- 4 Temmuz 2019
- 1.525
- 1.327
-
- Konu Sahibi tubaaa ebrar
Bu ay başlayacam tekrar folik asite canım. Benimki de bi öyle dedi bi böyle kafam karıştı. Birde cok iyi bi profösör düsünCanım bi doktor bana ilaç vücuttan 90 günde atılır demişti 6 ay bekledim ben ama psikolojim hazır değildi ondan bekledim iyi beslen kan yapan şeyler tüket folik asitini ihmal etme
evet cnm digerlerinde sıkıntı yok dedi doktor. Gebelik durumund akan silandirici basliyacagiz ve igne vurunacaksin dediHeterezigot yatkınlık oluyor canım, daha hafif düzeyde pıhtılaşma, homozigot daha baskın pıhtılaşma. Ama bunlardan daha önemlisi de faktör 2 ve faktör 5 olan genlerdeki bi pıhtılaşma faktörü olup olmaması. Senin onlar da bi sıkıntı yokmuş o yüzden hiç korkma. Doktor önlem amaçlı kan sulandırıcı başlatır yinede.
Bi gebe kalalımda hayirlısıyla. Vurunuruz canım. Onlar iyi olsun bizimle kalsın da herseyi yaparız evel Allh ❤evet cnm digerlerinde sıkıntı yok dedi doktor. Gebelik durumund akan silandirici basliyacagiz ve igne vurunacaksin dedi
Düşük sonrası beklemeyi çok önemli görmüyorlar ama methotrexat için 90 gün geçince dene derimBu ay başlayacam tekrar folik asite canım. Benimki de bi öyle dedi bi böyle kafam karıştı. Birde cok iyi bi profösör düsünhayirlısi ne zamansa o zaman olsun insallh. Benim birde aralikta kürtajım vad zorunlu canim kalbi durdu bebegin. Sanırım biraz daha beklemek en iyisi olacak ❤
Canım metotreksat olmuştun demi sende öyleyse bence biraz daha bekle, benim de herkes çevrem de patır patır hamile 3 kişi birden insan istiyor hemen olsun diye seni çok iyi anlıyorumKızlar benimde kafam karıştı, biraz kararsız kaldım. Doktor bana bun adetten sonra deneyebilirsin demisti. Ikinci adet olcak bu. Acaba baslaşak mı, yoksa biraz daha mı beklesek bilemedim. 4-5 ay ara verme taraftariydim ama nedense cevremdeki hamileleri gorunce biseyler oldu.
Canım olabikir tabiki neden olmasın. Tekrar yumurtlama olduysa gayette olabilirKızlar sizlere birsey sorucam belki çok saçma olacak bir fikrim yok ama. ben 3-4 hafta önce dış gebelik sebebiyle iğne oldum. İgneden sonra 10. Gün de 5 in altına düştü değerim. Bunun hemen sonrasında hamile kalma ihtimali varımıdır regl olmadan önce. Geçen ay ki belirtiler başladı sanki belki kuruntu yapiyorumdur bilmiyorum ama kaza sonucu olabilirmi ki böyle birsey
Tamamdir canım sagolasın ❤Düşük sonrası beklemeyi çok önemli görmüyorlar ama methotrexat için 90 gün geçince dene derim
Evet metotreksat oldum canim. Benimde öyle valla insan bi tuhaf oluyor. Bide saçma sapan bi sürü sey duyuyorum. Bu benim ikinci kaybımya bana sen bebek doğurmaya elverısli degilsin bari taşıyıcı anne bul bile dediler. Sanirım birazda bu yüzden gaza geldim. Ama simdi düşününce beklemek tek mantıklı seçenek. Sağlıklı olsunda geç gelsin napalımCanım metotreksat olmuştun demi sende öyleyse bence biraz daha bekle, benim de herkes çevrem de patır patır hamile 3 kişi birden insan istiyor hemen olsun diye seni çok iyi anlıyorum
Ay inşallah olmamıştır . Peki 4.5 e düştükten sonra beta hcg ayni dış gebeliğin tekrar yükselme ihtimali olur mu ki. Pozitif cikarsa ayırt bile etmek zor simdi yeni mi önecekimiCanım olabikir tabiki neden olmasın. Tekrar yumurtlama olduysa gayette olabilir
