• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dis cikarma mi bu sizce? lutfen yardimci olun :(

Aç olabilir mi çok erken diş için 6_8aylarında olur diye biliyorum
Ac olamaz diyemem.kesin olarak, olabilir tabi.. memeyi reddetmedigi surece emzirmeye calisiyorum. :( cildirdigi zaman hic bi sey onu susturamiyo meme de dahil,hic istemiyo o zaman.iyice antipati duyuyor falan... :( Mama vermek.de istemiyorum,ki zaten biberon da sevmiyo. Kasikla ugrasmam gerek. O aglama krizlernde cesaret edemem galiba ona da :(

Sut eger cok tazyikli ise bebek tutunca zaten bogulur gibi oluyo hemen cekiyorum biraz skıyorum akitiyorum sonra veriyorum. .Sagip vermeyi de denedm de pek istemiyo oyle. . Memeden.emmeyi seviyo diye sagmaya kiyamiyorum aslnda. .rahat yiyebilecegi seviyeye kadar biraz akitiyorum oyle.olunca..Ama her zaman da tazyikli olmuyo. Gun geliyo pörsuk bombos memeyle gezdigim de oluyo. Dengesizim bu konuda..
Gaz da olabilir yani pek sanmıyorum diş olduğunu elinizi ağzına verdiğinizde hoşuna gitmiş susmuş olabilir bide mama verebilirsiniz belki açtır kulakları da ağırıyor olabilir yada bi doktora götürün

Ac olamaz diyemem.kesin olarak, olabilir tabi.. memeyi reddetmedigi surece emzirmeye calisiyorum. :KK43: cildirdigi zaman hic bi sey onu susturamiyo meme de dahil,hic istemiyo o zaman.iyice antipati duyuyor falan... :KK43: Mama vermek.de istemiyorum,ki zaten biberon da sevmiyo. Kasikla ugrasmam gerek. O aglama krizlernde cesaret edemem galiba ona da :KK43:
Ben zaten biberona karşıyım çocuk biberonla bol bol mama yiyor sonra meme istemiyor çünkü mama gibi bol değil malum benim yeğenime verdiler biberonu çocuk anneyi istemedi biberonla büyüdü .

dediğim gibi anne değilim. ama arkadaşlarımdan ve bebek sahibi olan kuzenlerimden duyduğum bebek neyi istiyorsa onu yapmak gerekiyormuş. yani kucaksa kucak, emmekse emmek. güven duygusunu hissettirmek önemli diyorlar. allah kolaylık versin.
Cok nazladim dun onu,mizmizlaninca hemen degistirdim konumunu kucakta tutusumu. Kah sirt ustu kah yuz ustu tuttum falan. Oyalamaya calistim vs.. ve biraz uyuyabldi dun. Belki de buyume atagi donemi geciriyordur bebegim. Ilgiye herzamankinden daha cok istekli gibi geldi bana cunku. Ben farketmemisim. Her zaman.ilgileniyordum ama smdi hic bos birakmamaya hic aglatmamaya calisiyorum...

Ben zaten biberona karşıyım çocuk biberonla bol bol mama yiyor sonra meme istemiyor çünkü mama gibi bol değil malum benim yeğenime verdiler biberonu çocuk anneyi istemedi biberonla büyüdü .
Plastik midesini bulandiriyo galiba. Yada ben dogru sekilde tutamiyor olabilirim biberonunu. Cunku kusacak gibi olup istemiyor. Cok ac oldugunda bazen biraz emiyr birakiyor biberonu..

Arkadaslar bu gaz sorunu ne zaman biter yaa :'(
Bebegim gene cildiriyi bi de cok ikiniyo bacaklarini karnina cekiyo falan. Hala bitmedi gaz problemi :( ne zaman bitceek

Ilik bir banya cok iyi gelir aslinda gazsa. Meme reddi icin de en iyi yontem banyoda akan suyun altinda emzirmek.
Sling var mi evde yoksa bir sling alin mutlaka.
Sut tazyikli olabilir buyuk ihtimalle.on sutu sagip oyle verin ve emzirme pozisyonunuz da onemli.kendinizi geriye yaslayip deneyin.

arkaya-yaslanarak-emzirme.webp

Google dan aratip 'tomrisin emzirme notlarini'okumanizi oneririm.

Back
X