• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları dis cikarma nolur bakin bi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
38
108
İstanbul
Oglum8 aylik iki dis cikariyor.yemiyor emmiyor hep agliyor
dun gece hic uyumadi desem yeridir aglamaktan bi hal oldu
merak ediyor her dis cikarmada boylemi olacak yoksa sade e ilk dislerdemi boyle.
Cok uzuluyorum uyumuyor hep mizmiz hep agliyor
dun gece ates yoktu sabah vardi hastaneye gidip serum takildi igne vuruldu
her diste boyle olmasindan korkuyorum

canımmm offf çok zor,Allah yardımcınız olsun hem bebeğinin hemde senin.inan bana biz ilklerde hiç sorun yaşamadık,ama sonraki dişler çok daha zorr:(çok çektik bizde,ama şükür tamamladık.acil şifalar..

ca ım zasa haklı seni korkutmak istemem ama inan bizde ilk dişlerde hiç sorun yaşamadık ama gel gelelim şu azı dişlerine şimdi onları çıkarıyo oğlum 14 aylık ama gece deliksiz uyuyan çocuk gitti yerine hiç uyumayan sürekli mızmız hiçbişiden memnun olmayan bi çocuk geldi..bizde dün gece sabaha kadar ayaktaydık ağladı hep ağlarken gördüm meğer dişi patlamış bu dördüncü azı dişi ama her seferinde aynı sıkıntı..şuan 12 dişimiz var..ama yemesinde bi problem yaşamıyoruz çok şükür..Allah kolaylık versin canım inşallah diğerlerinde bukadar sıkıntı olmaz..

kızım bir yaşında ve şuam da azı dişlerini çıkarıyor öbür dişlerde sadece iştahsızlık vardı ama bu sefer çok kötü ağlıyor yüzüne vuruyor çok sinirli:(

merak ediyor her dis cikarmada boylemi olacak yoksa sade e ilk dislerdemi boyle.

Canım çok geçmiş olsun. Bizde ilk dişlerde felakettik. Çok güzel yemek yiyen oğlum ağzına bir lokma koymuyordu. Kimi çocuk gerçekten zorlanmıyor, kimisi de tek tek saydırıyor dişleri çıkana kadar. Sanırım seninki de benim ki gibi saydıracak. Ama ilk dişler çok zordu bizde.

Dun gece ates yoktu ama saat basi agladi hep emmedide
olmayan istahi hepten gitti.
Napcagimi sasirdim o kotu ben kotu
kizlar cevaplariniz icin cok saolun.
Mesela bi dis cikarken kac gun acisi aglamasi olur.
Benimki nerdeyse bir aydir geceleri emmiyor agliyor ve iki dis cikti

merhaba cnm evet diş çıkarma dönemleri zorlu geçiyor benim oğlumda diş çıkarıken sık sık uyanıp ağlardı bide 1 diş değil 4 diş birden patlatırdı hala da öyle birden fazla dişi birkerede patlatıyor ateş gibi şeyler olmadı ama gece çok sık uuyanması gerçekten yıpratıcı oluyor hem bebek hem anne için oğlum şuan 21 aylık oldu hala diş çıkarmaya devam ediyor ama biraz dah rahat çıkıyor artık diş çıkarma döneminde ağısını azaltıcı jeller var onlardan alabilirsin eczaneden çok sık olmadan arada süreren biraz rahatlarsınız allah kolaylık versin hepimize

Son düzenleme:
ahhh ahhh şu 1 haftadır neler çektiğimi anlatamam. ishal ve kusmayla başladı. ben üşüttü sandım nerde fayans oraya gidip oturuyor çünkü. sonra kusma kesildi ishal tam 6 gün sürdü. ama öyle böyle değil. paçalarından akıyordu artık. her gün 1 makina dolusu çamaşır yıkandı düşünün. kaç tane doktora kaç hastaneye götürdüm sayamadım. hepsi ayrı ilaç verdi. hiç birşey yemdiği için bi doktor bulantı damlası verdi, o birazcık iştahını açtı. yani en azından 2 kaşık yiyordu
bugün gördümki azı lar geliyor. daha geliyor bunlar geldiğinde ne yapcam bilmiyorum :18:

Back