DIŞ GEBELİK Mİ KİMYASAL DEVAMIMI

Evet canım bu şekilde dış gebelik yaşayan çok. 1000 1500 arası vajinal ultason a git mutlaka eğer dış gebelik se erken mudahele gerekir. Doktorun demese bile iki günde bir kan vermeye devm et. İnsallahh sağlıkla ilerler 🙏🏻
Şuan iki güne bir normallesti işte. Ama yinede baslardaki düzensizlik beni cok korkutuyor

Kızlar selamlar, ne çok yazmışsınız ben anca görüyorum. 2 gündür hastanede yatıyordum bugün çıktım. Dış gebelikmiş ve iç kanamam oluşmuş az bir şekilde . Düşürmek için iğne vurdular İç kanamam da durdu . Cuma günü tekrar test istedi doktorum evde beklemedeyim . Çok halsizim kan seviyelerim çok düştü

Kızlar selamlar, ne çok yazmışsınız ben anca görüyorum. 2 gündür hastanede yatıyordum bugün çıktım. Dış gebelikmiş ve iç kanamam oluşmuş az bir şekilde . Düşürmek için iğne vurdular İç kanamam da durdu . Cuma günü tekrar test istedi doktorum evde beklemedeyim . Çok halsizim kan seviyelerim çok düştü
Canım çok geçmiş olsun. Bu süreci bence operasyon geçirmeden atlatmak büyük şans. Igne bagiksligi düşüruyor kendine çok dikkat et. Değerin sıfırlanana kadar test yaptırmaya devam edeceksin kan yapıcı şeyler ye.

Ya gerçekten mi ? Böyle bir dönemde bağışıklığın düşmemesi lazım 😔 moralmen çok kötüyüm kızlar . İğne etki edicek mi oda kesin değil . Bazen diyorum acaba yaptırmayıp direk tüpü mü alsalardı

Arkadaşlar merhabalar cuma günü hCg değerim 118 di Bugün yani pzartesi günü 510 olmuş sizde artış hızı normal midir?

Kızlar herkese merhaba , geçen ay tüp bbeek yaptırdım kimyasal oluyor sandık değerim 11 ken kanamam başladı ve ilaçları kestik . Birdaha da test yaptırmadım. Adetim biteli 9 gün oldu bugün şiddetli kasık ağrısıyla doktora gittim beta 1245 çıktı. Bu ne kızlar dış gebelik mi yaşıyorum nolur yardımcı olun yarına kadar gece gecmez bana şimdi
Kimyasal gebelik ne kadar sürüyor acaba

Kızlar bu arada dış gebelikmiş , iç kanamam oldu 1 hafta gözlem altında tutuldum düşmesi için iğne vurdular fakat düşmedi bu cumarteside ameliyatla sağ tüpüm alımdı

Merhaba beta hcg değerin kaçken tüpte göründü kese
Canım değerim 500 çıktı dış gebelik suphesi var diye 2 gün sonra kontrole gittim tüpte görüldü o gün kan bakilmadi Igne oldum. Ersi gün Dgerim 1300 idi.

1 hafta 10 güne yakın kırmızı çok az kanamam var. İlkin kırmızı oluyor ardından kahverengiye dönüyor, bir kaç saat sonra yine kırmızı geliyor bazense hiç gelmiyor. Şu 1 haftada doğru düzgün adet olamadım. Çok ama çok az kanama yaşıyorum. Kanamam başladığından beri korkunç mide bulantılarım başladı. O kadar halsiz hissediyorum ki bazen, ayakta bile duramıyorum.

Anladım canım,bu dış gebeliği tespit neden bu kadar zor insan çok strese giriyor 😔
Beta belli seviyeye gelince kesn tanı konuyor canım. Kese rahim dışında bir yerde görülüyor ya da yüksek beta ile kese görülmüyorsa o zman tanı konuluyor malesef.

Beta belli seviyeye gelince kesn tanı konuyor canım. Kese rahim dışında bir yerde görülüyor ya da yüksek beta ile kese görülmüyorsa o zman tanı konuluyor malesef.
O zaman da tüplerle ilgili sıkıntı olabiliyor insanın tek korkusu o,beklemek ve hiçbir şey elden gelmemesi..😔

Senin şu an öyle bir durumun mi var canım tani kondu mu
Tanı konmadı henüz canım ama 3 kere beta verdim ilk verdiğim ile ikinci verdiğim sıkıntılı üçüncüsü normal ,35,76,196 ama 35 ile arasında 3,5 gün oynuyor doktor takip edicez dedi ben de kendimi yiyip durmak dışında bir şey yapmıyorum

Tanı konmadı henüz canım ama 3 kere beta verdim ilk verdiğim ile ikinci verdiğim sıkıntılı üçüncüsü normal ,35,76,196 ama 35 ile arasında 3,5 gün oynuyor doktor takip edicez dedi ben de kendimi yiyip durmak dışında bir şey yapmıyorum
Normal gebelik ki canim. Erken öğrenmişsin gebeliğini. Benim başlarda iki kat arttı sonra artış azaldı. Kimyasal diye düşünmüştuk ilaçlarımı bıraktım normal adet gördüm. Doktor. Bi daha kan verdi. Sonucum da yine artış vardı. Degerim 1000 gibiydi sol tupumde kese görüldü. Eğer ki sağlıksiz bir gebelikse vücut atmak istiyor zaten

Back