Dış gebelik sonrası kasık ağrısı

5 mm olması normal mi yani ve hala kasık ağrım var ona bişey diyemem dedi 2 ay sonra gel dedi bakması gerekmiyormuydu kafama çok takıldı
merhaba doktorunuz zaten bakmış eğer iki ay sonunda da değerlerinize bakıp sorun görmezse muhtemelen rahim filmi ister inşallah bir sorun çıkmaz bazen rahim filmi sonunda hemen hamile kalan kadınlar var.. aslında rahim filmi bir tetkik ama nedense hamile kalmayı da kolaylastiriyormus.
benden size tavsiye çok kafaniza takmayın
rabbim tez zamanda kucağınıza hayırlı sağlıklı bir evlat verir inşallah

Zaten bir dış gebelik gecirmissiniz bence muhakkak rahim filmi cektirinki film esnasinda tüpde bir tikaniklik varsa film esnasinda kullandiklari ilaç acabilir.

Öncelikle yaşınız kaç? Şunu soyleyeyim arkadaşım rahimde herhangi cerrahi bir girisim oluştuğu zaman gebe kalabilme zamanı biraz uzuyor.15-18 ay gibi belki daha uzun yada kısa sürede ancak tutunma oluyor.yapisiklik ultrasonda görünmüyor onu anlayamaz fakat adetinizde herhangi bir azalma olmadıysa yapışıklık söz konusu değildir.

Benim ameliyatla alındı.
Ama hap ile eritilenlerde hsg çekilmesi gerekiyor die biliyorum.
Sonuç olarak ordaki hasar durumu bilinmeli.
Ben tek tüple ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım merak etme Rabbim boşa 2 tane vermemiş.

Yok operasyon gecirdiysen beklemen daha doğru bencede, rahim toparlasın kendini. Ama bilinen iyi bir doktor varsa farklı bir görüş al tâbi böyle oturup düşünmekten iyi. Dış gebelik kendisi zaten sıkıntılı bir süreç çok şükür atlatmışsın bundan sonrası içinde içine sineni yap.

Evet haklısınız doktora tekrar gideceğim bakalım bu defa nasıl olacak dış gebelik ten 6 ay sonra doktorlar tekrar deneme yapın dediler ama benim kasık ağrım geçmedi yapışıklık olmuşsa eğer bu cozuleblir bir problem mi acaba

Malesef reglde azalma var

Merhaba merak ettim ameliyat mı oldunuz benim kist vardı alındı ama yumurtalığım çok küçüldü tek tüple tek korunmasız ilişkiyle gebelik oldu ama kimyasal gebelik oldu snradan rahim filmi çektirdiniz mi

Merhaba merak ettim ameliyat mı oldunuz benim kist vardı alındı ama yumurtalığım çok küçüldü tek tüple tek korunmasız ilişkiyle gebelik oldu ama kimyasal gebelik oldu snradan rahim filmi çektirdiniz mi
Hayır canım dışgebelik ameliyatımdan sonra tek tüpüm kaldı ama çektirmedim hsg.doktorum iyi çekilmeyen hsg bile tüpe zarar verebilir demişti.zaten gerekte kalmadı şükür.

Kusura bakmayın lütfen ama ameliyat sonrası ilk ilişki tahmini ne zaman gerçekleşti?

Kusura bakmayın lütfen ama ameliyat sonrası ilk ilişki tahmini ne zaman gerçekleşti?
Cnm bu iyileşme durumun ve senin pskolojinle alakalı.benim 40-45gün azar azar pembe akıntım oldu ara ara.Sonra bisüre hazır olamadım korktum ameliyatlıyım falan die.ameliyattan enaz 3 adet sonra falan heranlamda cesaret edebim ondada hamile kaldım zaten.

hsg çektirmeniz gerekmezmiydi çok uzun sğre geçmiş dış gebelikten sonra

Evet baktı ama pek ilgilenmedi galiba ben sadece bu kasık agrisini yaşayan var mı ve rahim kalınlığının 5mm olması hamileliğe engel mi degilmi onu öğrenmek istiyorum teşekkür ederim cevabınız icin
benimde oldu kasık ağrım yanma gibi ama geçti kafaya takınca psikolojik daha çok o durum unutunca geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…