merhaba canm bende 12 aralıkta metorreksat iğne oldum 100 mg. değerim 8500 id 4 gün sonra 13000 oldu 2 günde bir yapıldı devamlı 8000 4000 derken değerlerim 800 düsünce taburcu oldum bir hafta önce. ama iki günde bir yapılıcak dedi bu tahilleri doktor. yaptırıyorum 750-727-800-641 bgnde 728 olmuş. iğne etkisini kaybettik.e düşmüyor mu anlamadım gitti ya. cuma günü tekrar gitcem doktor ne dicek çok merk ediyorum bu süreç ne kadar uzunmuş böyle ya
merhaba canım ben hala beklemedeyim artık 2 günd bir kan vermekten çok sıkıldım 4 güne falan çıkardım bende.. 550 oldu en son bugünde yaptırdım bakalım beklemedeyim iğne etkisini yitirdiği için çok yavaş düşüyor doktor düşsünde önemli değil dedi 1 iğne oldum eger plato çizerse 2. iğneyi olucam benim 1 ayı da geçti 2 aydır uğraşıyorum çok yıpratıcı bir olay ama ne yapalımMerhaba mesajını forma girmeme rağmen şimdi gordum. Ne olur öncelikle kusura bakma. İğne yapildiktan 4 gün sonra çıkan sonuç yanıltıcı olarak kabul ediliyor. Sebebi de iğne etkisi ile kese ve hücreler patliyip dağılıyormuş. O yüzden ben tam bir hafta sonra kan verdim. Ben hastanede yatmadim. Benim oldukça yavaş düşüyor. 3643 çıkmıştı. Dün tahlil yapıldı 650-700 arası bekleniyordu. Ne malesefki 1256 çıktı. Dün doktorlada konuştuk. Değerin dusmesi 1 ay sürebilir dedi. Dediğin gibi çok yavaş dusuyor. Ben artık haftada 1 kan verecem. Yükseliş olursa ameliyat yaparız dendi bana. 3 iğne yapılıyormuş ama pekte etkisi olmuyor dedi. İnşallah olmadan biter. Senin sanırım tek iğne yapıldı. Eğer yükseliş ikinci bir test ile onaylanirsa yeniden ikinci bir iğne yaparlar. Durumun hakkında bilgi verirsen sevinirim.
merhaba canım ben hala beklemedeyim artık 2 günd bir kan vermekten çok sıkıldım 4 güne falan çıkardım bende.. 550 oldu en son bugünde yaptırdım bakalım beklemedeyim iğne etkisini yitirdiği için çok yavaş düşüyor doktor düşsünde önemli değil dedi 1 iğne oldum eger plato çizerse 2. iğneyi olucam benim 1 ayı da geçti 2 aydır uğraşıyorum çok yıpratıcı bir olay ama ne yapalım
Yaklaşık 1,5 ay önce adetimin 5 gün gecikmesiyle evde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün doktora gittim kan testinde de pozitif çıktı ama keseyi göremedi, 5 gün sonra hafif bir kanamayla doktora gittim betahcg 2490 yükselmişti keseyi göremiyordu dış gebelik olduğunu söyledi , bana önce küretaj yapıldı operasyondan çıktıktan sonra metotraks iğne yapıldı ve değerlerim bir ay içinde normale döndü, doktorum bana iğneden dolayı 1 yıl hamilelik önermiyorum dedi başka bir doktora gittim oda 6 ay beklemen gerek dedi, aslında ne kadar beklemeliyim bilemiyorum.
Merhaba mesajını forma girmeme rağmen şimdi gordum. Ne olur öncelikle kusura bakma. İğne yapildiktan 4 gün sonra çıkan sonuç yanıltıcı olarak kabul ediliyor. Sebebi de iğne etkisi ile kese ve hücreler patliyip dağılıyormuş. O yüzden ben tam bir hafta sonra kan verdim. Ben hastanede yatmadim. Benim oldukça yavaş düşüyor. 3643 çıkmıştı. Dün tahlil yapıldı 650-700 arası bekleniyordu. Ne malesefki 1256 çıktı. Dün doktorlada konuştuk. Değerin dusmesi 1 ay sürebilir dedi. Dediğin gibi çok yavaş dusuyor. Ben artık haftada 1 kan verecem. Yükseliş olursa ameliyat yaparız dendi bana. 3 iğne yapılıyormuş ama pekte etkisi olmuyor dedi. İnşallah olmadan biter. Senin sanırım tek iğne yapıldı. Eğer yükseliş ikinci bir test ile onaylanirsa yeniden ikinci bir iğne yaparlar. Durumun hakkında bilgi verirsen sevinirim.