Oyle canim ama uzulduk baya dusunssne hep proflere gidiyorum ilkinde de herseye balkaim dedik ama bos illa basimiza kotu bsiiler gelcek ama.ahayrilsi boyle demekkiBi gebe kalalımda hayirlısıyla. Vurunuruz canım. Onlar iyi olsun bizimle kalsın da herseyi yaparız evel Allh ❤
Canım 5 in altına indiyse tekrar cikmaz endişelenme. Benimde 4.8 di sonra daha baktirmamısti doktor. Sonra hsg için gittigimde beta hcg testide istedim 0.100 dü. Seninki şuan psikolojik bence telaslanma lütfen. Adet belirtileridir yaşadıklarınAy inşallah olmamıştır . Peki 4.5 e düştükten sonra beta hcg ayni dış gebeliğin tekrar yükselme ihtimali olur mu ki. Pozitif cikarsa ayırt bile etmek zor simdi yeni mi önecekimi
Olacak olan oluyor canim. Önune gecemiyorsun. Kader motifi burda devreye giriyor işte. Insallh Rabbim bundan sonrasını güzel kılsın. Bunlarda imtihandı gecti diyelim. Cennet kuşlarımız oldu bizi bekleyen. Ve bizi cennete almadan gitmeyecekler ahirette. Bu da bi lutüf öyle düsün.Oyle canim ama uzulduk baya dusunssne hep proflere gidiyorum ilkinde de herseye balkaim dedik ama bos illa basimiza kotu bsiiler gelcek ama.ahayrilsi boyle demekki
İnsallah canm artık icimde inilti oldu herhalde aynısını yasamaktan korkmaktanCanım 5 in altına indiyse tekrar cikmaz endişelenme. Benimde 4.8 di sonra daha baktirmamısti doktor. Sonra hsg için gittigimde beta hcg testide istedim 0.100 dü. Seninki şuan psikolojik bence telaslanma lütfen. Adet belirtileridir yaşadıkların
O hepimizde var canim. Ben ilk adeti oldum aynı senin gibi bi evham çöktü gittim yinede test yaptım. Ben adet oldum sanip 10 gün sonra ögrenmistim dış gebe olduğumu. Simdi her adetten sonra yine o endise olcak.İnsallah canm artık icimde inilti oldu herhalde aynısını yasamaktan korkmaktan
Evet adet olsak test olmasak test Allah yardımcımız olsunO hepimizde var canim. Ben ilk adeti oldum aynı senin gibi bi evham çöktü gittim yinede test yaptım. Ben adet oldum sanip 10 gün sonra ögrenmistim dış gebe olduğumu. Simdi her adetten sonra yine o endise olcak.
Merhaba kalmış olabilirsin iğneyi bilmiyorum ama ben kurtaj olmuştum kurtajdan sonraki kanamayı saymazsak regl olmadan tekrar gebelik oldu bendeKızlar sizlere birsey sorucam belki çok saçma olacak bir fikrim yok ama. ben 3-4 hafta önce dış gebelik sebebiyle iğne oldum. İgneden sonra 10. Gün de 5 in altına düştü değerim. Bunun hemen sonrasında hamile kalma ihtimali varımıdır regl olmadan önce. Geçen ay ki belirtiler başladı sanki belki kuruntu yapiyorumdur bilmiyorum ama kaza sonucu olabilirmi ki böyle birsey
Canım öncelikle geçmiş olsun. 3 gende pıhtılaşma çıkmış. Diger iki gen çok önemli degil ama faktör 2 de olması önemli. Ama o da baskın olarak degil pıhtılaşma. Ama dedigim gibi bunlardan önemli olanı sadece faktör iki. Hamile kalmadan önce kan sulandırıcı başlatabilir doktorun.Arkadaşlar merhaba yeni uye oldum bi düsuk bide dış gebelik yaşadım,tabi haliyle araştırmaya başladık pıhtılaşma bozukluğu varmış diğer sonuçlar çıkmadı henuz ama beklemek ayrı bi stres devamlı bi arastırma halindeyim gebe kalmak istiyorum ama bi yandanda korkuyorum benim sonucumla ayni olanlar varmi aranizda nasil bi yol izlediniz
Aman Allah korusunMerhaba kalmış olabilirsin iğneyi bilmiyorum ama ben kurtaj olmuştum kurtajdan sonraki kanamayı saymazsak regl olmadan tekrar gebelik oldu bende