- 20 Şubat 2019
- 834
- 438
- 103
- 32
Evet tek tesellimiz o bazen tup bebek de asilamada da dis gebelik soz konusu oluyormuş hatta tuplerinu baglatanlarda da yasayanlar var sana doktor belli bi sebep soyledi mi pekiBende 3 haftadir doktor raporuyla izindeyim. Bazen normallesiyorum sonra aniden bi bosluk beliriyor... 2 3 yildir istedikten sonra Rabbim nasip etti demekki normal yolla oluyormus diyip kendimi avutuyorum
Tek neden onu gordugum icin o yapiskanlik yapabiliyormud tuplerde...Sigara dan olmaz sanirim bir sürü sigara icen insanlar var kendini suclama bence bak ben sanki sigara kullandigim için mi oyle oldu kendini yipratma gülüm suanda degerler 200 du en son 15 gune sifirlanir dedi doktor senin kac degerin simdi gülüm
Yok belirsiz ama jinekolog sefine sigara kullanimi var dedigini duydum. Internette arastirincada sigara bazi ameliyatlar ve enfeksyon cikiyor o yuzden sigaraya bagliyorumEvet tek tesellimiz o bazen tup bebek de asilamada da dis gebelik soz konusu oluyormuş hatta tuplerinu baglatanlarda da yasayanlar var sana doktor belli bi sebep soyledi mi peki
Evet her hafta devam ediyo artik o tahliller ben 200 e dustukten sonra 15 gun sonra gel dedi doktor birinci ignenin etkisi olmadi 2. Igne dusurmeye basladi bizde 1 bucuk yillik evliyiz 7 aydir bebek istiyodum ilk hamilelikte bunu yasamak bana cok agir geldiTek neden onu gordugum icin o yapiskanlik yapabiliyormud tuplerde...
Degerim en son(gecen hafta carsamba) 3900dan (gecen cumartesi)1800 e dusmustu yarin tekrar kan tahlili yaptiracam aksama cevabi gelir... sifirlanana kadar her hafta kan tahlilim var yukselirse tekrar acile gidecekmisim
Ikinci igne bana sacma geliyor yavas dususler veya yukselis olsa tamam ikinci igne yapsin ama ne bilim surekli kan tahlili yaptirsan ayni benim gibi her hafta... senin degerler kacti?Evet her hafta devam ediyo artik o tahliller ben 200 e dustukten sonra 15 gun sonra gel dedi doktor birinci ignenin etkisi olmadi 2. Igne dusurmeye basladi bizde 1 bucuk yillik evliyiz 7 aydir bebek istiyodum ilk hamilelikte bunu yasamak bana cok agir geldi
Rabbim kucaginizi bos birakmasin saglikli sihatli hamilelikler bebeler nasip etsin insAllah aminEvet her hafta devam ediyo artik o tahliller ben 200 e dustukten sonra 15 gun sonra gel dedi doktor birinci ignenin etkisi olmadi 2. Igne dusurmeye basladi bizde 1 bucuk yillik evliyiz 7 aydir bebek istiyodum ilk hamilelikte bunu yasamak bana cok agir geldi
Benim en yuksek 2500 du 1. Igneden sonra hic dusus olmadi hep yukseldi ilk igne zaten 50 ml di etkisi olmadi 2. Igneden sonra gene yükseldi biraz ama oda normal dedi doktor ondan sonra 1500 e düştü artikIkinci igne bana sacma geliyor yavas dususler veya yukselis olsa tamam ikinci igne yapsin ama ne bilim surekli kan tahlili yaptirsan ayni benim gibi her hafta... senin degerler kacti?
Bende geçirdim ama 2 katı olmadı hiç. İğne yapıldı ve rahim temizlendi hastanede. 10 gün sonra bhcg sıfırlandı 4.ayda hamile kaldım tedaviyle 21 haftalık erken doğumla kaybettim ama dış gebelikle alakası yoktu. Kanama oldukça temizleniyor diye biliyorumMerhaba, benim 2 tüp bebek denemem var. 3. Denemeye hazırlanırken kendiliğinden hamile kaldım. Ustune görme dedikleri sorunu yaşadım. Regli bittikten 5 gün sonra beta hcg 269 çıktı. 2 gün sonra 720 çıktı. Doktorumuz 5- 6 gün sonrası için randevu verdi. Çok uğraşıp olmayınca insan birazda korkuyor. Doktora gitmeden bir gün önce bir daha beta hcg baktirdim ve 2854 çıktı. Ne malesefki kontrolde kese gözükmedi. Ertesi gün tekrar kan bakıldı ve bu seferde 4487 çıktı. 2 hastane ve 3 farklı doktor baktı ancak kese veya kalp atışı hiç bir yerde gözükmedi. Daha önce geçirdiğim 2 ameliyat olduğu için ve kesede hiç bir yerde olmadığından 100 mg metotreksat yapıldı. Doz oldukça fazla genelde dış gebelikte değerler ikiye katlanmazmis. İğneden bir hafta sonra yeni bakılan beta hcg 12.294 çıktı. Doktorlar bebeğin sağlam olduğunu sadece yerinde cidden sorun yaşandığını söylediler. Tekrar 100 mg yapıldı. Bu cuma yeniden kan vericem. Ağrım var ancak dayanilmayacak boyutlarda degil. İkinci iğneden sonra su gibi bir kanama başladı. Öncesinde daha lekelenme gibiydi. Doktorlar binada regli kanaması değil dedi ve normal olduğunu belirtti.
