Çocuk Hastalıkları Diş cikariken ateş ne sekilde oluyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
39,6 gördü bu gözler.
Günlerce ağladı, günlerce ağladım..
Almanyada diş çıkarırken ağrı kesici vermek yasak, diş yüzünden ateşi çıkınca da ateş düşürücü vermek yasak...
benim velet hem çok erken hem de üçer üçer çıkardı hep.
11 aylıkken 4 azıyı bi haftada çıkardı, o hafta hayatımda kara bir lekedir. On saat ped değiştirememişimdir oğlan kangurudan bi saniye inmemiştir.
Sonunda 3 dakika yatağına bırakıp pedi değiştirip gelene kadar ellerini ısırarak kanatmıştı ağlarken ben gitmişim diye.
Ben de kaç kez kan verdirdim virüs mü bakteri mi bakın diyip. Hepsinde kös kös eve döndüm . 14 ay katıldı çocuk diş çıkarırken valla, ben böyle çile görmedim, yani çocugun çektiği...
maalesef çopu çocuk böyle.
Ben içimden şey düşündüm,
Hepimiz yaşamışız, ayakta kalmışız çok şükğr. Onlar da atlatacak dedim.
Geçmiş olsun inşallah kolayca atlatırsınız gerisini?
Sizin yavrunun erkek olduğunu hissettim nedense🤣 kaç aylık bi de?
Evet erkek ☺ 15 aya girecek. Butun dislerini cok zor cikardi. Ben aslinda oyle ilaca basvurma taraftari degilim ama ates 40 olunca korktum. Doktora 39 olana kadar goturmedim. Doktorda niye getirmedin dedi. Buna tecrubesizlik mi desem ne desem bilmiyorum bebegime nasil davranacagimi bilmiyorum biyle zamanlarda. 😔

Evet erkek ☺ 15 aya girecek. Butun dislerini cok zor cikardi. Ben aslinda oyle ilaca basvurma taraftari degilim ama ates 40 olunca korktum. Doktora 39 olana kadar goturmedim. Doktorda niye getirmedin dedi. Buna tecrubesizlik mi desem ne desem bilmiyorum bebegime nasil davranacagimi bilmiyorum biyle zamanlarda. 😔
Almanyada doktor ilk niye getirdin deyip ezikledi, ardindan dedim ki iki kez atesine baktim 38,5 sonra 39 oldu falan. Doktor yüzüme abuk bi bakis atip ne dedi bil,
niye ölctün ki atesini 2 saat arayla ?!!
Sanki cocugumun kolunu kesmisim gibi.
bidaha da ölcmedim atesini cocugun .:)

Almanyada doktor ilk niye getirdin deyip ezikledi, ardindan dedim ki iki kez atesine baktim 38,5 sonra 39 oldu falan. Doktor yüzüme abuk bi bakis atip ne dedi bil,
niye ölctün ki atesini 2 saat arayla ?!!
Sanki cocugumun kolunu kesmisim gibi.
bidaha da ölcmedim atesini cocugun .:)
milletce atesten cok korkuyoruz. Daha once yuksek atesle olen cok olmus ondan galiba. Benim odum kopuyor havale gecirecek beynine birsey olacak diye. Bilincaltimdan kaynakli galiba. 😄 ben atesi cikmasin diye asiya gitmeden dusurucu vereni gordum. Atesi hafif olunca hemen vereni gordum hatta ben iyice yukselmeden vermiyorum diye yadirgayanini😆

X