- 4 Temmuz 2019
- 1.525
- 1.327
-
- Konu Sahibi tubaaa ebrar
Yani homozigot mu, heterezigot mu pıhtılaşma seviyesi canim. Önemli olan oFaktor XIII Polimorfizmi mutant cikti cnm
Katılıyorum canım, giden canlar bizim canlarımız evlatlarımız, çekilen acıları biz çekiyoruz bedenen ruhen. Doktorlara hava hoş.Dış gebelikten sonra doktorlardan ağzımla HSG istedim bana da acele ediyorsun gerek yok dediler yine dene dediler denedim düşük yaptım sonra araştırmalar yapıldı kan pıhtılaşması çıktı hsg çekildi rahmim hafif t şeklindeymiş doktorum düşüşe pıhtılaşma sebep olmuştur deyip bu ay korunma ama gebeliğini erkenden öğrenmeye çalış ihmal etme dedi hsg çekildiğim ay korunmadık şimdi hamileyim çok şükür sağlıklı ilerlemesini bekliyorum kan sulandırıcı iğne kullanıyorum Rabbim ne yazdıysa onu yaşarız ama biz tedbirimizi alalım ben bir doktora bi dış gebeliğim var bi düşüğüm ne yapmalıyım dedim bana bir şeye gerek yok adet ol yine dene dedi rahatlığa bak adamdaki
Olan bize oluyor canım gücüm var bir daha denerim dersen ama yoksa önce kan pıhtılaşması genetik testleri yaptır il sağlık müdürlüğüne yönlendirsin seni doktor tekrarlayan gebelik kaybı yazsın sonra hsg çekilmeni öneririm doktorlara göre hava hoş benim şimdiki kadın doğum doktorumun kendisinin eşi de 4 düşük yaşamış 5.defada sağlıkla kucaklarına almışlar dikkatli davranıyor o nedenleBenim de bir kürtaj bir dış gebelik oldu gerek yok diyorlar ben de anlamıyorum bilmiyorum ki yaşaması çok zor her kaybı psikolojik ,biyolojik ,maddi açıdan dile kolay
KesinlikleKatılıyorum canım, giden canlar bizim canlarımız evlatlarımız, çekilen acıları biz çekiyoruz bedenen ruhen. Doktorlara hava hoş.
Gidicem canım doktor değiştircem yok eğer yapmak istemezler se pıhtılaşmayı falan özelde yaptırıyım diyorum hep özele gittim hoş amaOlan bize oluyor canım gücüm var bir daha denerim dersen ama yoksa önce kan pıhtılaşması genetik testleri yaptır il sağlık müdürlüğüne yönlendirsin seni doktor tekrarlayan gebelik kaybı yazsın sonra hsg çekilmeni öneririm doktorlara göre hava hoş benim şimdiki kadın doğum doktorumun kendisinin eşi de 4 düşük yaşamış 5.defada sağlıkla kucaklarına almışlar dikkatli davranıyor o nedenle
Özele para dökme canım il sağlık müdürlüğünü kendin ara iki düşüğüm var de dış gebelik falan deme onu düşük saymıyorlar çünkü belki yardımcı olurlar orada da doktorlar var Bilgi alabilirsinGidicem canım doktor değiştircem yok eğer yapmak istemezler se pıhtılaşmayı falan özelde yaptırıyım diyorum hep özele gittim hoş ama
Canım üniversite hastanesine gidip iki düşük yaptım de ücretsiz yapiyolar. Orda da çok iyi hocalar oluyo. Hocalardan birine randevu alıp yola devam edebilirsinGidicem canım doktor değiştircem yok eğer yapmak istemezler se pıhtılaşmayı falan özelde yaptırıyım diyorum hep özele gittim hoş ama
Yaa il sağlık yardımcı oluyor öyle mi canım deneyim şansımı çok teşekkür ederimÖzele para dökme canım il sağlık müdürlüğünü kendin ara iki düşüğüm var de dış gebelik falan deme onu düşük saymıyorlar çünkü belki yardımcı olurlar orada da doktorlar var Bilgi alabilirsin
