Peki kanama ne kadar sürdü?Ben dış gebelikten tüpüm patlayıp iç kanama varken değerim 4000 küsürdü son dakika hastaneye yetiştim sağ tüpümü aldılar laparoskopi yaparak ameliyattan sonra bir süre daha kahverengi kanama devam etti ama sonra herşey normale döndü sadece dikiş izleri var biraz kaşınma var kramplar biraz daha devam eder sonra geçiyor çok geçmiş olsun
Teşekkürler galiba birtek benim anormal halde devam ediyor 3 hafta olmasına rağmen lekelenme devam ediyor3 gün falan sürdü ameliyat sonrası
Belli arkalıklarla kan veriliyor bence doktorunuza başvurunTeşekkürler galiba birtek benim anormal halde devam ediyor 3 hafta olmasına rağmen lekelenme devam ediyor
Sordum aynı şekilde bugünde sordum adetin başlayabilir normal dedi herşey. Başka bir doktora muane olucam artık.Belli arkalıklarla kan veriliyor bence doktorunuza başvurun
Canım ben sol tüp ameliyattı oldum dış gebelikten bir sıkıntı olmadı ameliyat sonrası sadece dikiş yerlerim sızladı oda normalÖncelikle geçmiş olsun 2 yıl olmuş nerdeyse umarım yazımı görürsünüz bende şuan ameliyat oldum siz bu ameliyat sonrasında neler yaşadınız yazarmı sınız acaba
Benim ilk gün çok ağrılarım oldu ağrı kesiciler ile durdum utrosanda sanki sol tarafımdaki tüpte kanamama baktı doktor daha sonrası sağ tüpünü aldık dedi anlamadım hiç bugün ikinci günüm hafif ağrılarım var bide aşırı gaz panik atak hastasım bide takılmış durumdayım şuan sol tarafıma İnşaAllah yanlış tüpü almamıştır korkuyorum sormaya daCanım ben sol tüp ameliyattı oldum dış gebelikten bir sıkıntı olmadı ameliyat sonrası sadece dikiş yerlerim sızladı oda normal
Canım korkma sonuçta bu senin sağlığın gerekirse ona bir sor sonra başka bir doktora git. Gaz olabilir canım 1-2 gün bol sıvı tükettim bağırsakları zorlucak şeyler yemedim ameliyat sonrası bide Nescafe seviyorsan nescafe iç . Ağrıların geçer canım sonuçta ameliyat oldun bende ağrı kesici içmiştim sızlıyordu ...Benim ilk gün çok ağrılarım oldu ağrı kesiciler ile durdum utrosanda sanki sol tarafımdaki tüpte kanamama baktı doktor daha sonrası sağ tüpünü aldık dedi anlamadım hiç bugün ikinci günüm hafif ağrılarım var bide aşırı gaz panik atak hastasım bide takılmış durumdayım şuan sol tarafıma İnşaAllah yanlış tüpü almamıştır korkuyorum sormaya da
Merhabalar canım biraz zaman geçmiş ama inşallah görürsün. Gördüğüm kadarı ile sonrasında sağlıklı bir doğum yapmışsın. Bende bir sene önce dış gebelik geçirdim. Çok geç fark edildiği için tüpüm çok hasar gördü, kanıma aşırı enfeksiyon karışınca ölümden döndüm. Sonrasında ameliyat oldum sol tüpüm temizlendi ama alınmadı. Şimdi ise tüp bebekle tekrar gebeyim ama dış gebelik geçirdiğim tarafımda hafif hafif sancılar oluyor. korkuyorum yine dış gebelik olmasından. Acaba sende de ameliyat yerinde ağrılar oldu mu dış gebelik geçirdiğin tarafta?Bende dis gebelikten. Ameliyat oldum fkaat kürtaj olmadan direk tüp patlayip. Ic Kanamasi gecirdigim den dolayi tüpün birini aldilar sonrasinda kanama fln gecirme dim. Ama bi 40.gün boyunca hic. Kendimi yormadim hep. Korudum.. Seninki cok farkli ilerlemis sanirim
Canım sonrasında normal bir gebelik yaşadın mı acaba?Canım ben sol tüp ameliyattı oldum dış gebelikten bir sıkıntı olmadı ameliyat sonrası sadece dikiş yerlerim sızladı oda normal
Daha yaşamadım canım ama yaşayanda var o yüzden kıyaslama kendini doktor bana 3 ay korun sonra tekrar deneyebilirsin dedi 3 aydır tekrar deniyoruz daha nasip olmadı ..Canım sonrasında normal bir gebelik yaşadın mı acaba?
Ben sonrasında çok başka süreçlerden geçtim, rahimden ameliyat oldum vs. Şuan dış gebelikten sonra bir yıl geçti, olmayınca artık tüp bebek denedik ve çok şükür şuan pozitifi gördüm. Ama dış gebelik olan sol kasığımda şiddetli değil çok hafif ama sürekli ağrılar olmaya başladı. Şimdi de o nedenle tekrar dış gebelik mi acaba diye korkuyorum.Daha yaşamadım canım ama yaşayanda var o yüzden kıyaslama kendini doktor bana 3 ay korun sonra tekrar deneyebilirsin dedi 3 aydır tekrar deniyoruz daha nasip olmadı ..
Canım ihmal etme başka iyi bir doktora git için rahatlasınBen sonrasında çok başka süreçlerden geçtim, rahimden ameliyat oldum vs. Şuan dış gebelikten sonra bir yıl geçti, olmayınca artık tüp bebek denedik ve çok şükür şuan pozitifi gördüm. Ama dış gebelik olan sol kasığımda şiddetli değil çok hafif ama sürekli ağrılar olmaya başladı. Şimdi de o nedenle tekrar dış gebelik mi acaba diye korkuyorum.
Merhaba acaba durumunuz ne olduMerhabalar canım biraz zaman geçmiş ama inşallah görürsün. Gördüğüm kadarı ile sonrasında sağlıklı bir doğum yapmışsın. Bende bir sene önce dış gebelik geçirdim. Çok geç fark edildiği için tüpüm çok hasar gördü, kanıma aşırı enfeksiyon karışınca ölümden döndüm. Sonrasında ameliyat oldum sol tüpüm temizlendi ama alınmadı. Şimdi ise tüp bebekle tekrar gebeyim ama dış gebelik geçirdiğim tarafımda hafif hafif sancılar oluyor. korkuyorum yine dış gebelik olmasından. Acaba sende de ameliyat yerinde ağrılar oldu mu dış gebelik geçirdiğin tarafta?