- 4 Mayıs 2017
- 133
- 54
- 98
- Konu Sahibi Tekduamailem
-
Evet dış gebelik süresince hastanede yattım o zaman bana laporoskopi yaptı alttan parça aldılar ve dış gebelik ürünü düşsün diye Rahmi incelttiler acaba bundan dolayı mı oldu doktor hsg için 2 ay sonra geldi yani 1 yılı doldurmam gerekiyormuş başka doktora mi gitsem acaba kasık ağrısı korkutuyor beni acaba yapışıklık mi olduDış gebelik iğneyle sonlanmış demişsiniz operasyon geçirmediyseniz doktorunuz hsg istemeliydi tüplerin ve rahmin durumundan emin olmak için. Bende Şubatta iki doz mtx ile sonlanan bir dış gebelik yaşadım değerim sıfırlandıktan bir hafta sonra hsg çekildim doktorum özellikle istedi hiç bir sorun yok dedi ve üstüne çok şükür hamile kaldım
Bakmış ya detaylı ultrasona?5 mm olması normal mi yani ve hala kasık ağrım var ona bişey diyemem dedi 2 ay sonra gel dedi bakması gerekmiyormuydu kafama çok takıldı
Evet baktı ama pek ilgilenmedi galiba ben sadece bu kasık agrisini yaşayan var mı ve rahim kalınlığının 5mm olması hamileliğe engel mi degilmi onu öğrenmek istiyorum teşekkür ederim cevabınız icinBakmış ya detaylı ultrasona?
Başka doktora sorun madem
Döngünün kaçıncı gününde 5mm ölçüldü? Günü kalınlık değerlendirme için önemli.Arkadaşlar merhaba,
Ben geçtiğimiz yıl eylül ayında dış gebelik geçirdim iğneyle birlikte Kasım ayında dış gebelik sonlandi üzerinden yaklaşık 10 ay gecmesine rağmen sol kasık agrim hala var bu durumu yaşayan var mı?
2 gün önce kontrole gidip sikayetlerimi belirttim doktor detaylı ultrason istedi çıkan sonuçta sorun yok dedi 1yilin dolsun sonra gel kan degerlerine falan bakacağız dedi ultrason sonucumda endometrium çift duvar kalınlığı 5mm yazıyor bu hamileliğe engel degilmidir yani rahim duvari çok ince anlamına gelmiyor mu doktora sordum alakası yok dedi 2 ay daha dene hamile kalmazsan gel dedi bu arada araştırdım ettim rahim kalinligi için nar suyu ve adaçayı yağı iyi geliyormuş bilgisi olna beni aydınlatabilir mi Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin Allah razı olsunbence doktorunuzu dinleyin kuruntu yapmayın.ayrıca gebeliğe en büyük engellerden biri psikolojik tutumdur.kulaktan dolma bir bilgim var onunla da açıklama yapmayı doğru bulmuyorum çünkü internet her zaman yanıltıcıdır.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...sakin olun gerisi gelecektir elbet... Kün Fe Ye Kün...
Regl bittikten 6 gün sonra bakıldı normal mi acabaDöngünün kaçıncı gününde 5mm ölçüldü? Günü kalınlık değerlendirme için önemli.
Çok teşekkür ederim evet bende araştırdım nette en az 8 mm ile 12 mm olması gerekiyormuş yoksa embriyo tutunamayip düşüyormuş bu ne kadar doğru acaba bilmiyorum kafam allak bullak hala ağrım var kasığımda ve 9 aydır bitmedi doktor biseyde söylemedi kafam ondan karışıkAğrı deyince aklıma kist geldi ama bir şey yok demiş doktor.
Endometrium kalınlığı 5 mm olması gebeliğe engel değil yazıyor nette. Kendi ultrason kagidimi bulamadım, sanki benimki de bu degerlerdeydi gibi kalmış aklımda o yüzden baktım size söylemek için ama bulamadım. Bulursam yazarım yine.
12.gun oluyorYani reglin başladığı günden itibaren sayarsak muayene olduğunuz gün kaçıncı gün oluyor?
Bir araştırmaya göre, en düşük 4,9 mm kalınlıkta bebek tutunmuş. Yani umutlu olun. Stres yapmayın doktoru dinleyin. Ve ovulasyon testi ile takip edip deneyin. İnşallah hayirlisiyla olur.Çok teşekkür ederim evet bende araştırdım nette en az 8 mm ile 12 mm olması gerekiyormuş yoksa embriyo tutunamayip düşüyormuş bu ne kadar doğru acaba bilmiyorum kafam allak bullak hala ağrım var kasığımda ve 9 aydır bitmedi doktor biseyde söylemedi kafam ondan karışık
Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olurBir araştırmaya göre, en düşük 4,9 mm kalınlıkta bebek tutunmuş. Yani umutlu olun. Stres yapmayın doktoru dinleyin. Ve ovulasyon testi ile takip edip deneyin. İnşallah hayirlisiyla olur.
Adetleriniz kaç günde bir oluyor? Ya da kaçıncı gün yumurtluyorsunuz?12.gun oluyor
27 günde bir oluyor 12 yada 14 üncü günler genelde yumurtlama günleri oluyorAdetleriniz kaç günde bir oluyor? Ya da kaçıncı gün yumurtluyorsunuz?
Rahminiz gününe göre ince. Yumurtlama günü 7 mm üstü olması lazım ki 7 mm yi de yeterli bulmuyorlar. Sonraki aylarda da takip ettirin derim.27 günde bir oluyor 12 yada 14 üncü günler genelde yumurtlama günleri oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?