• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik iğnesi

Malesef daha önce küretaj oldum. Ilk gebeliğim 8 haftalıkken kalp atışı durdu. Küretaja aldılar bu da ikinci ve diş gebelik.
Küretaj basit işlem ama rahimici yapışıklık yapıyor o yüzden istemiyorum.

Peki sizin kese görünmüş müydü
Hayır kese görünmedi bendede sol tüpte ufak bir şey gördü doktor ama zaten bthcg degeleri dış gebeligi gösteriyordu

Malesef daha önce küretaj oldum. Ilk gebeliğim 8 haftalıkken kalp atışı durdu. Küretaja aldılar bu da ikinci ve diş gebelik.
Küretaj basit işlem ama rahimici yapışıklık yapıyor o yüzden istemiyorum.
Anliyorum ama dış gebelik veya düşüklerde neden oluyor diye kürtaj yapıyorlarmış mecburen yaptılar insan çaresiz kalınca herşeyi yapıyor :(

Anliyorum ama dış gebelik veya düşüklerde neden oluyor diye kürtaj yapıyorlarmış mecburen yaptılar insan çaresiz kalınca herşeyi yapıyor :KK43:
Tabi öyle mecbur kalırsam olacam ben de yarın 7. Günüm inşallah gerek kalmaz düşer

Etmiştir iğneden sonra kan verdin mi
Ilk ignemi oldum ben 4 günü kan verdim 396 dan 485 cıktı aynı gün 2.dozu oldum 2. Dozdan sonra 4. Gün-de verdim 485 ten 468 inmişti çok az düşüş oldu. Yarın 2.dozun 7. Günü yarın verecem

Bu gün büyük bir sancı ile doktora gittim igneden sonra olabiliyormus. Regli kanaması gibi kanamam da var inşallah tez zamanda kurtuluruz. Çok yoruldum artık
Evet ağrılarınız sıfırlanıncaya kadar malesef olacak , kanamada olacak . En son sıfırlanmaya yakın adet o zaman geliyor . Sonrada inşallah sıfırlanıyor . Çok yorucu ama geçecek Allahın izniyle . İnşalllah bir daha tekrarlanmaz hiçbirimizin

Benim de sizinki gibi değerlerim düşüktü ama doktor bekledi düşmesini . 7. Günde Yüksek çıkınca bir 4 gün daha bekleyelim sonra 2. Doz yapalım dedi ama düşmeye başladı
Hastahanede kaldınız mı acaba?

NNe uzel
Hayır hastane sürecim olmadı benim . Tek iğneden sonra düşmesi beklendi
hastahanede kalmamışsınız ben 10 gün çok zo4du her yerimi delik deşik ettiler kan almak için değeriniz nekadar zamanda düştü ve sonra nezaman hastalandiniz

NNe uzel

hastahanede kalmamışsınız ben 10 gün çok zo4du her yerimi delik deşik ettiler kan almak için değeriniz nekadar zamanda düştü ve sonra nezaman hastaland
NNe uzel

hastahanede kalmamışsınız ben 10 gün çok zo4du her yerimi delik deşik ettiler kan almak için değeriniz nekadar zamanda düştü ve sonra nezaman hastalandiniz
Her 2 güne kan verdim ben de takibi bu şekilde yaptık . Kötü bir süreç malesef yıpratıyor insanı . Sürekli düşmesini bekliyoruz kan sonucunu alırken kalp atışımı hissediyordum . Sıfırlanması 1 ayı buldu . Bir ay sonra bir kanama geldi ağır ağrı ile birlikte sonra kan verdim hemen sıfırlanmıştı . Doktor o senin adetin artık dedi . Adetle birlikte sıfırlanmış oldu

Her 2 güne kan verdim ben de takibi bu şekilde yaptık . Kötü bir süreç malesef yıpratıyor insanı . Sürekli düşmesini bekliyoruz kan sonucunu alırken kalp atışımı hissediyordum . Sıfırlanması 1 ayı buldu . Bir ay sonra bir kanama geldi ağır ağrı ile birlikte sonra kan verdim hemen sıfırlanmıştı . Doktor o senin adetin artık dedi . Adetle birlikte sıfırlanmış oldu
Değeriniz en yüksek nekadar olmustu acaba? Bnde o ağrıdan korkuyorum nasıl olacağını bilmiyorum.

Değeriniz en yüksek nekadar olmustu acaba? Bnde o ağrıdan korkuyorum nasıl olacağını bilmiyorum.

Bnde o ağrıdan korkuyorum nasıl olacağını bilmiyorum.
değerim 169 ile başlayıp 600 kusura kadar çıktı . Aralarda kasık ağrıların olabilir özellikle sol kaşığım sürekli ağrı yaptı . Ve kanamam az az hep oldu . doktorum dayanamayacak kadar olursan gel dedi ben dayandım. Son günlerde ise adet ağrısı gibi ağrım çoğaldı ondan sonrada kanama artınca adetim gelmiş .

değerim 169 ile başlayıp 600 kusura kadar çıktı . Aralarda kasık ağrıların olabilir özellikle sol kaşığım sürekli ağrı yaptı . Ve kanamam az az hep oldu . doktorum dayanamayacak kadar olursan gel dedi ben dayandım. Son günlerde ise adet ağrısı gibi ağrım çoğaldı ondan sonrada kanama artınca adetim gelmiş .
Senin de geçecek Allah’ın izniyle merak etme .

Ağzın bal yesin inşallah allah büyük buda geçer 🤲 bugün değerim 84e düşmüş en yakın zamanda 0 lanir . Dr.hastalanmayada bilirsin dedi dedim nasıl olucak yani parçalı olarakmi nasıl diye önemli olan değerim negatif olması dedi bu dr.aklimi karıştırıyo net değil acabalarla kendim Arastirdiklarimla daha çok biliyorum

Ağzın bal yesin inşallah allah büyük buda geçer 🤲 bugün değerim 84e düşmüş en yakın zamanda 0 lanir . Dr.hastalanmayada bilirsin dedi dedim nasıl olucak yani parçalı olarakmi nasıl diye önemli olan değerim negatif olması dedi bu dr.aklimi karıştırıyo net değil acabalarla kendim Arastirdiklarimla daha çok biliyorum
Geçecek inşallah 🙏 güzel güzel bebekler bizi bulacak Allah’ın izniyle😊🙏 84 e düştükten sonra tamamdır. Ben geleceğini düşünüyorum kanamanın . Ama öyle parça falan düşmedi ben de normal adet kanaması oldu biraz yoğun oldu yalnız rengi de öyle . Ben de cok araştırdım çok korktum ama geçti gitti .

Back
X