Değerlerinizi hatırlıyor musunuz ? BetayıBen tüp bebek ile dış gebelik yaşadım. Hsg 1 yıl önce cekilmstm sıkıntı yoktu. Muayene olmadan tam bir tanı konulmaz zaten. Sadece değer artisi dengesiz ilerliyorsa dış gebelik şüphesi olur ama mutlaka muayene şart
Transferin 7.gunu değerim 3 çıkmıştı. Doktorum negatif diyemeyiz böyle devam eden gebelikle oldu dedi. Sonra 18 36 45 olarak devam etti. Bu süreçte kahve lekenlenme bzaen kanama oldu progestron fitili artırdık sonra progestan iğne oldum çünkü. Progestron değerimde düşuktu . Kanama geçti progestrorn değerim yükseldi. 45 çıktıktan 4 gün sonra değerim 63 çıkınca doktorum sağlıksız gebelik ilacalri bırak adet olacaksın. 1 hafta sonra beta baktir dedi. İlacalri bıraktım adet oldum. Fakat 1 hafta sonra değerim 500 çıktı. 2 gün sonra doktora gittim ve sol tupumde kese görüldü iğne ile dusurulduDeğerlerinizi hatırlıyor musunuz ? Betayı
Evet baştan öyleydi ama sonradan öle olmadı. Zaten sağlıksız olduğunu değerim 3 çıktığında anlamıştım kimyasal olsun diye dua ettim ama dis gebelik yaşadım. Sende dış gebelik şüphesi mi varAa değerin yinede artmıs ama. 18 den 36 ya yükseliş iyiyms
Aaa değerinizin artısı kötü değilmş ki. 18den 36 ya artısTransferin 7.gunu değerim 3 çıkmıştı. Doktorum negatif diyemeyiz böyle devam eden gebelikle oldu dedi. Sonra 18 36 45 olarak devam etti. Bu süreçte kahve lekenlenme bzaen kanama oldu progestron fitili artırdık sonra progestan iğne oldum çünkü. Progestron değerimde düşuktu . Kanama geçti progestrorn değerim yükseldi. 45 çıktıktan 4 gün sonra değerim 63 çıkınca doktorum sağlıksız gebelik ilacalri bırak adet olacaksın. 1 hafta sonra beta baktir dedi. İlacalri bıraktım adet oldum. Fakat 1 hafta sonra değerim 500 çıktı. 2 gün sonra doktora gittim ve sol tupumde kese görüldü iğne ile dusuruldu
Ya benm değerler basta cok az arttıı. Anlamadm ki. Dokuzuncu gün33 cıktı. İki gün arayla 44-63-103-184 seklinde oldu. Korkuyorm o yüzdenEvet baştan öyleydi ama sonradan öle olmadı. Zaten sağlıksız olduğunu değerim 3 çıktığında anlamıştım kimyasal olsun diye dua ettim ama dis gebelik yaşadım. Sende dış gebelik şüphesi mi var
Evet canım artışlar az. Lekelenme falan var mı peki. Doktor muayene etti miYa benm değerler basta cok az arttıı. Anlamadm ki. Dokuzuncu gün33 cıktı. İki gün arayla 44-63-103-184 seklinde oldu. Korkuyorm o yüzden
Hayır henüz muayne olmadım ama beta artısım suan iki kat şeklinde artıyor. Lekelenme kanama vs yok. Hesaplanınca artıslarım %40-%50-%65 şeklindeEvet canım artışlar az. Lekelenme falan var mı peki. Doktor muayene etti mi
En az %60 artması beklenir. 2 günde bir kan vermeye devam et değerim 1000 iken kese görülmüştü benim. Sen yinede ihmal etme insallahh sağlıklı bir gebeliktirHayır henüz muayne olmadım ama beta artısım suan iki kat şeklinde artıyor. Lekelenme kanama vs yok. Hesaplanınca artıslarım %40-%50-%65 şeklinde
İnşallah hersey güzel olur. O yüzden korkuyorm aceba bi skntı olduğu için mi böyle diye. Ama kanamam falan yok. İlk üç değer sonrası artıs düzene bindi. Normalde onuncu gün kan bak denilmisti. Ben dokuzuncu gün baktırdım. Kimyasal olsa kendini gösterirdi sanırm değil miEn az %60 artması beklenir. 2 günde bir kan vermeye devam et değerim 1000 iken kese görülmüştü benim. Sen yinede ihmal etme insallahh sağlıklı bir gebeliktir
