Diş derdi( lütfen hemen taşınmasın konum)

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Valla benim minnacık dişlere yapıyorlar.
Evet kullanımı biraz zor, öyle tavşan gibi havuç falan kemiremezsin ama yine de kendi dişin sonuçta.
Mahvettiler dişlerimi kese kese. 3 tanesi kanal tedavili oldu zaten şimdi biri daha ağrıyor. Halbuki kompozit de yapılırmış. Artık çok geç mi acaba.

Benim artık hepsi kesildi. Hem de 3 kere. Laminede en az ama hepsinde kesiliyor diye biliyorum.

Benim artık hepsi kesildi. Hem de 3 kere. Laminede en az ama hepsinde kesiliyor diye biliyorum.
Aaa gerçekten mi çok erken olmuş ama ya , yine onların tedavileri var dışı çekmeden disi kurtaran doktor bulmalısınız.

benimde çarpışıklık var özellikle alt dişlerimde. benim tel muayenesine gideceğim gün 17 ağustos depremi olmuştu, öylece kaldı sonra. şimdi şeffaf plak tedavisine başladım, ölçümler yapıldı, gelecek 1 haftaya. bu yaşta gözümü karartıp sorduğum dişteli tedavilerinden daha ucuza geldi, ama yine pahalı tabi. diş tedavisi pahalı birşey zaten. ödemede de yarısını veriyorsunuz gerisini makul miktarda taksite bölüyorlar. bir araştırın isterseniz.

Tamam teşekkürler sıra hemen geldi mi sizin ki bana 2 3 yıl dediler o kadar çok mu beklemem gerekiyor

Benim de ön dişlerim dolgulu ama diş etlerimi şişiriyor maalesef siz de bu sorunu yaşıyo musunuz

Tamam teşekkürler sıra hemen geldi mi sizin ki bana 2 3 yıl dediler o kadar çok mu beklemem gerekiyor
Devlet hastanelerinde var mı bilmiyorum. Ben özelde yaptırıyorum. Ben çok umutlu olamıyorum devlet hastanelerinde, kızımı götürmüştüm üniversite hastanesine 4 sene sonra aradılar gelin diye, çocuğun dişler değişti, gerek kalmadı sağolun dedim. Küçük yerde yaşıyorsanız işler daha hızlı ilerleyebilir.

merhaba, benımde ön 4 dişimde biraz yamukluk var 36 yasındayım artık telle ugrasamam o yuzden kompozıt dolgu düşündüm siz memnun musunuz? sararma kararma vs yapıyor mu?

merhaba, benımde ön 4 dişimde biraz yamukluk var 36 yasındayım artık telle ugrasamam o yuzden kompozıt dolgu düşündüm siz memnun musunuz? sararma kararma vs yapıyor mu?

Yani illa ki sararma yapıyor, normal diş kadar. Ama onu da diş taşı temizliği beyazlatma vs ile normal normal çözebiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…