Sonra hemen hamile kaldin mi.canim bende dıs gebelik geçiriyorum suandaSüreç cidden çok yıpratıcı. Benim kanama igneden sonra başladı ve değerin düşmesine katkı sağladı. Ağrı çok oluyor. Ancak doktor dayanılmaz olursa gel dedi. Çok sukur o kadar olmadı. İnşallah sendede olmaz. Uyku sorunu bende var. İnsan sürekli ne olucak diye beklediği için çok yipraniyor.
Sonra hemen hamile kaldin mi.canim bende dıs gebelik geçiriyorum suanda
Allah Allah o dış gebelik geçirdiğin tupun mu 1 yil sonra şişti gülüm ben durmumu bilmiyorum sonum ne olur suanda degerler 200 ama hic biseyin garantisi yok malesef ya cok korkuyorumMesajınızı çok geç gördüm ne maalesef ki o tüp 1 yıl sonra portakal kadar şişti. O haldeyken tekrar dış gebelik geçirdiğim anlaşılınca alındı. Hemen arkasından tüp bebek yaptık. Çok şükür öyle hamile kaldım ve kızımı kucağıma aldım. Darısı başınıza. Allah sizede nasip etsin
Senin de ilk geb3ligin o zaman demi gulum cok zor bi durum ya rabbim yasatmasin tekrarini sifa versinOncelikle cok gecmis olsun bende yakin zamanda dis gebelik yasadim son adetim 19subatti her zamanki gibi 4 gün sürdü sonradan adet günüm gecikti prolaktin yuksekliginden hamile olmam imkansizdi umutsuzdum yani. Adet gecikmesinden 9gün sonra umutsuzca 2 idrar testi yaptim pozitif cikti (lekenlenmeler yasadim) doktordan kan tahlili aldigimda deger 1334 cikti ve kanamalar basladi jinekolog 2 gun sonra tekrar kan tahlili ver dedi deger 3066 cikti aile hekimimin istegiyle baska bi hasteneye gittim ultrason kan tahlili derken dis gebe oldugumu ogrendim (deger 3500lerdeydi) 100mg igneyi yaptilar 4 gun sonra tekrar gittigimde deger 3900 a cikti bi islem yapmadilar (bazilarinda oluyormus bi yukselme diye) 3 gun sonra tekrar gittigimde 1800 e dusmus. Suan her hafta kan tahlilim var (yarin tekrar).
Ne agrim ne sizim oldu ne gebelikte ne igneden sonra sadece son 3 gundur kanamam var. Dis gebelikten mi yoksa adet mi bilemedim zira adetim asiri sancili ve asiri yogun olur.
Zor bi surec 2 yil istedikten sonra gebeligimi sonlandirmalarina cok uzuldum.
Bi kadin dogumcu 3 ay bekleyin dedi digeri deger iyice dusunce tekrar yapabilirsiniz dedi vs vs.. 3 4 ay beklemeyi dusunuyorum bakalim.
Umarim degerlerin düser kisa surede toparlanirsin
Rabbim hic birimize tekrarini yasatmasin Allah tekrar hamile olup saglikli sihatli olmasini nasip etsin. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin... AMIIIIN
Bu arada dis gebeligin sebebi olarak bisey dediler mi?
