Dış gebelik belirtileriniz ?

minnosellaa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2023
241
126
23
25
Merhaba arkadaşlar ben 4 hafta 6 gunluk hamileyim. İlk beta bat 2 gun sonra 28 Ocak 287 çıktı.
İkinci beta 30 Ocak 625 çıktı.
Kanamam felan yok ama aşırı bir şekilde sol kasık ağrım var bacağıma vuruyor. Hamilelik belirtilerim yok. Sol kasık ağrısı, karnım 3 aylık hamile gibi şişti, bel ağrım var. İştahım kapandı. Boynum çok ağrıyor sağa sola dönemiyorum. 1 kez kurtaj 1 kez kimyasal gebelik var.

Ayrıca gaz oluyor ve bu sol kasık ağrısı daha keskinlesiyor. Sonra baloncuk patlar gibi sol kasigimdan sesler geliyor.

Dış gebelikten neden şüphelendiniz?

Tek taraflı dayanilmaz bir ağrı ve daha önce sağlıksız gebelikler yaşadığım için. Son kan tahlili verdiğimde idrarimda enfeksiyon çıkmış. Bu da tereddüt ettirdi.
İdrar yolu enfeksiyonu da bu belirtileri yapabiliyor sanırım. Benim de idrar yolu enfeksiyonum vardı idrar testinden sonra bir gecelik toz ilaç vermişti doktor sonrasında geçti.

Aynen bende o ilacı kullandım mandilanaliydi. Ultrasona bakıldı ama erkek hemsir vardı adet donemindemisin dedi şok oldum ne alaka ben hamileyim dedim kağıda baktı ektopik gebelik diye okudu ama yine sol kasigima bakmadı. Doktorda bu nasıl ultrason cekememisler dedi. Randevum çarşamba gününe ama o güne kadar nasıl dayanırım bilmiyorum. Çok canım yanıyor

Allah Allah ektopik gebelik dediyse nasıl hiçbir şey açıklamadılar anlamadım. Eğer imkanınız varsa bence bir özel hastaneye gidin en yakın zamanda içiniz de rahat etsin

Allah Allah ektopik gebelik dediyse nasıl hiçbir şey açıklamadılar anlamadım. Eğer imkanınız varsa bence bir özel hastaneye gidin en yakın zamanda içiniz de rahat etsin
Kağıtta ektopik gebelik ? Bu şekilde yazıyordu. İnşallah düşük yapmam artık bunu kaldıramam. Lütfen bana dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…