Ben de öyle düşünmek istiyorum çok teşekkür ederim kafamı o kadar karıştırıyorlar ki üç dört gündürHiç stres yapmayın o labaratuvar farkıdır büyük ihtimalle.
Çok farkediyor farklı merkezde verince. 28inde filan kese görünür karından.Ben de öyle düşünmek istiyorum çok teşekkür ederim kafamı o kadar karıştırıyorlar ki üç dört gündür
İnşallaah görünür sabırsızlıkla bekliyorumÇok farkediyor farklı merkezde verince. 28inde filan kese görünür karından.
Burdan sonrası hep sabırsızlıkİnşallaah görünür sabırsızlıkla bekliyorum
Allah sizi de sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah bebişinizleBurdan sonrası hep sabırsızlık
Hepimizi inşallah.Allah sizi de sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah bebişinizle
Farktan kaynaklı değilmiş sanırım bugünnde 833 çıktı yine %66 artma var ne hissedeceğimi şaşırdımHiç stres yapmayın o labaratuvar farkıdır büyük ihtimalle.
Ben de bir şey diyemedim. Takipe devam etmenizi söyledi mi doktor?Farktan kaynaklı değilmiş sanırım bugünnde 833 çıktı yine %66 artma var ne hissedeceğimi şaşırdım
Evet cumartesi günü tekrar kan vereceğimBen de bir şey diyemedim. Takipe devam etmenizi söyledi mi doktor?
Hakkınızda hayırlısı olsun.Evet cumartesi günü tekrar kan vereceğim
Teşekkür ederimmHakkınızda hayırlısı olsun.
Aile hekimim de gözle görülür bir artış var istersen başka doktora da gözükebilirsin dedi ama zaten 2 doktora gittim ikisi de olumsuz konuşup daha çok moralimi bozduDış gebelik ihtimali 1000de bir sağlıklı gebelik ihtimali çok daha yüksek. Düşük ihtimallere takılmayın. İnşaallah sağlıklı olur. Dış gebelikte benim bildiğim iniş çıkışlar oluyor. Sizde hep artış var.
Bana da ilk gittiğimde korku saldılar. Keseyi göremedi dış gebelik dedi. Ağladım durdum daha önce de sağlıksız gebeliğim olmuştu zaten. Sonraki hafta herşey normale döndü. Doktorlar bunu yapıyor maalesef. Tabi temkinli ol ama stres de yapma derim.Aile hekimim de gözle görülür bir artış var istersen başka doktora da gözükebilirsin dedi ama zaten 2 doktora gittim ikisi de olumsuz konuşup daha çok moralimi bozdu
Haftaya cumartesi başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah o kese falan görürBana da ilk gittiğimde korku saldılar. Keseyi göremedi dış gebelik dedi. Ağladım durdum daha önce de sağlıksız gebeliğim olmuştu zaten. Sonraki hafta herşey normale döndü. Doktorlar bunu yapıyor maalesef. Tabi temkinli ol ama stres de yapma derim.
Kalp atışını duymak için gün sayıyoruz inşallah sağlıklıdır henüz bebeği görmedikMerhaba sonucunuz ne oldu merak ettim sizi güzel haberlerle gelin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?