İğneden sonra değerlerimiz ne zaman dusmeye başladı?
Kaç kere ne kadar doz iğne oldunuz?
Dış gebelikte sonra normal yolla hamile kalabildiği mi ve ne kadar sonra korunmayı bırakıp hamile kaldiniz?
İnşallah rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda saglikli sihhatli hamilelikler rahim filmi cektir falan dedi mi doktor gülüm kurtulunca bana suanda hic bisey demiyo degerlerw bakiyo sadece bunun kontrolu böyle olacak dedi korunma vs. Hic bi bilgi vermediRabbim kucaginizi bos birakmasin saglikli sihatli hamilelikler bebeler nasip etsin insAllah amin
Hayirlisi olsun insAllah Rabbim sifani versin insAllahBenim en yuksek 2500 du 1. Igneden sonra hic dusus olmadi hep yukseldi ilk igne zaten 50 ml di etkisi olmadi 2. Igneden sonra gene yükseldi biraz ama oda normal dedi doktor ondan sonra 1500 e düştü artik
Rahimi kurtajla mi temizlediler pekiBende geçirdim ama 2 katı olmadı hiç. İğne yapıldı ve rahim temizlendi hastanede. 10 gün sonra bhcg sıfırlandı 4.ayda hamile kaldım tedaviyle 21 haftalık erken doğumla kaybettim ama dış gebelikle alakası yoktu. Kanama oldukça temizleniyor diye biliyorum
Aminn hepimizide rAbbim sifa versin tekrar yasatmasin kimseyeHayirlisi olsun insAllah Rabbim sifani versin insAllah
EvetRahimi kurtajla mi temizlediler peki
Valla ben 3 4 ay dikkat edecem ben hic ilac veya baska bisey kullanmadim. Esim korunacakİnşallah rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda saglikli sihhatli hamilelikler rahim filmi cektir falan dedi mi doktor gülüm kurtulunca bana suanda hic bisey demiyo degerlerw bakiyo sadece bunun kontrolu böyle olacak dedi korunma vs. Hic bi bilgi vermedi
Doktor hic kurtaj dan bahsetmiyo oyle bişey olmayacak orda kendi küçülecek kaybolacak dedi kurtaja gerek var mi diye sordugumda
Bende kendim bisey kullanmıyorum korunmak için esim korunuyo sen rahim hsg cektirmeyi dusunuyo musun pekiValla ben 3 4 ay dikkat edecem ben hic ilac veya baska bisey kullanmadim. Esim korunacak
Kaybindan sonra hamile kaldin mi Gülüm suanki durumun nasil rabbim yardimcimiz olsun
Cuma gunu jinekoloji randevum var. Yeni doktorum olacak bakalim umarim kendi yapabilir de yaptirirm. Bana gecen yil bi hormon doktoru istemisti ulasamadigim icin randevu alamadim hsg yi yaptirmak icin ve hamile oldugumu ogrendim. Simdi bastan ele alacam sagligimi doktoruda degistim bakalim hayirlisiBende kendim bisey kullanmıyorum korunmak için esim korunuyo sen rahim hsg cektirmeyi dusunuyo musun peki
Hayirlisi insallah bizde bundan sonra normal saglikli hamilelikler yasariz bende istiyorum hsg ama korkuyorum cok mu aci olur acaba diye cesaret edemiyorumCuma gunu jinekoloji randevum var. Yeni doktorum olacak bakalim umarim kendi yapabilir de yaptirirm. Bana gecen yil bi hormon doktoru istemisti ulasamadigim icin randevu alamadim hsg yi yaptirmak icin ve hamile oldugumu ogrendim. Simdi bastan ele alacam sagligimi doktoruda degistim bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?