Merhaba öncelikle geçmiş olsun,Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun benimde 2 gün gecikmeyle gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı doktordan randevu aldım ve 4.gun kanamam başladı 5.gun doktora gittim kanamaya pıhtıli kanlar gelmeye başlamıştı doktor rahim içi kanama yok uterus da hafif lekelenme var dedi test istedi 73 çıktı daha sonra takibe alacağı dedi haftasonu girdi yarın yine gidicem 20 gündür gaz sorunu var oldukça öncesinde kabizlik vardı o düzeldi doktor da bana eğer değer yukselir se takip ederiz yakından düşük çıkarsa düşük yapmış olursun yada dis gebelik dedi sol kaşığım da ağrı var bağırsaklarım da baya haraketli ilk gebeligim di çok korkuyorun
Eksik yazmışım asagida düzeltiyorumArkadaşlar selam,
Bata göre 5+1 hamileyim
24 Mart Cuma 99
27 Mart Pazartesi 205
29 Mart Çarşamba 242
31 Mart Cuma 385 çıktı.
Doktor yavas ilerliyor dedi. Ama Allahtan umut kesilmez dedi,çarşamba tekrar çağırdı.
Kanama vardı pembe, kırmızı ve kahverengi onun için 10 gün rapor vermişti.
Devam et istirahate dedi. Düşük önleyici iğne, oksapar, progestan dex kullanıyorum.
Diş gebelik mi bunları yaşadınız mı
Durumunuz nedir? Benzer bir durumdayım bende dış gebelik şüphem var. Düşük önleyici iğne ve progestan kullanıyorum. Kanamam ve ağrım vararkadaşlar
Bata göre 5+1 hamileyim
24 Mart Cuma 99
27 Mart Pazartesi 205
29 Mart Çarşamba 242
31 Mart Cuma 385 çıktı.
1.Doktor yavas ilerliyor dedi. Ama Allahtan umut kesilmez dedi,çarşamba tekrar çağırdı.
2.Doktor diş gebelik dedi
Kanama vardı pembe, kırmızı ve kahverengi onun için 10 gün rapor vermişti.1.doktor
Devam et istirahate dedi. Düşük önleyici iğne, oksapar, progestan dex kullanıyorum.
diş gebelik bu mudur nolur yardım edin
Bilmiyorum ki bende akşam yazdım biri bilip döner belki diye.Durumunuz nedir? Benzer bir durumdayım bende dış gebelik şüphem var. Düşük önleyici iğne ve progestan kullanıyorum. Kanamam ve ağrım var
Bende beta hcg az artış var, aynı zamanda ağrı ve kanama mevcut. Doktorum düşük önleyici iğne yaptı ve progestan verdi. Şimdi de dış gebelik şüphesi olduğunu söylüyor. Psikolojim altüst oldu. Belirsizlikte mahvediyor.Bilmiyorum ki bende akşam yazdım biri bilip döner belki diye.
Nedir tam sizin durum
Ayni durumu yaşıyoruz birebir hastaneye ne zaman gideceksiniz beni çarşamba cagirdiBende beta hcg az artış var, aynı zamanda ağrı ve kanama mevcut. Doktorum düşük önleyici iğne yaptı ve progestan verdi. Şimdi de dış gebelik şüphesi olduğunu söylüyor. Psikolojim altüst oldu. Belirsizlikte mahvediyor.
Dış gebelik tanısını tam koyabilmesi için beta değerinin yükseldiği noktadan keseyi görmemesi gerekiyor çünkü normal şartlarda 2-3 aylık sürede kalp atışlarının duyulması gerekiyo artık banada düşük önleyici ilaç verdi ama brnim değerim 2111 lere çıkınca bu değerde kesinşn görünmemesi mğmkün değil dediler akabinde zaten 6 hafta sonra dpmtor keseyi sağ tüpte tespit etti , sizim süreç farklı olabilir aklınızı burdakielri okuyup çok bulamdırmayın normal gebelikte yaşıyo olalirisniz keseyi rahimde gördüğünüz anda artık dış gebelşk olmaz önemli olan rahme yerleşmesi allah hepinize şifa versin en iyi yorumu doktorlar yapar iyi doktorlara görünüm bu sürede yanlış hamle yapılmasınBende beta hcg az artış var, aynı zamanda ağrı ve kanama mevcut. Doktorum düşük önleyici iğne yaptı ve progestan verdi. Şimdi de dış gebelik şüphesi olduğunu söylüyor. Psikolojim altüst oldu. Belirsizlikte mahvediyor.
Dış gebelikte herkesre kanama olmuş ben z7. Haftada sadece iç kanama geçirdim lekelenme. Bile olmadı herkeste süreç farklı gidiyo malesef burdan pskolojik destek veriyoruz ancsk kesin tanı koyulursa yaşadıklarımdan yardımcı olabilirim içinizi ferah tuttunBende beta hcg az artış var, aynı zamanda ağrı ve kanama mevcut. Doktorum düşük önleyici iğne yaptı ve progestan verdi. Şimdi de dış gebelik şüphesi olduğunu söylüyor. Psikolojim altüst oldu. Belirsizlikte mahvediyor.
