çok geçmiş olsun, düşüğün her türlüsü zor ama tüp bebek yaptırıp gebelik elde edemeyince insanın çok zoruna gidiyor,pozitifi görebilmek için ne sıkıntılar çekiyoruz. inşallah bir an önce sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz. benim de şiddetli ağrıyla kanamayla başladı herşey maalesef. herşey çok güzel gidiyordu. kanamadan sonra alttan muayene etti küçük keseye benzer birşey gördüğünü söyledi, rahimde kanama olup olmadığıyla ilgili bişey söylemedi,beta ölçtürdü 2300 çıktı,eve git dinlen hiç kalkma,2 gün sonra tekrar beta yaptır bana söyle dedi. beta 1700e düştü 2 gün sonra. progesteron fitile devam etmemi pazartesi günü tekrar beta yaptırıp muayeneye gelmemi söyledi. progesteronu özellikle sordum,bıraksam regl olsam kendi kendine düise dedim,hayır kontrollü düşmesini sağlamamız lazım ilaçlarını aynı şekilde kullan dedi. ben de bilmiyorum normal düşük mü dış gebelik mi,inşallah kendi kendine düşer de operasyona gerek kalmaz. geçen hafta karnımda bebeğim vardı,bişey olmasın diye çaba gösteriyodum,şimdi kendi kendine düşsün diyorum.çok acı geliyor,çok üzülüyorum. senin de hakkında hayırlısı olsun canım gerçekten çok yıpranıyoruz