İlk aklımda ki o zaten canım üniversite Hematoloji ye mi randevu almalıyımCanım üniversite hastanesine gidip iki düşük yaptım de ücretsiz yapiyolar. Orda da çok iyi hocalar oluyo. Hocalardan birine randevu alıp yola devam edebilirsin
Aynen canım doktor bana bi kağıt verdi tekrarlayan gebelik kaybı yazdı testler istedi ama il sağlık müdürlüğüne gittiğimde o kağıdı çok umursamadı direk beni işleme aldı eğer anlaşmalı hastaneleri varsa da o hastanenin kadın doğumuna gidip rica edebilirsin inşallah sana da yardımcı olacak iyi insanlara denk gelirsinYaa il sağlık yardımcı oluyor öyle mi canım deneyim şansımı çok teşekkür ederim
Yok canım direkt kadın doğum hocasindan birine al. O zaten yönlendiriyor. Ben öyle yapmıstim. O zaten seni yönlendiriyor. Tıbbi gebetikte yapıliyor o testler. Onun haricinde kendi yaptıgı testlerde oluyo bagısıjlikla ilgili vs.İlk aklımda ki o zaten canım üniversite Hematoloji ye mi randevu almalıyım
Çok sağol canım Allah razı olsun Allah hepimizin yüzünü güldürsün bundan sonra inşallahAynen canım doktor bana bi kağıt verdi tekrarlayan gebelik kaybı yazdı testler istedi ama il sağlık müdürlüğüne gittiğimde o kağıdı çok umursamadı direk beni işleme aldı eğer anlaşmalı hastaneleri varsa da o hastanenin kadın doğumuna gidip rica edebilirsin inşallah sana da yardımcı olacak iyi insanlara denk gelirsin
Tamam canım çok sağol güzel haberlerinizi de verin burdan her zaman yazamasam da takip ediyorum hepinizi bakıyorumYok canım direkt kadın doğum hocasindan birine al. O zaten yönlendiriyor. Ben öyle yapmıstim. O zaten seni yönlendiriyor. Tıbbi gebetikte yapıliyor o testler. Onun haricinde kendi yaptıgı testlerde oluyo bagısıjlikla ilgili vs.
İnsallh canım ❤ hepimiz bi gün o güzel haberleri paylaşırız insallhTamam canım çok sağol güzel haberlerinizi de verin burdan her zaman yazamasam da takip ediyorum hepinizi bakıyorum
Dış gebelik geçirmiş miydin canımKızlar benimde kafam karıştı, biraz kararsız kaldım. Doktor bana bun adetten sonra deneyebilirsin demisti. Ikinci adet olcak bu. Acaba baslaşak mı, yoksa biraz daha mı beklesek bilemedim. 4-5 ay ara verme taraftariydim ama nedense cevremdeki hamileleri gorunce biseyler oldu.
Evet canim martta gecirdim. Doktor önce 3-4 ay yasak dedi. Igneyle düşürüldü. Sonra hsg çektirdik temiz çıktı. Bu adetten sonra deneyebilirsin dedi. Aklim karıstıDış gebelik geçirmiş miydin canım
homozigot cnmm bak oyle bir ayrim bilmiyorum benYani homozigot mu, heterezigot mu pıhtılaşma seviyesi canim. Önemli olan o
Canım bi doktor bana ilaç vücuttan 90 günde atılır demişti 6 ay bekledim ben ama psikolojim hazır değildi ondan bekledim iyi beslen kan yapan şeyler tüket folik asitini ihmal etmeEvet canim martta gecirdim. Doktor önce 3-4 ay yasak dedi. Igneyle düşürüldü. Sonra hsg çektirdik temiz çıktı. Bu adetten sonra deneyebilirsin dedi. Aklim karıstı
Heterezigot yatkınlık oluyor canım, daha hafif düzeyde pıhtılaşma, homozigot daha baskın pıhtılaşma. Ama bunlardan daha önemlisi de faktör 2 ve faktör 5 olan genlerdeki bi pıhtılaşma faktörü olup olmaması. Senin onlar da bi sıkıntı yokmuş o yüzden hiç korkma. Doktor önlem amaçlı kan sulandırıcı başlatır yinede.homozigot cnmm bak oyle bir ayrim bilmiyorum ben