- 6 Mart 2019
- 960
- 224
- 27
-
- Konu Sahibi Gulpembe07
Canım geçen hafta değil bir önceki Çarşamba alttan baktı doktorun biri benim doktor yoktu kanamam başladığın için gitmiştim değerim o zaman daha düşmüyordu kese yok dedi bhcg istedi gönderi 2 gün sonra kendi doktoruma gittim Bhcg düşmüş karından baktı kese yok dedi kimyasal geçiriyorsun dedi . İşte geçen cuma tekrar kan verdim 189 düşmüştü bügün kan verdim 211 dedi ve muayene etmedi 2 gün sonra tekrar kan istediCanım tuplere falan baktı mı?
Tamam canım sağolKımyasal gibi duruyor dıs gebelıkte sanırım artmslar oluyor dengesız sekılde senınkı genel olarak dusme egılımınde .Ama dr a gıttıgınde mutlaka dıs gebelık suphesını hatırlat doktora.2 gun sonra kan degeri istemesı normal bence.Artıs veya dususle sanırım kımyasal mı degıl mı onu da bıraz anlayabılıyorlar
Merhaba, son durumunuz nedir acaba ? Bende şuan bu durum içersindeyim. Beta önce 1000 lere çıktı sonra 161 e düştü sonra 300 lere çıktı ? Banada önce kimyasal dendi adette oldum şimdi dış gebelik olabilir diyorlarHanımlar kafayı yemek üzereyim . İlk başta doktor kimyasal geçiriyorsun dedi kese gözükmedi betam 2121 kadar çıktı sonra adet görür gibi kanamam oldu cuma günü 189 a kadar düşmüştü 3 gün oldu bitti kanamam. Bugun tekrar kan verdim 211 gibi bir rakama çıkmış doktor sağlıksız bir gebelik (sanki ben anlamadım sağlıksız olduğunuzda) 2 gün sonra tekrar kan ver dedi . Doktor değiştiricem sanırsam. Var mı yardımcı olmak isteyen ?
Canım dış gebeliktir o zaman benimki dış gebelik çıktı iyice bir doktora muayene olMerhaba, son durumunuz nedir acaba ? Bende şuan bu durum içersindeyim. Beta önce 1000 lere çıktı sonra 161 e düştü sonra 300 lere çıktı ? Banada önce kimyasal dendi adette oldum şimdi dış gebelik olabilir diyorlar
Merhabalar canım benmde dış gebelik dedi doktor degerim 493 den 842 kadar yükseldi sadece 4 günde ve hafif kanama oldu iğne vurdular. Nasıl Bi yol izliyorsun şimdi.Canım geçen hafta değil bir önceki Çarşamba alttan baktı doktorun biri benim doktor yoktu kanamam başladığın için gitmiştim değerim o zaman daha düşmüyordu kese yok dedi bhcg istedi gönderi 2 gün sonra kendi doktoruma gittim Bhcg düşmüş karından baktı kese yok dedi kimyasal geçiriyorsun dedi . İşte geçen cuma tekrar kan verdim 189 düşmüştü bügün kan verdim 211 dedi ve muayene etmedi 2 gün sonra tekrar kan istediPerşembeye özelden randevu aldım normalde devlette gidiyordum
Canım bana daha iğne vurulmadı değerim 200 olduğu için beta hcg takibi yapılıyorMerhabalar canım benmde dış gebelik dedi doktor degerim 493 den 842 kadar yükseldi sadece 4 günde ve hafif kanama oldu iğne vurdular. Nasıl Bi yol izliyorsun şimdi.
Doktor degerin artmış azda olsa igne yapalım tutunmayı için dedi. Benide doktor takibe aldı ultrasonda gözükmez şimdi dedi.Canım bana daha iğne vurulmadı değerim 200 olduğu için beta hcg takibi yapılıyorİğneden sonra düşüş olması gerek diye biliyorum Canım
Canım benim değerlerim şu şekilde sence kimyasal mi dış gebelik olabilir mi hala ? Sağ tarafimda batma hissediyorum.Canım dış gebeliktir o zaman benimki dış gebelik çıktı iyice bir doktora muayene ol