Kendinizi yıpratmayın dış gebelik dahi olsa süreç sizin sağlığınız açısında daha önem taşıyor ve %80 igneyle halloluyor dış gebelik durumu , Allah isterse ve bebişlerinizin doğacağı varsa hiçbirşey engel olamaz ama sağlıksız bir bebek ve sizin sağlığınıxu riske atacsk bir durum varsa sizler için en hayırlısı olsun erken tanıda fayda var kızlar iç kanama sanıcısını yaşayan biri olarak söylemeliyim ki hayatımdaki en kötü gündü , iyi doktorlara gidin erken tanı çok önemli doktor ne diyorsa yapın verdiği ilaçları kullanın evde oturup pskolojinizi bozmayın yaşayan çok insan var inanın yalnız değilsiniz .Bende beta hcg az artış var, aynı zamanda ağrı ve kanama mevcut. Doktorum düşük önleyici iğne yaptı ve progestan verdi. Şimdi de dış gebelik şüphesi olduğunu söylüyor. Psikolojim altüst oldu. Belirsizlikte mahvediyor.
Pazartesi gideceğim bende. Haberdar ederim sizi tekrar sizi.Ayni durumu yaşıyoruz birebir hastaneye ne zaman gideceksiniz beni çarşamba cagirdi
Çok teşekkürler cevabınız içinKendinizi yıpratmayın dış gebelik dahi olsa süreç sizin sağlığınız açısında daha önem taşıyor ve %80 igneyle halloluyor dış gebelik durumu , Allah isterse ve bebişlerinizin doğacağı varsa hiçbirşey engel olamaz ama sağlıksız bir bebek ve sizin sağlığınıxu riske atacsk bir durum varsa sizler için en hayırlısı olsun erken tanıda fayda var kızlar iç kanama sanıcısını yaşayan biri olarak söylemeliyim ki hayatımdaki en kötü gündü , iyi doktorlara gidin erken tanı çok önemli doktor ne diyorsa yapın verdiği ilaçları kullanın evde oturup pskolojinizi bozmayın yaşayan çok insan var inanın yalnız değilsiniz .
Kendinizi yıpratmayın dış gebelik dahi olsa süreç sizin sağlığınız açısında daha önem taşıyor ve %80 igneyle halloluyor dış gebelik durumu , Allah isterse ve bebişlerinizin doğacağı varsa hiçbirşey engel olamaz ama sağlıksız bir bebek ve sizin sağlığınıxu riske atacsk bir durum varsa sizler için en hayırlısı olsun erken tanıda fayda var kızlar iç kanama sanıcısını yaşayan biri olarak söylemeliyim ki hayatımdaki en kötü gündü , iyi doktorlara gidin erken tanı çok önemli doktor ne diyorsa yapın verdiği ilaçları kullanın evde oturup pskolojinizi bozmayın yaşayan çok insan var inanın yalnız değilsinizBende beta hcg az artış var, aynı zamanda ağrı ve kanama mevcut. Doktorum düşük önleyici iğne yaptı ve progestan verdi. Şimdi de dış gebelik şüphesi olduğunu söylüyor. Psikolojim altüst oldu. Belirsizlikte mahvediyor.
geçmiş olsun sizedePazartesi gideceğim bende. Haberdar ederim sizi tekrar sizi.
Teşekkür ederimKendinizi yıpratmayın dış gebelik dahi olsa süreç sizin sağlığınız açısında daha önem taşıyor ve %80 igneyle halloluyor dış gebelik durumu , Allah isterse ve bebişlerinizin doğacağı varsa hiçbirşey engel olamaz ama sağlıksız bir bebek ve sizin sağlığınıxu riske atacsk bir durum varsa sizler için en hayırlısı olsun erken tanıda fayda var kızlar iç kanama sanıcısını yaşayan biri olarak söylemeliyim ki hayatımdaki en kötü gündü , iyi doktorlara gidin erken tanı çok önemli doktor ne diyorsa yapın verdiği ilaçları kullanın evde oturup pskolojinizi bozmayın yaşayan çok insan var inanın yalnız değilsiniz
geçmiş olsun sizede
Hiç kafanızı karıştırmayın pazartesi doktorun söyledşklerini bizlerede söylersiniz bildiğimşz bir durum olursa yardımcı oluruzÇok teşekkürler cevabınız içinSize de geçmiş olsun. Benim asıl kafamı karıştıran ağrı ve kanama. Dediğiniz gibi herkes farklı atlatabiliyor süreci demek ki. Başka bir doktora da görünmekte fayda var sanırım. Hakkımızda hayırlısı