Şöyle dış gebelik benim 3. gebeliğimdi. İlk ikisi normal gebelikti ama olumsuz sonuçlandı. Dış gebeliğin nedenini yumurta güçlendirici ilaçlara bağlıyorum. 2. kayıptan sonra 1 yıl gebe kalamadım. Dr'a gittiğimde erken menopoz başlangıcı denildi kendin gebe kalamazsın denildi. Film çektirdim tüplerle ilgili bir sıkıntı yoktu (ki daha önce 2 defa gebe kalmıştım ama ne olur ne olmaz aklımda kalmasın diye çektirdim. Dr. gerek yok demişti) Ben çektirdiğim zaman normal çektirdim anestezi falan almadım. Tam ismini hatırlamadım yerin ama İstanbul Şişlide meşhur olan yerde çektirdim. Cevat Hoca mı ne çekti. Sıvı verildiği zaman bikaç saniye adetin ilk günü relg olacakmış gibi hafif bir ağrı oldu sadece başka bir sorun yaşamadım. Sonra dr. yardımı aldım yumurta takibi yapıldı. İlk ay klomen kullandım işe yaramadı bir sonraki ay letrol kullandım gebe kaldım ama dış gebelik oldu. Sonra 1 yıl sonra işte rabbim tekrar nasip etti kendi kendime gebe kaldım
Anl rabbimin takdiri işte o bebeğin gelecegi varsa bisey sebep olup geliyo sizde zor süreçlerden gecip hamile kalmışsınız allah sag salim kucağıniza almayi nasip etsin bebeginizi
Sizde erken farketmissiniz ben adet gördüm sonra kanda gebelik cikti cok tesafen ogrendim allaha sukur ameliyat olmaktan kurtuldum. İlk gebeliginiz mi ben cok korkuyorum tekrar yasarsam diye eger hamile kalirsan bebek sakat olurr dedi doktor o yuzden 6 ay dedi ama cogu da 3 ay diyor bende hsg cektircem ondan da korkuyorum
Bende adet olduktan sonra tesadufen ogrendım,şuanda iğneyı oldum betam yarı yarıya düştü sıfırlanmasını beklıyorum ama kanamam devam edıyor 16,17 gundur.bazen rahmımde agrıyor,sizinde boyle uzun sürmüşmüydü kanama agrı
Bende adet olduktan sonra tesadufen ogrendım,şuanda iğneyı oldum betam yarı yarıya düştü sıfırlanmasını beklıyorum ama kanamam devam edıyor 16,17 gundur.bazen rahmımde agrıyor,sizinde boyle uzun sürmüşmüydü kanama agrı
Evet serbest sivi oluyomus rahimde bu da gaz sancisi bi tuvaletini yaparken bile agriyo bol bol yuruyus onermisti o zaman doktor. Sizde bol bol yuruyun iyi hissediyosaniz kendinizi. Bildiginiz normal adet mi görmüştünuz
Evet serbest sivi oluyomus rahimde bu da gaz sancisi bi tuvaletini yaparken bile agriyo bol bol yuruyus onermisti o zaman doktor. Sizde bol bol yuruyun iyi hissediyosaniz kendinizi. Bildiginiz normal adet mi görmüştünuz
Dusukmus de niye o kadar ara verdi ki normalde 4. Ve 7. Gunler bakilmasi gerekiyo tekrar yukselme ihtimaline karsi. Siz bence saglik ocagina falan gidin bi baktırın ne olur ne olmaz
Dusukmus de niye o kadar ara verdi ki normalde 4. Ve 7. Gunler bakilmasi gerekiyo tekrar yukselme ihtimaline karsi. Siz bence saglik ocagina falan gidin bi baktırın ne olur ne olmaz
Söyleyeceklerim umut olsun :) geçen sene tam bu zamanlar dış gebeligi iğne ile atlattım 6 ay korunma sürecinden sonra tekrar bebek düşünmeye karar verdik, tabi korkarak ya yine aynı şeyler olursa çevremden duyuyorum çünkü dış gebelik yaşayan tekrar yaşar diye.. Allah'a sığındım başladık çalışmalara polikistikover vardı doğru düzgün yumurtlama olmuyordu, klomen tedavisi gördüm dediler ki klomen dış gebeligi arttırır. Sonra yine Allah'a sığındım sen istersen olur Allah'ım sağlıklı gebelik nasip et dedim. Dün adet günümdu lekem geldi ama devamı gelmedi yerleşme kanamasiymis :) çok şükür rabbim bana nasip etti darısı tüm isteyenlere en önemli şey dua dua dua Allah ol der olur hep ona sıginin...