Dış gebelik ihtimali hakkında

aabt98

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2021
77
18
8
Merhaba arkadaşlar gebeliğimi çok erken öğrendim, bata 5 gün kala kadar. Bat:21 hazirandı sat:24 mayıs. Sırasıyla beta değerlerim
16 haziranda 11
18 haziranda 70
20 haziranda 306
22 haziranda 508

20 ve 22sindeki tahlili başka hastanelerde verdim doktor %60 artış var ama sağlıklı sağlıksız diyemem dedi karnımfa da hafif hafif sancı var birkaç gündür dış gebelik ihtimali nedir benim gibi yaşayan var mı ilk gebeliğim çok tereddütteyim sürekli konu açıyorum

Hiç stres yapmayın o labaratuvar farkıdır büyük ihtimalle.

Ben de öyle düşünmek istiyorum çok teşekkür ederim kafamı o kadar karıştırıyorlar ki üç dört gündür
Çok farkediyor farklı merkezde verince. 28inde filan kese görünür karından.

Hemen neden dış gebelik diye üzülüyorsunuz ki bende bunu anlamıyorum sorsam dış gebelik nedir beta değeri nasıl yükseliyor bilmezsiniz. Daha çok yeni en az beta değeri 1500 lere gelince kese küçücük görünür strese sokmayın kendinizi iyi bir doktora gitmelisiniz içiniz rahat etmiyorsa

Dış gebelik ihtimali 1000de bir sağlıklı gebelik ihtimali çok daha yüksek. Düşük ihtimallere takılmayın. İnşaallah sağlıklı olur. Dış gebelikte benim bildiğim iniş çıkışlar oluyor. Sizde hep artış var.

Aile hekimim de gözle görülür bir artış var istersen başka doktora da gözükebilirsin dedi ama zaten 2 doktora gittim ikisi de olumsuz konuşup daha çok moralimi bozdu

Aile hekimim de gözle görülür bir artış var istersen başka doktora da gözükebilirsin dedi ama zaten 2 doktora gittim ikisi de olumsuz konuşup daha çok moralimi bozdu
Bana da ilk gittiğimde korku saldılar. Keseyi göremedi dış gebelik dedi. Ağladım durdum daha önce de sağlıksız gebeliğim olmuştu zaten. Sonraki hafta herşey normale döndü. Doktorlar bunu yapıyor maalesef. Tabi temkinli ol ama stres de yapma derim.

Haftaya cumartesi başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah o kese falan görür

Merhaba sonucunuz ne oldu merak ettim sizi güzel haberlerle gelin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…