MErhaba canım .. BEn diş hekimi yardımcısıyım.. Maalesef yanlış fırçalama sonucu bu tip durumlarla karşılaşabiliyoruz.. Ve çekilen diş eti geri gelmiyor ne yazık ki.. Sadece o haliyle sıkı bir bakımla durdurabilirsinMerhaba hanımlar
Yanlış fırçalama yüzünden diş eti çekilmesi yaşıyorum. Çok şükür erken farkttem çok İlerlemeden
Bu sorunu yaşayan varmı?
Diş eti çekilen yer kendiliğinden düzelmez mi?
Çok teşekkür ederim cevabın içinMErhaba canım .. BEn diş hekimi yardımcısıyım.. Maalesef yanlış fırçalama sonucu bu tip durumlarla karşılaşabiliyoruz.. Ve çekilen diş eti geri gelmiyor ne yazık ki.. Sadece o haliyle sıkı bir bakımla durdurabilirsin
alt üst dişlerimizin her bir bölümünü (önü çiğneyici yüzeyler ve arka damak kısmı), Fırçamızın yarısı diş etinde yarısı dişimizde olacak şekilde dairesel hareketlerle her bir gölgeyi 9-10 kere fırçalamalı.. Tüm dişlerimizde bu işlemi tamamladıktan sonra üstte yukardan aşağı ( iç ve dış kısmı) altta aşağıdan yukarı (iç ve dış) süpürme işlemi 5-10 kere yapıyoruz tüm bölgeye.. Doğru fırçalama tekniği böyle canım.. Bende burda çalışana kadar bilmiyordum maalesef..Çok teşekkür ederim cevabın için
Peki nasıl bakım yapmamı önerirsin canım?
Evet internette izledim doğru furçalmayı ve ben gerçekten yanlış fırçalıyormuşmalt üst dişlerimizin her bir bölümünü (önü çiğneyici yüzeyler ve arka damak kısmı), Fırçamızın yarısı diş etinde yarısı dişimizde olacak şekilde dairesel hareketlerle her bir gölgeyi 9-10 kere fırçalamalı.. Tüm dişlerimizde bu işlemi tamamladıktan sonra üstte yukardan aşağı ( iç ve dış kısmı) altta aşağıdan yukarı (iç ve dış) süpürme işlemi 5-10 kere yapıyoruz tüm bölgeye.. Doğru fırçalama tekniği böyle canım.. Bende burda çalışana kadar bilmiyordum maalesef..
Evet canım onunda etkisi var sanırmHamilesin. Hamilelikte bu durumlarla cok karsilaniyo.
Maalesef bendede var benimkisi genetik. Doktor amelyat edelim dedi ama korkuyorum
Benimki genetik. Bende erken farkettim ama yapacak birsey yok. Onlemi yok...Evet canım onunda etkisi var sanırm
Benimki ameliyatlık kadar çok değil şükür erken fark ettim
Aslında değişmesi hamileliğine engel değil canım.. Ölçü alınacak provalar falan derken 1 haftada biter.. Ama sonra yaptırayım dersen hassasiyet giderici macunlar var onlardan kullanırsın bir süre.. En azından idare eder seni doğuma kadarEvet internette izledim doğru furçalmayı ve ben gerçekten yanlış fırçalıyormuşmhamilelikte tetikledi sanırm
Benim şuan daha büyük bi sıkıntım var çekilme yüzümde kaplamam hava alıyorve tek çözüm değişmesi lazm sanırm
Biliyorum canm engel olmadığını ama maddi imkanlar şuan elvermiyorAslında değişmesi hamileliğine engel değil canım.. Ölçü alınacak provalar falan derken 1 haftada biter.. Ama sonra yaptırayım dersen hassasiyet giderici macunlar var onlardan kullanırsın bir süre.. En azından idare eder seni doğuma kadar
Allah yardımcın olsun canımBiliyorum canm engel olmadığını ama maddi imkanlar şuan elvermiyor
Zirkonyum kaplama dişlerim ve 1 tanesi 600 700 TL
Benim ön 8 diş 4 4 ve komple değişmesi lazm
Bilmiyorum maalesefAllah yardımcın olsun canımhava alırsa içindeki dişler daha çabuk çürür ama bilgin olsun
Aynen öyle canım ne kdar estetik olsada kendi dişin gibi olmuyor maalesefBilmiyorum maalesef1 tanesi çürümüş kanal tedavisi dedi Dr doğumdan sonra ysplck
İnsanın kendi dişi gibisi yokmuş
Aynen öyle canım ne kdar estetik olsada kendi dişin gibi olmuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?