Diş dolgusu +hamilelik

Gul431

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
671
240
103
37
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı az önce yemek yerken diş dolgum düştü şuan 8+5 haftalık hamileyim dolgu yaptirsam ignesiz birsekilde sakıncası olurmu veya ilk 3 ay beklemelimiyim

İğnesiz sorun olmuyor bildiğim kadarıyla yinede doktorunuza sorsanız daha iyi olur

Benimde kanal tedavili dişim agriyor bnde 6 haftalik hamileym. Tup bebek doktoruma sordum yaptirabilirsin dedi. Kendi doktoruma sordum 3 ay bekle dedi.. Ben tup bebek doktoruma daha cok guveniyorum sonucta profesor.
Kendi doktorum bile o ne derse dogrudur demisti.

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı az önce yemek yerken diş dolgum düştü şuan 8+5 haftalık hamileyim dolgu yaptirsam ignesiz birsekilde sakıncası olurmu veya ilk 3 ay beklemelimiyim
Bu soruyu az önce hamile annelerde gördüm :) doğumdan sonra veya doktorunuza danışın bence inşallah ağrımaz

Kadın doğumcum ve diş doktorum ilk 3 ay müsade etmemişti dolunca dolgu yaptırmıştım ben , doktorlarınızla görüşün .

ilk 3 ve son 3 ayda dolgu yapılmıyor diye biliyorum ama yine de doktorunuza sorun çürük ne kadardı ona göre iğnesiz yaparsa dayanabilecek misiniz?

İlk ve son 3 ayda dişle ilgili şeylere izin verilmiyor genelde riske atma canım. Biraz bekle çok kötü durumda değilse

Bence gidip diş doktoruna bir gösterin. Benim 5 ayında dişimin bir tarafı kırılmıştı ve eski dolgusu çıktı. Doktor açık yer olmadığı için doğumu bekleyebilirsin dedi. Açık yer varsa mikrop kapmamasi için kapatmalari lazim. Geçmiş olsun.en gereksiz zamanlarda oluyor böyle seyler hep

Back
X