Dış gebeligi metotreksat ile sonlandırılanlar yardımcı olabilir mi?

Bende 3 haftadir doktor raporuyla izindeyim. Bazen normallesiyorum sonra aniden bi bosluk beliriyor... 2 3 yildir istedikten sonra Rabbim nasip etti demekki normal yolla oluyormus diyip kendimi avutuyorum
Evet tek tesellimiz o bazen tup bebek de asilamada da dis gebelik soz konusu oluyormuş hatta tuplerinu baglatanlarda da yasayanlar var sana doktor belli bi sebep soyledi mi peki

Tek neden onu gordugum icin o yapiskanlik yapabiliyormud tuplerde...
Degerim en son(gecen hafta carsamba) 3900dan (gecen cumartesi)1800 e dusmustu yarin tekrar kan tahlili yaptiracam aksama cevabi gelir... sifirlanana kadar her hafta kan tahlilim var yukselirse tekrar acile gidecekmisim

Evet tek tesellimiz o bazen tup bebek de asilamada da dis gebelik soz konusu oluyormuş hatta tuplerinu baglatanlarda da yasayanlar var sana doktor belli bi sebep soyledi mi peki
Yok belirsiz ama jinekolog sefine sigara kullanimi var dedigini duydum. Internette arastirincada sigara bazi ameliyatlar ve enfeksyon cikiyor o yuzden sigaraya bagliyorum

Evet her hafta devam ediyo artik o tahliller ben 200 e dustukten sonra 15 gun sonra gel dedi doktor birinci ignenin etkisi olmadi 2. Igne dusurmeye basladi bizde 1 bucuk yillik evliyiz 7 aydir bebek istiyodum ilk hamilelikte bunu yasamak bana cok agir geldi

Ikinci igne bana sacma geliyor yavas dususler veya yukselis olsa tamam ikinci igne yapsin ama ne bilim surekli kan tahlili yaptirsan ayni benim gibi her hafta... senin degerler kacti?

Rabbim kucaginizi bos birakmasin saglikli sihatli hamilelikler bebeler nasip etsin insAllah amin

Ikinci igne bana sacma geliyor yavas dususler veya yukselis olsa tamam ikinci igne yapsin ama ne bilim surekli kan tahlili yaptirsan ayni benim gibi her hafta... senin degerler kacti?
Benim en yuksek 2500 du 1. Igneden sonra hic dusus olmadi hep yukseldi ilk igne zaten 50 ml di etkisi olmadi 2. Igneden sonra gene yükseldi biraz ama oda normal dedi doktor ondan sonra 1500 e düştü artik

Bende geçirdim ama 2 katı olmadı hiç. İğne yapıldı ve rahim temizlendi hastanede. 10 gün sonra bhcg sıfırlandı 4.ayda hamile kaldım tedaviyle 21 haftalık erken doğumla kaybettim ama dış gebelikle alakası yoktu. Kanama oldukça temizleniyor diye biliyorum

Rabbim kucaginizi bos birakmasin saglikli sihatli hamilelikler bebeler nasip etsin insAllah amin
İnşallah rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda saglikli sihhatli hamilelikler rahim filmi cektir falan dedi mi doktor gülüm kurtulunca bana suanda hic bisey demiyo degerlerw bakiyo sadece bunun kontrolu böyle olacak dedi korunma vs. Hic bi bilgi vermedi

Benim en yuksek 2500 du 1. Igneden sonra hic dusus olmadi hep yukseldi ilk igne zaten 50 ml di etkisi olmadi 2. Igneden sonra gene yükseldi biraz ama oda normal dedi doktor ondan sonra 1500 e düştü artik
Hayirlisi olsun insAllah Rabbim sifani versin insAllah

Rahimi kurtajla mi temizlediler peki

Eski konuymuş benim hsg çekilmişti öncesinde bir sıkıntı yoktu sonrada çekildi yine tüplerde sıkıntı yoktu.

Valla ben 3 4 ay dikkat edecem ben hic ilac veya baska bisey kullanmadim. Esim korunacak

Bende kendim bisey kullanmıyorum korunmak için esim korunuyo sen rahim hsg cektirmeyi dusunuyo musun peki
Cuma gunu jinekoloji randevum var. Yeni doktorum olacak bakalim umarim kendi yapabilir de yaptirirm. Bana gecen yil bi hormon doktoru istemisti ulasamadigim icin randevu alamadim hsg yi yaptirmak icin ve hamile oldugumu ogrendim. Simdi bastan ele alacam sagligimi doktoruda degistim bakalim hayirlisi

Hayirlisi insallah bizde bundan sonra normal saglikli hamilelikler yasariz bende istiyorum hsg ama korkuyorum cok mu aci olur acaba diye cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…