Kimyasal da kanama ile kendi düşüyor canım. Beta baktririken progestronda baktir ek takviye gerekebilir. Su an yapılacak Bi şey yok zaten dış gebelik se henüz belli olmaz. Tek şey beklemekİnşallah hersey güzel olur. O yüzden korkuyorm aceba bi skntı olduğu için mi böyle diye. Ama kanamam falan yok. İlk üç değer sonrası artıs düzene bindi. Normalde onuncu gün kan bak denilmisti. Ben dokuzuncu gün baktırdım. Kimyasal olsa kendini gösterirdi sanırm değil mi
Suan artıslarım güzel. Düzene bindi. Doktor cift embriyo olduğu için olabilir dediler. Biri tutunup diğeri tutunup düştüyse dediler. Ama korkuyorm yinede. Ama işte muayne olmadm dahaKimyasal da kanama ile kendi düşüyor canım. Beta baktririken progestronda baktir ek takviye gerekebilir. Su an yapılacak Bi şey yok zaten dış gebelik se henüz belli olmaz. Tek şey beklemek
Kimyasal da kanama ile kendi düşüyor canım. Beta baktririken progestronda baktir ek takviye gerekebilir. Su an yapılacak Bi şey yok zaten dış gebelik se henüz belli olmaz. Tek şey beklemek
yinede belli olmazmıydı dış gebelk olsaydı acebaKimyasal da kanama ile kendi düşüyor canım. Beta baktririken progestronda baktir ek takviye gerekebilir. Su an yapılacak Bi şey yok zaten dış gebelik se henüz belli olmaz. Tek şey beklemek
Kese görülmesi gereken değere gelince. Rahimde kese varsa sıkıntı yok ama. Rahimde kese yoksa tüp te varsa dış gebelik. Yada tüplerde de görülmüyor bazen ama rahimde kese yoksa ve değer hala artıyorsa dış gebelik tanısi konuryinede belli olmazmıydı dış gebelk olsaydı aceba
Belirti vermedende böyle bi riskim hala var yaniKese görülmesi gereken değere gelince. Rahimde kese varsa sıkıntı yok ama. Rahimde kese yoksa tüp te varsa dış gebelik. Yada tüplerde de görülmüyor bazen ama rahimde kese yoksa ve değer hala artıyorsa dış gebelik tanısi konur
Ben de dış gebelik yaşadım benim değerler artmadı ağrı ve kanama vardı ama burda bir arkadaş değerler normal artmış hiç ağrısı kanaması vs olmamış ama rahimde bebeği göremeyince dış gebelik denmiş yani hiç belirti olmadan da dış gebelik olabiliyor oyüzden dikkatli olun umarım sizin normal gebeliktirBelirti vermedende böyle bi riskim hala var yani
İnşallah. Cok saolun bilgilendirdiğiniz içinBen de dış gebelik yaşadım benim değerler artmadı ağrı ve kanama vardı ama burda bir arkadaş değerler normal artmış hiç ağrısı kanaması vs olmamış ama rahimde bebeği göremeyince dış gebelik denmiş yani hiç belirti olmadan da dış gebelik olabiliyor oyüzden dikkatli olun umarım sizin normal gebeliktir
Tabi ki dualarım seninleİnşallah. Cok saolun bilgilendirdiğiniz içinbana dua eder misinz
Cok saolunTabi ki dualarım seninle
Evet canım bu şekilde dış gebelik yaşayan çok. 1000 1500 arası vajinal ultason a git mutlaka eğer dış gebelik se erken mudahele gerekir. Doktorun demese bile iki günde bir kan vermeye devm et. İnsallahh sağlıkla ilerlerBelirti vermedende böyle bi riskim hala var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?