DIŞ GEBELİK Mİ KİMYASAL DEVAMIMI

Zzynpzzt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
310
454
33
28
Kızlar herkese merhaba , geçen ay tüp bbeek yaptırdım kimyasal oluyor sandık değerim 11 ken kanamam başladı ve ilaçları kestik . Birdaha da test yaptırmadım. Adetim biteli 9 gün oldu bugün şiddetli kasık ağrısıyla doktora gittim beta 1245 çıktı. Bu ne kızlar dış gebelik mi yaşıyorum nolur yardımcı olun yarına kadar gece gecmez bana şimdi

İlaçları kestin ve adet olmadinmi..
Takip etmedinizmi? İlk denememde benim doktoruma ben ilaçları bırakıyorum kanamam başladı dedim
Hayır dedi mutlaka test yaptir takip et dedi ve ona göre takipte bulundum beta verdim surekli düşene kadar aralıklı verdik bekledik hastaneye yattım 1 gece dış gebelik vs olabilir diye çok şükür birşey olmadı.

Son düzenleme:
Bende tup bebek ile dış gebelik geçirdim. Kimyasaldr diye düşünüp ilacalri bıraktım değerim artti ve sol tupumde kese görüldü. Vakit kaybetmeden bir doktora git canım senin değerin le vajinal şekilde kese görülür.

dış gebelik olabilir evett doktora gittinz mi

Canım bende dış gebelik geçirdim. Kalan tüpümde de hafif tıkanıklık var. Doktorlar en iyisi tüp bebek dedi. Tüp bebek ile nasıl dış gebelik geçiriliyor onu hala anlamadım zaten rahim içine yollamıyormu embriyoyu nasıl tüpe geçiş yapabiliyor

Canim tupleride gezebilir embriyo..
Nasip yani

Normal yolla dış gebelik ihtimali %1 iken yardımcı üreme yolları ile %2 oluyor malesef. Rahim kasları embriyoyu itiyormus. Bende dış gebelik yaşadıktan sonra öğrendim

Normal yolla dış gebelik ihtimali %1 iken yardımcı üreme yolları ile %2 oluyor malesef. Rahim kasları embriyoyu itiyormus. Bende dış gebelik yaşadıktan sonra öğrendim ☹
Fly nabtin yeni deneme yapicakmisin d

Fly nabtin yeni deneme yapicakmisin d
Evet canım dondurulmuş embrıyolarım var tekrar denicem Kasımdaki adetimle kontrole gıdıcem sıkıntı çıkmaza transfer olucam. Ama ben daha adet olmadim değerim sıfırlanali 1 ay oldu bekliyorum

Evet canım dondurulmuş embrıyolarım var tekrar denicem Kasımdaki adetimle kontrole gıdıcem sıkıntı çıkmaza transfer olucam. Ama ben daha adet olmadim değerim sıfırlanali 1 ay oldu bekliyorum ☺
Yeni döngüye girmissin..
Hiç olma adet gebe ol inşallah

Yeni döngüye girmissin..
Hiç olma adet gebe ol inşallah
Yok korunmali çalışmalar yapıyoruz 3 ay korunmak gerekiyor olduğum iğneden dolayı bu süreçte gebelik olmamdı gerekiyormuş. Kasımda 3 ay dolacak. Bazı doktorlar 6 ay diyor ama benim ki 3 ay dedi bakalım.
Sen nasılsın ne asamadasin

Reactions: H M
Ya ben bişey sorabilir miyim çok tecrubesizim de. Şimdi adetim geçen hafta cumartesi bitti pazar bir ilişkim oldu geri cekmeyle bundan öncesi hep korumalıydı neyse cumartesi biten adetim carsamba günü kahverengimsi kanamalar gelmeye başladı ve bugün pazar hala devam ediyor normal adet yaşıyor gibiyim en baştan beri de kasıklarımda ağrı oldu sizce kimyasal gebelik yaşayıp düşük mu yapıyorum şuan ,dediğim gibi korumalı ilişkilerim oldu böyle bişey mümkün mü ?

Korumalı olduğu için gebelik pek mümkün değil ama imkansizda değil tabi. Bu süreçte her hangi bir ilaç kullandıysan o yapabilir kist varsa o yapabilir. Bnce Bi doktora gidin ultrasonda bakar iicniz rahat eder

Korumalı olduğu için gebelik pek mümkün değil ama imkansizda değil tabi. Bu süreçte her hangi bir ilaç kullandıysan o yapabilir kist varsa o yapabilir. Bnce Bi doktora gidin ultrasonda bakar iicniz rahat eder
Bundan öncesinde Diane kullandım 3ay adet düzensizliğim için verdi doktor neyse kullanmadığım bu ay adet bitimi kanama oldu işte ilk başta ondan sandım da araştırdıkça kimyasal gebelik mi oldu diye düşündüm

Doğum kontrol hapı dan olabilir vücut normale dönmeye çalışıyordur. Doğum kontrol hapı ile korunduysan gebelik olmaz bence ama sen yinede ihmal etme. Kadın doğuma git hem Hormonlarına baktir. Çocuk düşündüğün iicn bıraktıysan doktor folik asit falan verir hem

Kızlar merabaa. Dıs gebelik olduğunu nasıl anladılar. Belirti falan varmıydı

Kızlar merabaa. Dıs gebelik olduğunu nasıl anladılar. Belirti falan varmıydı
Benim geçmeyen kanamam vardı canım. Ve değerim bazen iki kat arttı bzen artmadı. Sonra sol tupumde kese görüldü

Belirti vermeyen dıs gebelik oluyor mu aceba. Tüp bebekte dıs gebelik riski daha yüksek oluyormusya bunu nasl anlayabilirz. Muayne olmadan

Peki tüplerde herhangi bir sorununuz varmıydı. Mesela hsg cektirdiniz mi
Ben tüp bebek ile dış gebelik yaşadım. Hsg 1 yıl önce cekilmstm sıkıntı yoktu. Muayene olmadan tam bir tanı konulmaz zaten. Sadece değer artisi dengesiz ilerliyorsa dış gebelik şüphesi olur ama mutlaka muayene şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…