Dış gebeligi metotreksat ile sonlandırılanlar yardımcı olabilir mi?

Hayirlisi insallah bizde bundan sonra normal saglikli hamilelikler yasariz bende istiyorum hsg ama korkuyorum cok mu aci olur acaba diye cesaret edemiyorum
Amin insAllah canim. Bazilari aci oluyor diyo bazilari acisiz diyo bazilari dayanilmicak gibi degil diyor... valla ben asiri yogun ve asiri agrili geciyor beni mahvediyo. Gebelikte kanamam oldugunda dis gebelik oldugunu ogrenmeden once dua ediyordum : insAllah adetli hamilelik olur agrisi sizisini yasamaya raziyim tek yavrum iyi olsun tutunsun diye dua ederdim ama olmadi... yani demem o ki yasayacak agrim varsa olsun raziyim tek istegim sorunsuz tekrar hamile kalmak... hayirlisi canim ama korkunun uzerine git derim hic olmazsa neyin ne oldugunu bilirsin.. belirsizlik daha cok can yakiyo bence

Haklisin canim korkmak çözüm degil tuplerin durumunu da cok merak ediyorum. Benim de kanamam oldu ilk baslarda bende adet görüyorum hamileyken sandim ilk basta ilk gittigimde doktor ultrasonda bisey goremedi degerler 360 ti gebelik gecirmissin ama düşük olmus dedi ona uzulurken degerler dusmedi tekrar gittik bu sefer dış gebelik dedi dunyam basima yıkıldı bi normal gebelik bile geciremiyorim ben dedim cocuk falan istemiyorum boyle olacaksa olmasin dedim psikolojim bozuldu ama sonra toparladim kendimi savasmaya deger dedim ne olursa olsun gayret bizden yardim Allahtan elimizden gelen tek sey dua etmek baska caremiz yok

Olmazsa anestezi yoluyla da dusunuyorum hsg yi bakalim doktora daniscam bi de ne diyecek hayirlisi bakalim hakkimizda Mevlam daha güzel gunler gostersin bizlere de insallah

Olmazsa anestezi yoluyla da dusunuyorum hsg yi bakalim doktora daniscam bi de ne diyecek hayirlisi bakalim hakkimizda Mevlam daha güzel gunler gostersin bizlere de insallah
Aynen tedbir caba bizden taktir Allah'tan...
Ben yurt disindayim.anesteziyle yapmiyorlar burda maalesef. Bakalim yeni doktorum ne diyecek.birde bi suresi var onu yaptirmanin adetten 10 gun sonra mi ne yapiyorlar galiba bi arastirmak lazim Rabbim yardimcimiz olsun

Kaybindan sonra hamile kaldin mi Gülüm suanki durumun nasil rabbim yardimcimiz olsun
Ben bebegini yeni kaybettigini tam anlayamamisim gülüm. Rabbim yardimcin olsun selamete çıkarsın cok zor bi dis gebelikte bile hic gormedigim halde kalb atışını duymadigim halde bu kadar uzuluyorsam senin acini tahmin edebiliyorum hepimiz imtihan icerisindeyiz bu zor gunler geçecek guzel gunler gorecegiz insallah biz de. Bebegin yarin ahirette senin elinden tutup cennete goturecek inşallah. Umudumuzu yitirmeyelim bigun bizde saglikli kanli canli bi sekilde evladimiza kavusacagiz inşallah

Amin inşallah rabbim yardimcimiz olsun

Merhaba ben de pazartesi günü iğne olmuştum dayanılmaz bir ağrı olmadığı sürece sıkıntı yok iki gündür kasık ağrısı tıkanıklık gibi bir his ve gaz sancım benim de var hatta dünden beri kanamam da oldu yarın randevum var ve bu ağrıların normal olabileceğini düşündüğüm için sıkıntı olacağını düşünmüyorum. ALLAH yardımcımız olsun

Size de geçmiş olsun benim bugün 4.günümdü muayene oldum kan değerim yükselmiş ama çok fazla değil ultrasonla bakıldı kese dağılmış Pazar günü yeniden gideceğim yükselme olmaması bekleniyor.Dün biraz pıhtılı akıntım oldu hafif kahve lekeler geliyor ama kırmızı renkte bi kanamam olmadı.Ağrılar için normal dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…