• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik belirtileriniz neler

Gulsum6060

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
51
15
18
35
Doktor bana dis gebelik olabilir dedi kanamam var adett kadar yogun olmasadaa doktorum alttan muayne etti gebelik belirtisi yokmus suanki degerim900lerde degerlerim güzel ilerliyor keseyi goremedi doktor bana dis gebelik belirtilerinizi yazarmisiniz 2gun sonra degerlerime bakilacak olmaazsa yatirirz dediler yatirildiginda nolcak kese yok nerde oldugu belli dgl ameliyatmi olcam benim gb olan arkadaşlar gelin fikir alisverisi yapalım

Başka bir doktora daha gidin isterseniz 900lerde kese görünmeyebilir. Benim de ilk gittiğim doktor değerim düşükken ultrasonla bakıp gebelik yok demişti sonra başka bir doktora gittim değerimi takip ettiler sonuç olarak Bebeğimin kalp atışlarını duymuştum.

Doktor bana dis gebelik olabilir dedi kanamam var adett kadar yogun olmasadaa doktorum alttan muayne etti gebelik belirtisi yokmus suanki degerim900lerde degerlerim güzel ilerliyor keseyi goremedi doktor bana dis gebelik belirtilerinizi yazarmisiniz 2gun sonra degerlerime bakilacak olmaazsa yatirirz dediler yatirildiginda nolcak kese yok nerde oldugu belli dgl ameliyatmi olcam benim gb olan arkadaşlar gelin fikir alisverisi yapalım

900 değerle kese görünmez canım vajinal usg ile 2000-3000 karından ultrasonla ise 5000 lerde ancak görünebilir ben 6. Haftada keseyi 7. Hafta sonlarında kalp atısını duydum doktorlar keseyi görene kadar hep dış gebelik olabilir diyorlar

Bnm kese kucuktu 3.8 milimdi kesin kurtajdi oldum. Bilmiom yani zor surecler allah yardim etsin. Belirsizlik yoruyor insani bnada hep dis gebelik diler. Ama bos gebelik cikti

900 değerle kese görünmez canım vajinal usg ile 2000-3000 karından ultrasonla ise 5000 lerde ancak görünebilir ben 6. Haftada keseyi 7. Hafta sonlarında kalp atısını duydum doktorlar keseyi görene kadar hep dış gebelik olabilir diyorlar
İki gun sonra 900kaca katlancak bilginiz varmi

Benim de dis gebelik olabilir ihtimalim uzerinde duruldu.Sol kasik agrim,hafif kanamam ve sol kalcada kasilma sikayetlerim vardi.Hcg seviyem de artmaya devam ediyordu.Dun bos gebelik teshisi ile Methotrexate ignesi olma kararim verildi ve bugun igneyi oldum.Umarim Hcg seviyem sifirlanir en yakin zamanda.Eger sifirlanmaz ve temizlenmez ise kurtaj olacak.Herkese gecmis olsun kizlar.

Benim de dis gebelik olabilir ihtimalim uzerinde duruldu.Sol kasik agrim,hafif kanamam ve sol kalcada kasilma sikayetlerim vardi.Hcg seviyem de artmaya devam ediyordu.Dun bos gebelik teshisi ile Methotrexate ignesi olma kararim verildi ve bugun igneyi oldum.Umarim Hcg seviyem sifirlanir en yakin zamanda.Eger sifirlanmaz ve temizlenmez ise kurtaj olacak.Herkese gecmis olsun kizlar.
Cok gecmis olsun. Bnm kanamam az di dusmedi kurtaj oldum.

Canım merhaba kese gozukmedigi zaman drlar dış gebelik olabilme ihtimalini söylüyorlar ancak 900 iken gözükmemeksi gayet dogal sağlıklı bir gebelik iki günde 2 kat artması gerekiyor yani iki gün sonra 1800lerde 4 gün sonra 3600 lerde olması lazım 2-3 güne kese görünür hale gelecektir hayırlısı olsun inşallah

Kızlar benim değerlerim ilk ögrendigimde 236 ondan 3 gun sonra 713 ve 2 gun sonra da 1637 çıktı ve 1637 cıktığında vajinal ultrasonda kese goremedi doktor ve dış gebelik olabilir dedi 1500 den sonra kese gorulmesi lazim diye okudum bazı yerlerde 2 gun sonra tekrar gitcem netleşcek tekrar hcg istemedi cok korkuyorum :(

Geçmiş olsun aynı tarihte bana da dış gebelik teşhisi koydular ve iğne yaptılar. Kese hiç gözükmedi kanama şikayeti ile gittiğim için düşmüştür denildi. Bugün hala kanamam ve ağrım var , iğne işe yaramış dedi doktorlar B hcg değerim hızla düşüyor dün 247 idi. Sıfırlanana kadar ağrı çekecek miyim bilmiyorum ...

Kızlar benim değerlerim ilk ögrendigimde 236 ondan 3 gun sonra 713 ve 2 gun sonra da 1637 çıktı ve 1637 cıktığında vajinal ultrasonda kese goremedi doktor ve dış gebelik olabilir dedi 1500 den sonra kese gorulmesi lazim diye okudum bazı yerlerde 2 gun sonra tekrar gitcem netleşcek tekrar hcg istemedi cok korkuyorum :KK43:
Ne yaptiniz gebeliginiz devam ediyor mu 🙏🏻 Benmkide 960ti cuma gunu ctesi gunu goremedi doktor. Saliya tekrar cagrdi. Dis gebelik kabusum oldu artik🤢

Ne yaptiniz gebeliginiz devam ediyor mu 🙏🏻 Benmkide 960ti cuma gunu ctesi gunu goremedi doktor. Saliya tekrar cagrdi. Dis gebelik kabusum oldu artik🤢
Benimki dış gebelik değilmiş 1637 den 2 gün sonra bu sefer karından baktiginda 2 kese gördük ikizlerim 17 haftalık oldu çok şükür görür merak etme dış gebelik tabii ki de ihtimal ama az bi ihtimal

Cok sevindim ikizlerinizee😍😍🐣🐣 insallah bizde sali gunu bebegimizi goruruz ❤️🙏🏻 Allah isteyen herkese bu guzel duygulari nasip etsin 🙏🏻❤️

Back