Dış gebelik ile tüpüm alındı

ysmnngncs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
44
5
Arkadaşlar merhaba ben 1 buçuk aylık hamile idim ancak dış gebelikmiş.. Çok doktor gezdim kese ve bebek zamanla gözükür derken betam 4100e kadar çıkmıştı. Doktor önce kürtaj yaptı ardından bir iğne tedavisi uyguladı ancak bebek kendi kendine eriyecek büyüklüğü geçmişti.. Ertesi gün bebeğin kalp atışını duyunca açık ameliyatla sol tüpüm alındı.. Ameliyat sonrası 3 4 kere kustum.. İğneler ağır geldi.. Neyse cuma günü taburcu oldum çok acım var kımıldayamıyorum bile ama acıdan çok beni endişelendiren karnımdan midemden sürekli fokurtu şeklinde ses geliyor ve midemi bulandırıyor sizce normal mi 🥺 doktorun numarasını almayı unuttum ve haftasonu özel olduğu için hastanede yok.. Midemi çok rahatsız ediyor bu fokurtular dışarıdan duyuluyor lütfen bu ameliyatı olan varsa yazsın😢😢😢

Geçmiş olsun senin durumunun aynısını yaşadım Pazartesi ameliyat oldum bende çok ağır bir durum bende tüpümü kaybettim Allah’ın takdiri umarım Allah sağlıklı evlatlar bize nasip eder karnından gelen sesler gazdan olabilir elinden geldiğince gaz çıkarmaya çalış çünkü ameliyat esnasında deldikleri yeri gazla şişirip rahat hareket etsinler diye gazla dolduruyorlar ondan olabilir

Çok geçmiş olsun benim de sağ tüpüm alındı.Ağrım çok olmuştu ilk zamanlar.Birkaç güne geçmezse sorabilirsin doktoruna.Dikiş yerlerinde akıntı yoksa,çok kanama yoksa korkulacak pek birşey olmaz.Ben uzun süre dikiş ağrısından kambur yürüyordum.Sonra doğumumu sezeryan yaptım hemen dik yürümeye başladım.İlerde doğum yaptığında inan bu kadar çok ağrın olmayacak.Bol bol dinlen,iş yaparak kendini zorlama.Duygusal olarak hazır hissetmeden çocuk düşünme bence.

Arkadaşlar merhaba ben 1 buçuk aylık hamile idim ancak dış gebelikmiş.. Çok doktor gezdim kese ve bebek zamanla gözükür derken betam 4100e kadar çıkmıştı. Doktor önce kürtaj yaptı ardından bir iğne tedavisi uyguladı ancak bebek kendi kendine eriyecek büyüklüğü geçmişti.. Ertesi gün bebeğin kalp atışını duyunca açık ameliyatla sol tüpüm alındı.. Ameliyat sonrası 3 4 kere kustum.. İğneler ağır geldi.. Neyse cuma günü taburcu oldum çok acım var kımıldayamıyorum bile ama acıdan çok beni endişelendiren karnımdan midemden sürekli fokurtu şeklinde ses geliyor ve midemi bulandırıyor sizce normal mi 🥺 doktorun numarasını almayı unuttum ve haftasonu özel olduğu için hastanede yok.. Midemi çok rahatsız ediyor bu fokurtular dışarıdan duyuluyor lütfen bu ameliyatı olan varsa yazsın😢😢😢
Benim de 4-5 gün önce ikinci dış gebeliğim sonlandı, sağ tüpüm de alındı, benim pek ağrım olmadı ama işin aslı biraz da ben dayanıklıyım, acıdan pek etkilenmem, üzülne, yıpratma kendini, benim değerim 8600lerdeydi, iğne işe yaramadı, ameliyat şart oldu, dua edelim birbirimize, her şey yoluna girer inşallah, yaşım 30, yine de bol bol doğal yolla hamile kalmayı tercih ediyorum kendi adıma, doktorum da bunu önerdi.

Benim de 4-5 gün önce ikinci dış gebeliğim sonlandı, sağ tüpüm de alındı, benim pek ağrım olmadı ama işin aslı biraz da ben dayanıklıyım, acıdan pek etkilenmem, üzülne, yıpratma kendini, benim değerim 8600lerdeydi, iğne işe yaramadı, ameliyat şart oldu, dua edelim birbirimize, her şey yoluna girer inşallah, yaşım 30, yine de bol bol doğal yolla hamile kalmayı tercih ediyorum kendi adıma, doktorum da bunu önerdi.
Peki neden 2. Kez yani sende neyden dolayı dış gebelik oluyor baktırdın mı

Peki neden 2. Kez yani sende neyden dolayı dış gebelik oluyor baktırdın mı
Ya tıkalı değil madem neden oluyor dediğimde doktorum demek ki dokuda geçmesini engelleyen bir skntı var dedi, ben de çok sorgulamadım 😂 bir de aslında 2. sefer dış gebelik ihtimalim %20 imiş, %80 sağlıklı olmalıymış, ona da şaşırdılar, belki biraz da ben talihsizim, ha bir de şöyle oldu biz 3 ay korunduk, 4.ay korunmayı bıraktık ve hatta o ay hiç çocuk da planlamadık ama o ay hemen hamile kalmışım, benim aklımdaki neden daha önceki dış gebeliğin zarar verdiği doku iyileşmeden ikinci hamilelik de yine aynı taraftan yumurtladığımdan oldu, benim tahminim bu yönde işin aslı, keşke 6 ay korunsaydık diye de düşündüm, ama kısmet işte hepsi

X