• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Dış Gebelik mi yardım lütfen

erdgnbst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2022
101
212
33
28
Merhaba hanımlar
Sat tarihim 12 ağustos.
12 eylülde evde test çift çizgi çıktı dr a gittim hemen hcg 73 çıktı 14 eylül de hcg 140 çıktı. Dr vajinal ultrason baktı. Her şey iyi kalınlaşma var dedi. 22 eylüle keseyi görmek için randevu verdi.
22 eylül de gittik keseyi vajinal ultrasonda gördü. Normal geç döllenme olabilir dedi kan istedi. Hcg 699 progesteron 6.2 çıktı. Muhtemelen kimyasal p.tesiye bekleyelim dedi (26 eylül bugün). Kanamam gelmedi bugün hcg 1060 progesteron 6.2 çıktı. Perşembeyi bekleyelim kese yalancı olabilir , perşembe günü sağlıklı kese göremezsek ya dış gebelik ya da sağlıksız dedi. kürtaj sonrası iğne yapabiliriz dedi Bu şekilde tecrüne eden lütfen paylaşsın. Ne olduğunu bilmiyorum.gılgamış destanı gibi yazdım kusıura bakmayın.

Keseyi görmüşse nerde gördüde şimdi dış gebelik diyor kese gördüğünde hcg nin min 1500 olması gerekiyor sizin önce artıp sonra mı 699 a düştü biraz tutarsızlık var gibi

Benim ilk defa bugün 1060 ı gördü. Vajinal muaynede keseyi gördü çok küçük muhtemelen geç döllenme dedi. Ama hcg yetersiz ve progesteron düşük olduğu için muhtemelen yalancı kese yani kan pıhtısı da olabilir dedi

Keseyi görmüşse nerde gördüde şimdi dış gebelik diyor kese gördüğünde hcg nin min 1500 olması gerekiyor sizin önce artıp sonra mı 699 a düştü biraz tutarsızlık var gibi
Benim ilk defa bugün 1060 ı gördü. Vajinal muaynede keseyi gördü çok küçük muhtemelen geç döllenme dedi. Ama hcg yetersiz ve progesteron düşük olduğu için muhtemelen yalancı kese yani kan pıhtısı da olabilir dedi

Bence bekleyin ya da başka bir doktora daha görününün dış gebelik genelde tüplerde yada rahim ağzına çok yakın yerlerde oluyo kesede zor görünüyo belkide sizin daha yeni oluştuğundan öyle demiştir stres yapmadan başka bi doktora daha görünün

Arkadaşlar 14 gündür regl yim ve beta hcg 93,11 çıktı sonucu yarın doktora sorabilicem ama neden merak ettim? Bir fikriniz var mı?

Arkadaşlar 14 gündür regl yim ve beta hcg 93,11 çıktı sonucu yarın doktora sorabilicem ama neden merak ettim? Bir fikriniz var mı?
Bende aynı durumdayım 9 gündür lekelenmem vardı tam dün bitti dedim bugün yine başladı kanamam HCG düşüşte ama bende . Ben artık doktorlarada güvenemiyorum hemen en kötüsünü söylüyorlar . Senin beta ne zaman 93 çıktı yani adetin kaçıncı günü

Back