Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ayyyyy kızlar inanamıyorum şimdi bi topikte okudum şimded var yeni kadın 3 yıldan sonra normal yolla 5 hamile ve doktorlar 2 tanesini alacaklarmış maşşallah A llahın hikmeti biz bitane istiyoruzzzzz

sıcaga alerjım var ayse. ve saclarım cok agırdır. benı bunaltırlar hep.
gercı hıc bır zaman omuzlarımdan asagı salacak kadar uzatmadım hep 3 ayda bır kestım ama
kaztmak o kadar ıyı geldı kı ohhhhhhhhh.
hıc dokulmeyen saclarım dokulmeye baslayınca kazıtacagım dedım.
goruntuden degıl tamamen takıntıdan. evın heryerınde sac gormek bana ıyı gelmedı:)))

bişeydiycem tuvalete gittim simid
beyaz bi akınt ı geldi ama bi garip sümük gibi ayıptır solemesi içindede kahverengimsi bisey vardı kist gidiyo sanırım ... bugun bıraktım hemen adet mi olcam sasırdım valla

bide ayaga kalkınca gördüm beyaz beyaz tortular vardı klozette

olabılır...
benım 17 temmuz adet gunumdu 13 agustosta ımplantasyon gelmıstı.. adet sanmıstım...krengıydı benımkı de
ayyyyy ınsaellah

yok be ucmayalım b useferde olacak olacak diycem güzelililgi cagırayım demi

amn neyse adettte oluyosam iyi c tesiye yetiştirdim deseen c tesi doktora gider baslarım artık clısmalara oh ohhhh

hepimizn gönlüne göre vrsn cnm allh bizim kucagımızıda doldursun insllh yüce rabbim bize merhamet etsinde dünyanın en güzel mutlulugunu bize versin

s.o.s......
eyvahhh esım gıttı buldu arkadasını telefonunu kaybetmıs... ne bılım bıseyler olmus..
sımdı telf ett esım bız gelıyoruz.
bu saatte yalnızca yaptıklarımı veremem.
kırk yılda bır sadece cay ve ıkramlıklar ıle agarlayacaktım buyrun bakalım alel acele yemek hazırlıyroum
optum kızlar...

kızlar günaydın
ben bugün biraz tuhafım ya.yani bel ve sırt ağrısı var sanki adet olacakmışım gibi ama daha 1 hafta var.banamaı öyle geliyo diye düşünüyorum yani ağrıyomuş gibimi geliyo acaba.çünkü ben kendimi çok dinlemem normalde hafif ağrıları hisstemem bile.ama ne bilim ya illaki umutlanıcam ya herşey bahane işte.

hım'S gunaydın fatma
nedır acaba? ben de hıc bırsey yok ama bol bol umut var:))
hayırlısı fatma...

bnm aksam kahverengimsi bisey geldi ondan sonra yok bisey adet olcam sandım bnde gerci belim cok agrıyo oldum olacam sanırım

naptın eminecim misafirini istediğin gibi ağırlayabildinmi.ya sanki ben hemen yarın adet olacakmışım gibi.böyle şiş hissediyorum kendimi.ya dediğim gibi belki de her ay oluyodur ama ben daha önce hiç dikkat etmedim bu ay bekliyoruzya herşeye dikkat ediyorum kendimde.
tuğbacığım inşallah hamilesindir ya inşallah hepimiz hamileyizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…