• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dis etim gittikce alta dogru yirtiliyor gibi

schmetterling89

Kelebek
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
847
12
118
kizlar dis etimle sorunum var :14: ramazan gecsede doktora gitsem ama korkuyorumda
alttaki ön disimin etti gittikce asagi dogru yirtiliyor gibi iyice kayma oldu disimin kökü nerdeyse gözükecek
acaba doktor ne yapar bir bilginiz var mi ? veya ayni sorunu yasayan oldumu aranizda ?:18:

diş eti çekilmesi mi ki acaba , dişine filan bir şey yapmaz da işte ilaç verir herhalde ah be kuzum şimdi gitsene ne diye bekliyorsun hazır tenha ramazanda her yer. Oruç tumak tabi ki çok güzel sevap ama sağlık durumunda da kesin tutun gibi bir şart yok ki siz de biliyorsunuz.Yerinde olsaydım hemen doktora giderdim.Ya bakteri filansa diğer dişetlerinde aynı şey olmaya başlarsa? Allah korusun..

Son düzenleme:
diş eti çekilmesi mi ki acaba , dişine filan bir şey yapmaz da işte ilaç verir herhalde ah be kuzum şimdi gitsene ne diye bekliyorsun hazır tenha ramazanda her yer. Oruç tumak tabi ki çok güzel sevap ama sağlık durumunda da kesin tutun gibi bir şart yok ki siz de biliyorsunuz.Yerinde olsaydım hemen doktora giderdim.Ya bakteri filansa diğer dişetlerinde aynı şey olmaya başlarsa? Allah korusun..

bakteri falan sanmiyorum cünkü olmustu böyle ama su son sira iyice cekildi hatta doktor bakmisti ilgilenecegini söylemisti ama ramazandan dolayi gidesim gelmiyor
bide korku var zaten kücüklügümden beri kacarim dis doktorundan dislerimi bile narkozla cektiriyorum dolgu yaptiriyorum simdi cok korkuyorum

O kesinlikle diş eti çekilmesidir.
Eğer doktora gitmezsen dişlerini kaybedersin söyleyeyim.
Babamda da aynısı olmuştu. Diş eti yaptılar tekrardan.

Gingivitis veya periodontitis olabilir. Tabi ki doğru teşhisi doktor koyacaktır ama tedavi edilmezse diş kaybına yol açabilir. Bence sağlığınız ramazandan daha önemli, bir an önce doktora görünün. Hem doktor acı verici bir şey var ise mutlaka uyuşturur, korkmanıza gerek yok.

malesef bana da diş eti çekilmesi gibi geldi çok da can yakıcıymış bu çekilme diye biliyorum benim de erkek arkadaşımda olmuştu. sigara kullanıyorsan öncelikle sigarayı bırak, biliyorum çok zor ama en azından azalt çok farkettiriyor. gerçi doktora gidince doktorunda söyler.

malesef bana da diş eti çekilmesi gibi geldi çok da can yakıcıymış bu çekilme diye biliyorum benim de erkek arkadaşımda olmuştu. sigara kullanıyorsan öncelikle sigarayı bırak, biliyorum çok zor ama en azından azalt çok farkettiriyor. gerçi doktora gidince doktorunda söyler.

nasil düzeltiyorlar bi bilgin var mi ?

Back