• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş fircalarken kusmak

starr9

Canım ailem♥️
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
201
115
103
Kizlar normalde bulantım cok olmadi aç kalınca oluyordu ama hamile kaldigimda beri dis fircalarken kusma oluyor aç karna fircalayinca boş mide bi dönüyo ki zorlama sebebiyle gozlerimden yas geliyor yemekten biraz sonra da fircalarsam her sey çıkıyor boyle olan var mi dislerimi nasil temizleyebilirim başka?

Bennnnn:( dış fırçalamaktan nefret ettim yahu gözlerim ogurmekren kıpkırmızı oluyo resmen çok hassaslastik canım biraz daha sabır gecicek hepsi...

Bennnnn:KK43: dış fırçalamaktan nefret ettim yahu gözlerim ogurmekren kıpkırmızı oluyo resmen çok hassaslastik canım biraz daha sabır gecicek hepsi...
Benim bulantı yoktu fazla yani insallah geçer ama fazla fircalayamiyorum artik dis etlerim agrimaya başladı

Kizlar normalde bulantım cok olmadi aç kalınca oluyordu ama hamile kaldigimda beri dis fircalarken kusma oluyor aç karna fircalayinca boş mide bi dönüyo ki zorlama sebebiyle gozlerimden yas geliyor yemekten biraz sonra da fircalarsam her sey çıkıyor boyle olan var mi dislerimi nasil temizleyebilirim başka?

O bende de oluyor, önceden uzun uzun fırçalardım. Şimdi çabucak yapıp bitiriyorum, yoksa baya kötü oluyorum. Ama yapacak bir şey yok :) zamanla azalıyor hatta. (Yazını okuyunca fark ettim, eskisi kadar bulanmıyor)

O bende de oluyor, önceden uzun uzun fırçalardım. Şimdi çabucak yapıp bitiriyorum, yoksa baya kötü oluyorum. Ama yapacak bir şey yok :) zamanla azalıyor hatta. (Yazını okuyunca fark ettim, eskisi kadar bulanmıyor)
Azalirsa iyi ben de kisa sürdürüyorum ama sorun fırçalama bittikten sonra ağızda kalan o macun tadi ondan sonra oluyor

ben hamile kalmadan öncede o şekildeydim öğüre öğüre diş fırçalardım hala öyleyim ama fırçalıyorum yinede mecbur

Uff okurken bile midem kalkti dis fircalamaya kadar bahane bulmayin ya napalim bulaniyosa git cocuklarin kullandigi cilekli macun al bi cozum uret yada fircalama iyki bi hamile kalmissniz vahh vahhh napalim cekeceksiniz artik oylede boylede sukur cok onemli yavvvv az sukur

Uff okurken bile midem kalkti dis fircalamaya kadar bahane bulmayin ya napalim bulaniyosa git cocuklarin kullandigi cilekli macun al bi cozum uret yada fircalama iyki bi hamile kalmissniz vahh vahhh napalim cekeceksiniz artik oylede boylede sukur cok onemli yavvvv az sukur
Edepli edebinden susar diyorum ve size cevap vermeye bile tenezzül etmiyorum bu mesaji yazmak dışında..

Buna kisaca dogru soze ne denir ki desek daha iyi demek istedigini aciklarizzzz

Sabahları bana da oluyordu.daha sonra öğlen ve akşam fırçalaadığımda da böyle olmaya başladı. Sürekli ağzımı ağız suyuyla çalkalıyordum. Gözlerimi kapayıp başka şey düşünerek diş fırçalıyordum. Bir süre sonra geçti.

Sabahları bana da oluyordu.daha sonra öğlen ve akşam fırçalaadığımda da böyle olmaya başladı. Sürekli ağzımı ağız suyuyla çalkalıyordum. Gözlerimi kapayıp başka şey düşünerek diş fırçalıyordum. Bir süre sonra geçti.
Ben de artık macunu az koyuyorum ama yine de bulanti oluyor normalde çok sağlam bir midem vardır da hamilelik ayri bir durum

Aynisi bendede oluyordu daha yavas yavas düzelmeye baslıyor. Fazla mide bulantisi yasamadim hamileligimin ilk aylarinda ama dis fircalamak işkenceydi benim için

Back
X