Diş çekiminde sinüs açılması sonrası

ajajajajaj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2024
2
1
23
Arkadaşlar merhaba. Ben dişimi cektirdim yaklaşık iki hafta önce. Sinüs açılması oldu cerrahi islemle damagima dikis atıldı.acilan sinuslr kapatıldı. İlk günler yüzümde şişlik oldu. Sonrasında yavaş yavaş geçti ama yüzümün alt kısmında hala şişlik var. Orada kaldı. Geçer mi yaşayan var mı lütfen yazar mısınız. Kontrole gidince herhangi bir şey yok deniyor ama eminim az da olsa yüzümde o şişlik kaldı. Yaşayan var mı ne yapmam lazım

Öncelikle geçmiş olsun
Evet yaşadım. Köpek dişler uzun oldugu için ceken doktorun beceriksizliği yüzünden sinüsüm yırtilmis.ilk bir iki gün aglarim çogalmaya ve yediklerimin burun deliginden gelmesin sonra apar topar hastaneye kodtum. Çeken doktor teli acmiyor beni görmekten kaciyor tedavimi yapmiyor. Cekilen yerde alvol denilen iltihaptan dolayi beş altı ayda disimin yeri zor kapandi. Hele 6 ay çektiğim acıyı anlatamam

Çok geçmiş olsun bendede çekimden kaynaklı oldu. Öğrenci çekerken yaptı. Peki yuzunuzdeki şiş ne kadar sürede gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…