Hic şu nedenden dolayı olur diye bisey soylemedi doktor internetten baktigimda enfeksiyon varsa oda neden olabilirmis tamamen tikaniklik olsa tuplerde dış gebelik diye bisey de olmaz sanırım yada o embriyoyu rahme goturen dalga seklinde bisey varmis onun bi nedenden dolayi yavaslamasi neden olabiliyormus malesef imtihan ışteOncelikle cok gecmis olsun bende yakin zamanda dis gebelik yasadim son adetim 19subatti her zamanki gibi 4 gün sürdü sonradan adet günüm gecikti prolaktin yuksekliginden hamile olmam imkansizdi umutsuzdum yani. Adet gecikmesinden 9gün sonra umutsuzca 2 idrar testi yaptim pozitif cikti (lekenlenmeler yasadim) doktordan kan tahlili aldigimda deger 1334 cikti ve kanamalar basladi jinekolog 2 gun sonra tekrar kan tahlili ver dedi deger 3066 cikti aile hekimimin istegiyle baska bi hasteneye gittim ultrason kan tahlili derken dis gebe oldugumu ogrendim (deger 3500lerdeydi) 100mg igneyi yaptilar 4 gun sonra tekrar gittigimde deger 3900 a cikti bi islem yapmadilar (bazilarinda oluyormus bi yukselme diye) 3 gun sonra tekrar gittigimde 1800 e dusmus. Suan her hafta kan tahlilim var (yarin tekrar).
Ne agrim ne sizim oldu ne gebelikte ne igneden sonra sadece son 3 gundur kanamam var. Dis gebelikten mi yoksa adet mi bilemedim zira adetim asiri sancili ve asiri yogun olur.
Zor bi surec 2 yil istedikten sonra gebeligimi sonlandirmalarina cok uzuldum.
Bi kadin dogumcu 3 ay bekleyin dedi digeri deger iyice dusunce tekrar yapabilirsiniz dedi vs vs.. 3 4 ay beklemeyi dusunuyorum bakalim.
Umarim degerlerin düser kisa surede toparlanirsin
Rabbim hic birimize tekrarini yasatmasin Allah tekrar hamile olup saglikli sihatli olmasini nasip etsin. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin... AMIIIIN
Bu arada dis gebeligin sebebi olarak bisey dediler mi?
Allah razi olsun kimseye yasatmasin insAllah. Aynen ilk gebeligimSenin de ilk geb3ligin o zaman demi gulum cok zor bi durum ya rabbim yasatmasin tekrarini sifa versin
Aminnn benimde ilk duydugumda hüngür hüngür ağladım kendimi toparlamakta cok zorlandim 1 ay boyunca ölü gibiydimAllah razi olsun kimseye yasatmasin insAllah. Aynen ilk gebeligim
Rabbim sifani versin aynen o korku oluyo insanda... evet o dalgalarda yavaslama yorgunluk veya yapiskanlik olabiliyormus ben kendimi cok sucluyorum ameliyat, enfeksyon falan olmadim sigaradan dolayi kendimi cok sucluyorum...Hic şu nedenden dolayı olur diye bisey soylemedi doktor internetten baktigimda enfeksiyon varsa oda neden olabilirmis tamamen tikaniklik olsa tuplerde dış gebelik diye bisey de olmaz sanırım yada o embriyoyu rahme goturen dalga seklinde bisey varmis onun bi nedenden dolayi yavaslamasi neden olabiliyormus malesef imtihan ıştecok zor bi durum en çok da ya bi daha ayni sey basima gelirse diye cok Korkuyo insan ya
Allah razi olsun kimseye yasatmasin insAllah. Aynen ilk gebeligim
Sigara dan olmaz sanirim bir sürü sigara icen insanlar var kendini suclama bence bak ben sanki sigara kullandigim için mi oyle oldu kendini yipratma gülüm suanda degerler 200 du en son 15 gune sifirlanir dedi doktor senin kac degerin simdi gülümRabbim sifani versin aynen o korku oluyo insanda... evet o dalgalarda yavaslama yorgunluk veya yapiskanlik olabiliyormus ben kendimi cok sucluyorum ameliyat, enfeksyon falan olmadim sigaradan dolayi kendimi cok sucluyorum...
Rabbim sifanizi versin tekrar gecmis olsun
Bende 3 haftadir doktor raporuyla izindeyim. Bazen normallesiyorum sonra aniden bi bosluk beliriyor... 2 3 yildir istedikten sonra Rabbim nasip etti demekki normal yolla oluyormus diyip kendimi avutuyorumAminnn benimde ilk duydugumda hüngür hüngür ağladım kendimi toparlamakta cok zorlandim 1 ay boyunca ölü gibiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?