Dış gebe miyim yoksa ltf yardım edin..

bnm de aklıma taıkldı mademki değerler 2 günde bir yükseliyorsa neden benı 5 er gün arayla çaığırıor anlamadım..off offfsenağlama

bu sabah yine geldi ama bu sefer sanki birazcık fazla damla damla değilde napıcammmm:bbo::uhm:

ninacım gecmiş olsun canım. umarım dış gebelik değildir ve cabucak atlatırsın bu zor günleri. canım bende gecen ay dış gebelik gecirdim. dış gebelikte b hcg değerleri artar ama 2 güne bir 2 ye katlamaz. ben hamileliğim basında hissettim dış gebe olduğumu. tamamen içime doğdu. ve doktora daha gitmeden 2 güne bir b hcg baktırdım. normal yükselmiyordu. yani ikiye katlamıyordu. doktoruma kendim dış gebeyim diye gittim. sakın pazartesiyi bekleme. en son b hcg ne zaman yaptırdın. 2 gün sonra mutlaka tekrar baktır. 2 ye katlamadıysa hemen doktora git canım. ben bu sayede tüpümü kaybetmedim. erken müdahale ettiler. b hcg değerim 300 dü ama dış gebelik ürününü tüplerde gördüler. çünkü orda hafif hafif kanama baslamıştı. dış gebelik ciddi bir problemdir.pazartesiyi beklemez canım. opuyorum

Canım inşallah dış gebelik değildir hamilelik kesesi 1.500 den sonra görünmesi lazım bende dış gebelik geçirdim hcg değerim 8.000 geçmişti ve sol tüpümü kaybettim o kadar çabuk yükseldi ki değerim ama hiçbir ağrım sızım olmadı kahve akıntım çok oldu inşallah dış gebelik değildir bebişim.

arkadaşlar kaçıncı haftanızda fark edildi dış gebelik olduğunuz sidelya81 2 günde bir 2 ye katlıyorsa normalmidir yani dış gebelik değilmidir.
benim daha önceden düşüğüm vardı 16 sında 1613 olan değerim 18 martta 3816 oldu 2 katından bile fazla ya bende dış gebelikmi var acaba gerçi silikte olsa dr um keseyi gördü ama ne biliim kafam karıştı.
bide dış gebelik olduğunu nasıl hissettin nerden anladın bilgilendirirmisin beni arkadaşım

sidelya81 çok teşk.ederim .. o zaman p.tesyi beklemim ben yarın sabahtan gidip tekrar b hcg yaptrım.b hcg en son 18 martta yaptrdım canım..doktor dediki anormal bi hastalık geçirmemişsn ciddi derece iltihplnmada olmamış o zaman dış gebelik için neden yoktur dedi..birde bugunde biraz o kahvrengi lekelerden geldi ..doktorum demiştiki kanaman ve şiddetli ağrın olursa hemen acile git dedi :çok üzgünüm:

sanada çok geçmiş olsun canım..inşallah değildir:Saruboceq:

ninacim ben de dis gebelik gecirdim, degerlerim super artti. ikiser ikiser hatta 3 kat'a yakin. o yuzden doktor farkedemedi.

hani korkutmak degil benim amacim. sadece benim yasadiklarimi baskasi yasamasin. ama doktorun bunlar olmamis o zaman dis gebelik degil demesi enteresan, cunku benim de sebepsiz dis gebelikti, hatta tupum bile tikali degildi. bircok sebep olabilir dis gebelik icin.

pamuksel aynen benim yasadiklarimi yasamis. ayrica benim bu forumdan burcu8279 nickli bir arkadasim var. gerizekali doktorun onun da kan tetsi sonuclarini istemis ve bir daha ki icin 5 gun sonrasina falan gun vermis. o arada sancilandi, acile gitti, sag tupunu aldilar onun da.

insan biraz kendi kendinin doktoru olacak. bhcg degerin 1500 olmasi gerektigi zaman git baska doktora hem kan baktir hem kese. goremzsen o zaman telas yap. gorursen hic korkma.

Ayrica yatarsan lekelenme kesiliyor, ama kalkinca hemen tekrar basliyor. yani azaldi cogaldisina bakma.

sen simdi bana kizarsin felaket telleli diye ama ne bileyim benim basima gelen baskasinin basina gelmesin diyorum, cok sikinti cektim, hem bebegim hem tupum gitti. tek tuplu olmanin moral bozuklugu da cabasi.

kızlar dış gebelik olma ihtimalim % de kaçtır bişi söleyin n'olur benı yanlız bırakmyın içim rahat olsun en azından ...çok istiyorumm:CüvCüv:

Canim lutfen pazartesiyi bekleme. 18 martta 900 lu deger ise 20 martta kesin taniyi koyabilecek duruma gelirsiniz. lutfen bekleme.

kıbelecim çok teşk.ederim ..tamam ben yarın gidiyorum ve test yaptıyrm 2 ye katlamış bile olsa 1000-1500 geçmiş ise ultrasonda bakmasını istyorum eğerki bi hareket görmezsek dememkki bu dış gebelik ..peki tüpün alındıktan sonra ne oluyr bu konuyla ilgili pek bi bilgim benı aydınltrmısın canm..
Tek tüplü olunca noluyo..ben 10 aylık evliyim biz bu bebeği istyrduk 23 yaşındayım daha çok erken farkındym ama ne bilim heyecan yaptık bi kere işte anlıyrsundur benısenağlama Allah'ım yardım et :Saruboceq:
Aslında haklısın çok haklısın p.tesiyi niye beklim doktorda dedi 2 günde 2 ye katlar diye niye çağrmadı beni öle değil mi madem öle gel demesi gerekir di!tekrar bakalım ne durumda diye..
Bu arada şu k.rengi lekern gelmesi normal mi hareket edince sanki fazlalaşıyr gibime geliyr .. yatma gibi luxm yok çünkü çalışıyrm ... tekrar teşk.edrm a.s.
:a015:

çok geçmiş olsun canım..a.s.
ben de 2 gündür hala şu k.rengi lekelenmeler dewam ediyor...kibeleninde dedği gibi p.tesiyi beklemeyip yarın gidicem doktora tekrar hcg yaptrcm ... :a015: CANIM ÇOK SIKILDI YAA...ya peki dış gebelikten sonra , tekrar hamıle kalabildin mi??ya da ihtmalın ne??:uhm::çok üzgünüm:

canım benim 2 günde ikiye katlamıyordu. az az artıyordu. normalde ikiye katlaması lazım. ama kibele de dış gebelik gecirmiş ve onun normal katlanmış. bunu da dikkate almak gerekir. herkesin basına gelebilir tabiki. doktorun keseyi gördüyse hiç endişelenme tatlım. hayırlısıyla normal bir gebelik gecirir ve bebeğini kucağına alırsın insallah.

ınşallah sidelyacım ama diorum ya acaba kese değildide çok silik olduğu için başka birşeyi kese sanmış olabirmi die geçmeye başladı aklımda p.tesiyi iple çekiorum bebişi görürüz inşallahta korkularım geçer:Saruboceq:

canım bekleme tabiki. doktorların hepsine güvenilmiyor canım. sen önlemini al. eger b hcg 1000 i gectiyse zaten bebek görülecek boyuta ulaşmıştır. rahimdeyse görürsün zaten.
dış gebelik için ciddi derecede iltihaplanma ya da anormal bir hastalık gecirmek gerekmiyor. bunu nasıl söyleyebiliyor ki. benim hiç bi sorunum yoktu. hatta 2 ay önce kontrolden gectim. tüm testlerimi yaptırdım. gebe kalmak için cok sağlıklısın bile dendi ama basıma geldi işte. canım bi de ağrın tek tarflı olursa ve mide bulantın olursa cok dikkat et. ihtimali kuvvetlendiriyor.

endişelerini cok iyi anlıyorum. ama değildir. baska bişe ne olabilirki rahmin içinde. bebişindir o annesi. merak etme sen :1hug:

evet bana aynen öyle söyledi mide bulantım yok , ağrımda yok.. sadece kçrengi lekenme war oda hareket edince sanki daha çok gelio gibi..:uhm::a015: normal midir??senin peki şuan bebeğin var mı..nasıl atlattın dış gebelşiği ilaç tedavisi ile mi???

inş.canım korkuların geçer hayırlısı ile alırsın güsel haberini .. benım içinde dua et n'olurrrsenağlama:Saruboceq:lütfeennnn

canım ben 1 gün hastanede yattım. iç kanama takip edildi. ama kan değerlerim düşmedi. dış gebelik ürünü kendi kendine karın boşluğuna düştü. orada da tutunup yasma ihtimali vardı ama sükürler olsun olmadı oyle bişey. dün doktora gittim yine kontrole. tamamen temizlenmiş. tüplerim ve rahmim cok iyi durumdaymış. tam da yumurtlama dönemindeymişim. hemen çalışmalara baslayın dedi. :)) hayırlısı Allahtan. dilerim bu ay normal bir gebelik oluşur.

endişelerini cok iyi anlıyorum. ama değildir. baska bişe ne olabilirki rahmin içinde. bebişindir o annesi. merak etme sen :1hug:

canım çok teşekkür ederim gerçekten pozitif bir enerjin var ve bunu yazınla bile hissettiriyorsun:lepi:
muhtemelen bebişimdir ama ptesi kesinleşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…