- 28 Haziran 2015
- 980
- 1.706
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dış gebelik olduğu nasıl anlaşıldı ? Kürtaj oldun mu ? Değerin kaçtı ?Merhaba kızlar bende bir dış gebelik serüveni yaşadım 1 hafta önce değerlerim sıfırlandı, 1 doz metothexat vuruldum. Sol tüpümde tespit edilmişti. Birkaç gündür ara ara sol tüpüm sızlıyor, sizde de sancı oldumu bittikten sonra?
Bende 20 gün önce dış gebelikten dolayı iğne vuruldum bı doz aynı şekilde ağrım var özellikle yürürken batma şeklinde bı ağrı oluyorMerhaba kızlar bende bir dış gebelik serüveni yaşadım 1 hafta önce değerlerim sıfırlandı, 1 doz metothexat vuruldum. Sol tüpümde tespit edilmişti. Birkaç gündür ara ara sol tüpüm sızlıyor, sizde de sancı oldumu bittikten sonra?
Merhaba bende ayni durumdayım. Cuma yine batma gibi oldu dün gecede olunca sabaha kadar uyumadım. Siz ne yaptınız. Doktora filan gittiniz miBende 20 gün önce dış gebelikten dolayı iğne vuruldum bı doz aynı şekilde ağrım var özellikle yürürken batma şeklinde bı ağrı oluyor
Aynen doktora gittim normal olabilir ağrı dedi enfeksiyon var mı diye baktı yoktu o da .benim şuan ağrım geçti adet olmadım daha onun bı gerginliği varMerhaba bende ayni durumdayım. Cuma yine batma gibi oldu dün gecede olunca sabaha kadar uyumadım. Siz ne yaptınız. Doktora filan gittiniz mi
Bhcg değerim önce düzensiz arttı sonra aniden kanamalı düştü sınra tekrar arttı canım. 600 gibi bir değerdiBende 20 gün önce dış gebelikten dolayı iğne vuruldum bı doz aynı şekilde ağrım var özellikle yürürken batma şeklinde bı ağrı oluyor
Çok şiddetli sancın olursa mutlaka doktora haber verMerhaba, bende dış gebelik geçiriyorum sol tüpümde benimde. 2. Kere 100 mg lik iğne vuruldum daha bi haftadır yeni düşüyor 230 daydı geçen hafta değerlerim cumartesi tekrar kan vericem bakalım ne çıkıcak cok merak ediyorum. Şuan wc ye girdğimde kramplı sancılı geçiyor hep hala zorlanıyorum
Yok öyle değil neyse ki çok şükür. Bakalım atlatıcam inşallah..Çok şiddetli sancın olursa mutlaka doktora haber ver