- 13 Mart 2011
- 1.275
- 23
1 martta adet oldum.yaklaşık 5 gün sürdü ama fazla bi kanama olmadı.10-12 mart gibi kahverengi kanamam oldu ve 15 martta dr gittim hamile olduğumu söyledi ama kanamam olduğu için sağlıklı bi gebelik olmadığını söyledi.Bu arada bana iğne direk vurulmadı serumla verildi..
15 martta 350 (dr gittiğim ilk günkü değerim..)
17 martta 530
21 martta 767 ( 85 mg iğne vuruldu ) yapılan iğnenin adı Methotrexate...
22 martta 687
23 martta 896
25 martta 967
26 martta 931
İğneden sonraki 2. gün değerim yükseldi diye farklı bi hastaneye gittik.bu hastanedeki dr bana kürtaj olmam gerekiğini söyledi ama ben kürtaj olmak istemedim...Çünkü kürtajda gebeliği sona erdirmeyecek , sadece kanamamı durdurmak için ve içerde bi yapışkanlık falan varsa bunu gidermek için sonrada bana doğum kontrol hapı vereceğini söyledi...gebeliğin sağ tüpte olduğunu ve 2 cm olduğunu söyledi...Ayrıca bu son 2 gündür çok fazla kaşıntı oluştu bende...
Sormak istediğim dış gebelikte kürtaj yaşayan var mı? bu kaşıntı sizlerdede oldu mu..Ne kadar süre eşinizle birlikte olmadınız.Dış gebelikten sonra sağlıklı gebelik geçiren var mı?
15 martta 350 (dr gittiğim ilk günkü değerim..)
17 martta 530
21 martta 767 ( 85 mg iğne vuruldu ) yapılan iğnenin adı Methotrexate...
22 martta 687
23 martta 896
25 martta 967
26 martta 931
İğneden sonraki 2. gün değerim yükseldi diye farklı bi hastaneye gittik.bu hastanedeki dr bana kürtaj olmam gerekiğini söyledi ama ben kürtaj olmak istemedim...Çünkü kürtajda gebeliği sona erdirmeyecek , sadece kanamamı durdurmak için ve içerde bi yapışkanlık falan varsa bunu gidermek için sonrada bana doğum kontrol hapı vereceğini söyledi...gebeliğin sağ tüpte olduğunu ve 2 cm olduğunu söyledi...Ayrıca bu son 2 gündür çok fazla kaşıntı oluştu bende...
Sormak istediğim dış gebelikte kürtaj yaşayan var mı? bu kaşıntı sizlerdede oldu mu..Ne kadar süre eşinizle birlikte olmadınız.Dış gebelikten sonra sağlıklı gebelik geçiren var mı?
Son düzenleme: