• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş fırçalarken mide bulantısına çözüm?

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
123
bi türlü düzgün fırçalayamıyorum ya midem bulanıyo aç veya tok karnına olayım yinede bulanıyo içim dışıma çıkıyo varmı bi öneriniz:(:43:

Eskiden sabahlari ac karina fircalarken ölüyordum bende mide bulantisindan. Biliyorum zor oluyor onun icin özellikle de azi disleri fircalamak ölüm. Ama zamanla geciyor bu, bende artik olmuyor. Alismaya bagli, gerilere cok degdirmemeye özen göster baslangicta sonra yavas yavas ilerle azilara disin en arkalarina kadar yavas yavas devam et. Tabi bu sirada gargara da kullan en azindan firca degmeyen noktalar icin faydali olabilir. Tabi bunlar benim yorumum daha net bilgi ve yöntemler icin doktoruna da danisabilirsin.

Eskiden sabahlari ac karina fircalarken ölüyordum bende mide bulantisindan. Biliyorum zor oluyor onun icin özellikle de azi disleri fircalamak ölüm. Ama zamanla geciyor bu, bende artik olmuyor. Alismaya bagli, gerilere cok degdirmemeye özen göster baslangicta sonra yavas yavas ilerle azilara disin en arkalarina kadar yavas yavas devam et. Tabi bu sirada gargara da kullan en azindan firca degmeyen noktalar icin faydali olabilir. Tabi bunlar benim yorumum daha net bilgi ve yöntemler icin doktoruna da danisabilirsin.

tşkrlr öyle yapıyorum önleri önden fırçalayablyrm sadece.onda bile yani tavsiyene uyucam çok saol..

diş fırçanı değiştirmeyi denedin mi?
benim normalde sorunum yok ama geçenlerde şu yeni çıkan, baş kısmının arkasında dil temizliği için silikon pütürleri olanlardan bir tane almıştım. ne zaman onunla fırçalamaya çalışsam rahatsız etti. nispeten ufak başlı ve köşeleri sert değil-yuvarlatılmış olan fırçalardan seçmen işini kolaylaştıracaktır tahmin ediyorum.

bi türlü düzgün fırçalayamıyorum ya midem bulanıyo aç veya tok karnına olayım yinede bulanıyo içim dışıma çıkıyo varmı bi öneriniz:(:43:

Aynen yaaa her defasında midem ağzıma geliyor resmen;ama dişlerimde de tel var fırçalamak zorundayım o yüzden yemek yemez oldum yaaa dengem bozuldu :43: :43:

Daha önceleri böyle bir sorunum yoktu ama 2 yıldr dişlerimi fırçalarken çok kötü midem bulanıyor affedersiniz kustuğum bile oluyor :14: ama bende reflü var yanı reflüden sonra böyle oldu, ağzımı çalkalarken eğilmemeye çalışıyorum derin derin nefes alıyorum fırçalarken biraz azalıyor, Belki sizinde midenizde bir problem vardır, bir doktora danışın isterseniz...

Ben çözüm bulamadım:19:

bndede tel var ve sabah dişlerimi fırçalarken ölüyorum resmen 5 dk fırçalayamıyorum acaba ne yapmak lazım yardım edin yaaa :(

eskiden bende olmazdı sigara kullanmaya başladığımdan beri bende dişlerimi fırçalarken ölüyorum nane kokusu öldürüyor beni boğazım midem falan acaba içindeki bişeye alerjim mi var diye düşünüyorum birde sigara içiyor musunuz siz çünkü sigaradan sonra oldu bende

Uuu cok uzun zaman olmus yazali :) ama bu baslik tam da benim problemimi yansitiyor... Sorun ne dis macununda nede fircada.. bu vucutla alakali.. tipki parmagimizi bogazimiza yonlendirdigimizde olusan kusma refleksi gibi.. malesef en azindan bende ve cogu kiside ola bu.. resmen eziyete donusuyor dis fircalamak... yavas yavas fircalayip kusma isteginin basladifi yere gelince gun gun ilerlemek lazim.. mesela 3. Azi disinden otibaren bulaiyorsa birkac gun o dise kadar yavas yavas fircalayip ertesi gu7nlerde adim adim ilerlemek ise yarayabilr..ben de deniyorum.. Allah abir versin bize:KK69:

Back