

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2023
175
48
24
Merhaba arkadaşlar
Ben 1 sene önce dış gebelik den ameliyat oldum ve bebek zarar verdi için tüpün birini aldılar
Ve 6 ay süre sonrasında başladık bebek için ve hala bı sonuca varamadık.sorum şu dış gebelik sonrası tek tüple hamile kalaniniz varmı ,kaç ay sonra hamile kaldınız ? Gerçekten ihtiyacım var iyi şeyler duymaya .
Hastaneye gidiyom temiz çıkıyor yumurtalık vs.
Ama olmuyor adetim düzenli oluyor aksamaz fazla .her yeni hamile kalan oldumu içim buruk buruk oluyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda

Merhaba geçmiş olsun bende dış gebelik geçirdim ama iğne vuruldum. Kalan tüpünüz için bence rahim filmi çektirin

Sağolun
Doktoruma dedim aslında 1 sene normal dene sonra çekelim dedi başka bişey demedi
Anladım bence ihmal etmeyin. Bide çeşitli tedaviler var ondanda deneyebilirsin femera çatlatma iğnesi gibi genellikle rahim filminden sonra yüzde 90 gebelik elde ediliyor çünkü

Merhaba bende gecen hafta ameliyat oldum benim tüpü almadılar. Ama tüpün ne durumda olduğunu bilmiyorum. Kimi birsey yok tüpün dısındaydı kitle diyor, kimi eskisi gibi olmaz. Rahim filmi cektirdiniz ni diğer tüp için. Benimde canım cok sıkkın. Bundna sonra beni neyin beklediğini bilmiyorum. Cunku bu ikinci oldu.( ilkinde kendliğinden yok olmustu) size napmanız gerektiğini anlatan oldu mu doktorlardan tekrarlamaması için

Bende Nisan ayında dış gebelik geçirdim kapalı ameliyat oldum ve ilk gebeliğimdi 2 buçuk yıldır deniyorduk. Hayal kırıklığımı tahmin edersin . Tüp almadılar benden ama 3 ay korunduktan sonra tekrardan çalışmalara başladık 4 ay olmayınca tekrar hastaneye gittim doktor benden rahim filmi istedi dedi belki tüpün hasar almış olabilir . Adet olduktan sonra Kasım ayında rahim filmi çekecektim ama regl olmadım bir türlü ve hamile kalmışım . Şuan 1 buçuk aylık hamileyim . Yani ümidini sakın yitirme . Gerçekten dış gebelikten sonra inan hamile olduğuma bile tam anlamıyla sevinemiyorum acaba Buda dış gebelik mi diye hep içim içimi yemişti . Ama rahim filmi çektirmeni tavsiye ediyorum. Tüpün ne durumda Olduğundan emin ol . Ben inanıyorum olacak :))

Anladım bence ihmal etmeyin. Bide çeşitli tedaviler var ondanda deneyebilirsin femera çatlatma iğnesi gibi genellikle rahim filminden sonra yüzde 90 gebelik elde ediliyor çünkü
Çatlatma iğnesi düşünüyorum ama kist yapama olasılığı varmış galiba ben dış gebelik olmadan doktor klomen yazdı ve kist yaptı bana faydasida oldu ama malesef kötü sonuçlandı .sağlıklı sağlıksız her yumurtayı buyutuyormus o ilaç birde .kist yapmayan bı ilaç varsa kullanmak istiyorum

Çok geçmiş olsun canım
6 ay bekledim kanser iğnesi olduğu için ve süre bittince gittim doktora baktı herşey temiz dedi bende rahim filmi istiyorum dedim ben gerek girmuyom şuan dedi 1 sene dene olmazssa gel dedi tamm dedim ama 4 5 ay olacak olmadı .
Doktora dedim tekrra dış gebelik olmaması için bı ilaç vs bişey yokmu dedim malesef dedi yaşayanların %25 tekrar yaşama ihtimali var dedi korkma dedi böyle olup diğer hamilelikleri iyi gidenler var dedi

Yaa
Çok sevindim hamile olmana rabbim kucagina almayı nasip etsin inşallah
Bende kapalı ameliyat oldum canım doktor hep diğer tüp ile hamile kalcaksin dedi umudu hep vardı çok iyi de doktordu .olmayınca da beklemek çok zor oluyor benden sonra evlenenler hep hamile daha çok kafaya takıyorum .rahim filminde narkoz aldinmi canım birde

Klomen tüm yumurtaları büyütmeye çalışıyormuş ama femera bir yumurta ama kaliteli yumurta büyütmeyi destekliyor femera+ovitrelle yaptırın bence doktor kontrolünde yumurtlama takibi ile

Narkozsuz devlet hastanesinde çekilmiştim . Ama 2.yi çeksem narkozlu seçerdim heralde insan yıpranınca ufak bir şeye bile katlanası gelmiyor açıkçası . Açı eşiğin düşükse narkozlu yap

Bana da tüpüne dokunmadık ucundaydı sadece sağdık diyorlar ama iki kez olunca içim içimi yiyor iste. Benimde acık ameliyat oldupu için 6 ay beklemelisin diyorlar. Bakalım sonrası ne olacak

Canım çok geçmiş olsun ben de dış gebelik yaşamıştım ama benim ki tedavi ile olmuştu pcos var kendiliğimden gebe kalamıyorum şuan yine tedavi sürecindeyim. Sen hiç içini sıkma çok şükür bi sıkıntın da yokmuş. O ara burada çok araştırıp okumuştum tek tüple kendiliğinden gebe kalan okadar çok kadın var ki. Sen şimdi ister istemez strese girmişsindir o da etkiliyor olabilir canım rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Klomen tüm yumurtaları büyütmeye çalışıyormuş ama femera bir yumurta ama kaliteli yumurta büyütmeyi destekliyor femera+ovitrelle yaptırın bence doktor kontrolünde yumurtlama takibi ile
Aynen ismini duymuştum femera doktora gittiğimde soyluyum inşallah .bı kere başa bişey gelince herşeyden korkuyor insan

Narkozsuz devlet hastanesinde çekilmiştim . Ama 2.yi çeksem narkozlu seçerdim heralde insan yıpranınca ufak bir şeye bile katlanası gelmiyor açıkçası . Açı eşiğin düşükse narkozlu yap
Yaa bende narkozssuz kürtaj etmişlerdi o yüzden baya travma oldu narkoz isterim o zamn kesin

Teşekkür ederim
Benim ki de tedavi ile oldu canım klomen verdi doktor ve kist yaptı arkası dış gebelik oldu.
Çok srtes ediyorum elimde olmadan . Çok zormuş hamile haberlerini alıp da hamile kalamamak rabbim nasip etsin inşallah sana bana isteyen herkese hayırlısını kolaylıkla insllah

Amin amin canım ozaman hiç vakit kaybetme aşılamaya başvur canım ben de şuan evrak topluyorum kısmet olursa aşılamaya başlayacağız bekle bekle bişey olacağı yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…