dis cikarma mi bu sizce? lutfen yardimci olun :(

Aynen öyle gazi vardir buyuk ihtimalle karnina masaj yap. Birde calpol verme bebegine atesi cok yuksek olmadigi surece ates dusurucu verme daha cok kucuk cunku. Panik yapmamaya calis cok zor biliyorum ama panik yaparsan mudahale edemezsin soguk kanli olmaya calis bebek bu hastalanacakta öyle öyle buyuyolar. Allah saglikli uzun ömurler versin bebislerimize.

Dişi kulağına vuruyor olabilir. Kulak ağrısıda çıldırtır. Götürün muhakkak bugün doktora kulağına boğazına baksınlar.
45 günlükken diş çıkaran var ama kolik gibi ağlaması normal değil ağlasa bile susturması kolay olmalı.
Geçmiş olsun doktordan sonra haber verin

emmek istiyor ememiyor gibi. Kulakta sıkıntı var gibi geldi bana

Canım geçmiş olsun. Kulak olabilir dendiği gibi. Kulak ağrısı insanı kıvrandırır.

Ben dişimi çıkarken annem anca kaşık değmiş de farketmiş hiç ses etmemişim. Her bebik farklı :) ama sizin biraz erken gibi geldi. Biz anca tahmin yürütebiliriz en iyi doktor bilir.

Götür doktora haberle bizi de panik olma zor biliyorum ama.

Ilk 3 ay ateşi çıkan bebek hemen doktora götürülür genelde bebeklerin ateşi çıkmaz, durduk yere calpol vermeyin gerçekten karaciğer enzimlerini yükseltiyor , eger ateş şüphesi varsa soyun zibinla kalsin, 3 aylik cocuk.meme reddi yaşayabilir ya da gazdır bence doktora götürün belkide idrar yolu enfeksiyonudur... idrar yolu enfeksiyonu da bebeklerde emmeyi engelliyor

Diş çıkardığını sanmıyorum canım. Benim oğlan 2.5 aylık bir aydır aynı şekilde eli ağzında geziyor. Ateşi çok normal. Atak tablosuna bakım atak dönemimde olabilir

sutunun tadina d bi bakar misin? kiyamam cok uzuldum. memeni sagarsan rahatlarsin bebek de daha rahat emer belki

Sütün çok sanırım değil mi?
Tazyikli mi geliyor?
Söylediklerin ona işaret ediyor.
Tazyikli gelen sütü bebek ememez, memeye bi saldırır, sonra birden ağlayarak çeker kendini.
Önsütünü biraz sağıp memeyi öyle vermeyi deneyebilirsin.

Ilk 3 ay diş yurur bu 2 ay falan surecek
Elını kemırsın cekme hıc
3 aylıkken 5 aya kadar emneyı red etme donemı oluyor kendılıgınden gecıyor
Ama bunlar dısten degıl doktora goturun bence

Az once internetten arastirdim.. belki de buyume atagi donemidir gercekten.. Peki ne yapmam gerek oyle bi atak durumunda.. :/
dediğim gibi anne değilim. ama arkadaşlarımdan ve bebek sahibi olan kuzenlerimden duyduğum bebek neyi istiyorsa onu yapmak gerekiyormuş. yani kucaksa kucak, emmekse emmek. güven duygusunu hissettirmek önemli diyorlar. allah kolaylık versin.

Kulagina falan goturmuyor elini,dis sancisi mi degil mi daha cozemedim ama dun biraz daha normaldi bebegim.. Insallah tekrar oyle olmaz

ağrı kesici olarak bizim dr parol şurup vermişti.Benim kızım diş çıkarıyor ( 15 aylık ) agrısı oldugunu duşunup veriyorum.
Ben de kendim.parol iciyorum sutten bebege gecerse diye ama.. galiba gecmiyormus parol :/
Belki yarari olur diye aliyorum huysuz oldugu siralar..

Ilk 3 ay diş yurur bu 2 ay falan surecek
Elını kemırsın cekme hıc
3 aylıkken 5 aya kadar emneyı red etme donemı oluyor kendılıgınden gecıyor
Ama bunlar dısten degıl doktora goturun bence
Elini kemirmesine karismak.istemiyorum ama karismak zorunda kaliyorum.. cunku bi ara elini yerken ögurme geldi besigindeyken,bogulcak gbi oldu bir turlu nefes alamadi evde yalnizdm napcagimi bilemedm bebek kucagimda oraya buraya kosusturmusum..Ögurdugunu gorunce hemen alip sirtini tipisladim duzelmistir saniyodum ama duzelmemis Hirpalayp sarstm cirpindigini gordukce..Bagirdim agladim o an kendine gelemedi hemen. Sonra kendisi duzeldi bi nefes aldi rahatladim o da ben de agladik .. morarmisti nerdeyse.. ben de o gunden sonra kendinden eldivenli seyler giydiriyorum yada eldiven takiyorum..

sutunun tadina d bi bakar misin? kiyamam cok uzuldum. memeni sagarsan rahatlarsin bebek de daha rahat emer belki
Sutumun tadina daha hiicc bakmadim,bi anormallik varsa da anlamam heralde :/.. ama meme emiyo gunde bikac kez.. yani bikac kez reddetse de bikac kez de emiyo bu kadari da beni mutlu etti :)

Diş çıkardığını sanmıyorum canım. Benim oğlan 2.5 aylık bir aydır aynı şekilde eli ağzında geziyor. Ateşi çok normal. Atak tablosuna bakım atak dönemimde olabilir
Sanirim atak doneminde bebegim..Daha once de duymustum,ama buyume atagi denen seyi fiziksel saniyordum. Psikolojikmis daha cok.. bugun daha uyumlu bebegim. Ustune titriyorum aglatmamaya bakiyorum daha ozenliyim yani..

emmek istiyor ememiyor gibi. Kulakta sıkıntı var gibi geldi bana
Bugun daha uyumlu gibi bebek.. masallah diyeyim de ,dun uyuyabildi 3 4 gundue uykusuzdu 2gundur de cildiriyodu aglamaktan krizlere giriyodu katilarak.. ama dun uyudu sanirim yorgun dusmustu dinlendi bugun biraz daha iyi gibi sanki. Yine huysuz da... aglamasin katilmasin kizarmasin yeter Belki de atak.donemi denen sey..

Yani bence de dis cikarmak o kadar da katlanilmaz olmamali.. cok yazik bebeklere cunku eger bu dis cikarmaysa.. neden bilmiyorum ama dun uyuyabildi biraz. Kac gundur uyku da yoktu. Bugun sakinlesmis gibi .yine huysuz ama daha normal gibi geldi bana. Aglama.krizlerine girmezse bakalim....

Aç olabilir mi çok erken diş için 6_8aylarında olur diye biliyorum

Sut eger cok tazyikli ise bebek tutunca zaten bogulur gibi oluyo hemen cekiyorum biraz skıyorum akitiyorum sonra veriyorum. .Sagip vermeyi de denedm de pek istemiyo oyle. . Memeden.emmeyi seviyo diye sagmaya kiyamiyorum aslnda. .rahat yiyebilecegi seviyeye kadar biraz akitiyorum oyle.olunca..Ama her zaman da tazyikli olmuyo. Gun geliyo pörsuk bombos memeyle gezdigim de oluyo. Dengesizim bu konuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…