Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dış gebelik sonrası tüpleri alınanlar,tüp bebek yaptırmaya mecbur olanlar:-((
Aynı yıl içinde 2 defa dış gebelik yaşadım 2 tüpümde alındı ve gidilecek yol çok açık.Tüp bebek merkezleri....Ama neresi?Hiç umudum yokkk vazmı geçsem acaba bebekten?
geçmiş olsun arkadşım.. valla benim tüplerim yıllardır var ama defalarca tüp bebek yaptırmak zorunda kaldım. sen yolun başında bu kadar çabuk pes edersen olmaz... hem şimdi vazgeçsen bi kaç ay sonra koşa koşa tüp bebeğe gidersin..allah beterinden korusun ya rahmine sorun olsa ve hiç gebe kalamayacaksın deselerdi.. bence haline şükretmelisin, en azından sorun yokmuş belkide hemen gebe kalırsın. sen böyle dersen biz napalım?
sorun var tabikide tüplerimin ikiside yok normal olarak asla çocuğum olmayacak.çok şükür rahim,yumurtalık vs.ile ilgili henüz bişey yok.bu durumdayken bile tüp bebekle çocuk sahibi olma şansım herkesle aynı.Halime yine de şükrediyorum,en azından çocuğum niye olmuyor sorusuna cevap verebiliyorum ama 1 yıldır yıprandım çok.Gözümü kapatmak ve açtığımda bebeğimi kucağımda görmek istiyorum herkes gibi
elbette haklısın hepimiz istiyoruz bunu ama senin sorunun yok derken yumurta ve sperm anlamında dedim. buradaki insanların çocuğunun yumurtası olmuyo, ya da eşinde sperm bulunamıyo o anlamda sende sorun yok.. ben de de tüp var ama işe yaramıyo :) sonuç itibari ile hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.mesela ben 7 senedir istiyrm , aşılamalar tüp bebekler ama sonuç bomboş bir kucak... bu anlamda daha şanslısın demek istdim.
yoo anladım tabiki herkes kendi açısından bakıyo olaya.allah yardımcımız olsun ve gğç versin maddi manevi zor bi süreç.isyan etmeden duramıyorum ama.çevremde kimi görsem bu ay korunmadık hamile kaldım diyor.insan ister istemez isyan bayrağını açıyor.senin tedavin ne aşamada peki?tüplerde sorun yok galiba)sorun nerde canım bulabildilermi?
slm arkadaşım topiğin hayırlı olsun..hiç kafana takma idil arkadaşımızın dediği gibi bende sana dedim senin en azından sperm ve yumurta anlamında bi derin olmayacak,biz onlarla uğraşıyoruz al bizdede sperm sorunu var mesela,ama napalım buda Allahın takdiri binlerce kez şükürler olsun bugünlerimize,ama sende haklısın tabi kendi derdinde ne güzel 2 defa kendiliğinden hamile kalmışsın fakat dış gebelikle kayıplar yaşamışsın bu daha zor tabi onu tam bulmuşken kaybetmek en zor.sen şimdi merkezini güzel bul ondan sonra tedavine bak,dualarımız seninle bizleride dualarına ekle iyi akşamlar cnm
Arkadasim benim de tek tupum yoktu,yani texavi oncesi alinmaisti.cikolatali kisti dolayisiyl icinde sivi birkimi bardi ise yaramiyordu hatta embriyonu. Tutunmasi zor olur diye aldi.ar.yumurtaliklarimi kazidilar kistlerden temizlemek icin.sonuc mu?su an salliyorum sonuclardan birini ayaklarim uyustu zor bela uyudu sonuc:)oteki sonucda icerde uyuyor.umud edin,her durumda halinize sukredin zor oluyor kendimden biliyorum benim ameliyat icin yattigim klinikte yan odadan bebek sesleri geldikce ben de ishan ederdim ama arkasindan da tovbe ederdim hemen.rabbim bize iki tane birden yolladi.dileyen herkese nasibetsin etsin,tez zamanda ve hayirlisiyla(hizli yazdim icin harf hatalari oldu kusufa bakmayin)dualarim sizlerle ve tum bebek isteyenlerle
fusfulu ne güzel sonuçlar onlar öyle)çok güzel behsetmişsin gerçekten.bende seçtim kliniği dört gözle hasta olmayı bekliyorum umarım benimde ikizlerim olur.kızlar transferler ne oldu?sonuçları yazmamışsınız tüm kalbimle iyi haberlerinizi bekliyorum.Siz önden yolu açın bende peşinizden geleyim.....
Ahh canım hiç sorma her zamanki gibi aksilik beni buldu fazla ostrojen yüklenmiş endometrium erken döküldü yani 13. Gün adet oluverdim 3 gün sonra transferim vardı ama iptal oldu. Olsaydı şimdi transferin 5. Günü olacaktı ama olamadı. çok üzüldüm ama kısmet dedik yine..şimdi 7 ocakta olacak kısmette varsa.. Sen neler yaptıın karar verdin miii?
herşeyin hayırlısı canım bundada vardır bir hayır.geç olsun güç olmasın inşallah.öncesinde östrojen ilacımı vermişlerdi de fazla geldi acaba?bende seçtim bi merkez inşallah başlıycaz ama şimdilik sadece folik asit,coraspin bide c vitamini verdiler bana.bunun dışındada mı ilaç kullanıcaz?
Amin canımm hayırlısı,evet fazla gelmiş, senin de tedavin hayırlı olsun.. Ilk ve son olur inşallahhh...şimdilik bunlar kullanılıyo iğnelere başladıktan sonra pregesteron, antibiyotik, prednol.. Vb ilaç veriyolar. Inşallah benim gibi hayal kırıklıkları yaşamaz bu defa kucağına hemen alırsın minik kuşuuunu :)) merkez nerde bu arada?
amin inşallah allah gönülden isteyene,bakabilecek olana fazla aratmadan versin.ankarada işyerime yakın birmerkez seçtik.1 haftadır eşimle gezmekten helak olduk,tam bir ticarete dökülmüş iş.umarım doğru kararı vermişizdir.ben son yaşadığım dış gebelikten 1 ay önce aşılama yapacağım düşüncesi ile hormon ilaçlarımı almıştım.sanırım onları kullanacağız eksik olursa alıcam devamını.bakalım nasıl olacak?yeni yıla artık mutlu başlamak istiyorum.2009-2010 hayatımın en kötü yıllarıydı.umarım 2011 hepimize iyi gelir....
Amin canım amin... Benim de öylee bu sene yüzüümüz güler inşallah. Sakıncası yoksa merkezin adı ne ben de ankarada 2 defa mayada denedim ama bi çok merkeze de gittim bilirim az çok. Amma mahsuru varsa ok.. Ne zaman olacak işlemin.
yooo hiç bir mahsuru yok.reklam yapmıyım dedim)anatolia tüp bebek,bülent beye gidicem.sanırım 1-2 hafta içinde başlarız.sen nerde yaptırcaktın bu defa?