Dış çekim

Venus1995

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
185
112
Kızlar dış çekimi düğünden önce mi sonra mı yaptırmalı sizce. Gelinlik kirlenecek diye sonra yaptırmak istiyorum. Arkadaşlarımdam sonraya bırakma uğraşmak istemezsin diyen oldu kararsız kaldım bende. Siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz

Bende sonradan uğraşmak istemediğim için düğünden önce çektirmiştim.Zaten o sıra bi koşturmaca yoğunluk oluyo o da aradan çıkıyor bi şekilde. İyiki de önce çektirmişim diyorum. Kendimi de biliyorum zaten sonradan erinirdim gözümde daha çok büyürdü 😅

Bende sonradan uğraşmak istemediğim için düğünden önce çektirmiştim.Zaten o sıra bi koşturmaca yoğunluk oluyo o da aradan çıkıyor bi şekilde. İyiki de önce çektirmişim diyorum. Kendimi de biliyorum zaten sonradan erinirdim gözümde daha çok büyürdü 😅
Öğretmen olduğum için düğüne 2 hafta kala evime gidebileceğim o yüzden de kararsızım. Bi sürü şey arasında fırsat bulabilir miyim diye

Öğretmen olduğum için düğüne 2 hafta kala evime gidebileceğim o yüzden de kararsızım. Bi sürü şey arasında fırsat bulabilir miyim diye
Kendimi rahat hissetmem kargaşaya denk gelmesin derseniz. Düğünden sonraya bırakın kafa olarak daha rahat olursunuz. Başka düşünüp yorcak bişey yok çünkü. Bedenen de de ruhen de dinlenmiş olursunuz 🙂 burda iş sizde bitiyor bence benim için düğünden sonraya bırakmak sorun olmaz derseniz eğer bırakın. Mesala ben yapı olarak eringecim o yüzden bırakmadım 🙂

Kendimi rahat hissetmem kargaşaya denk gelmesin derseniz. Düğünden sonraya bırakın kafa olarak daha rahat olursunuz. Başka düşünüp yorcak bişey yok çünkü. Bedenen de de ruhen de dinlenmiş olursunuz 🙂 burda iş sizde bitiyor bence benim için düğünden sonraya bırakmak sorun olmaz derseniz eğer bırakın. Mesala ben yapı olarak eringecim o yüzden bırakmadım 🙂
Bende öyleyim 😅😅

Ben düğün günü ama düğün bittikten sonra yaptım

Nikahla dugun farkli gunse nikahtan sonra yapilablr. Cok kirlnrse kuru temzlme halleder. Ben cok dolastm hic de bsy olmamsti. Cozumsz de olmaz yeter ki sz yorgn olmdgnz guzel bi gunde kaliteli birileryle cekim yapn

Ben de düğün günü çektirdim. Düğün yeri ve gelin evi farkli sehirlerdeyse bence farkli gunlerde ywpilabilir ama ayni sehirse napcan aksama kadar sabahtan kuafor oglen foto cekimi aksama dugun tamamdir. 1 gunde bitsin gitsin her sey.

Ben de gelinliğim kirlenmesin istediğim için düğünden sonraya bıraktım ama randevusunu aldım. Siz de randevu alırsanız üşenseniz de mecbur kalır gidersiniz bence😂

Düğün günü hem yorucu olur, hem de çekim sırasında gelinlik kirlense, bir yeri yırtılsa, düğüne öyle gitmek zorunda kalırsın, vakit sıkıntı.
Düğünden sonra da kim tekrar kuaföre gidip uğraşacak, hakikaten zor ve gereksiz.
En iyisi düğünden bir kaç gün önce.

Kızlar dış çekimi düğünden önce mi sonra mı yaptırmalı sizce. Gelinlik kirlenecek diye sonra yaptırmak istiyorum. Arkadaşlarımdam sonraya bırakma uğraşmak istemezsin diyen oldu kararsız kaldım bende. Siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz
Bence iki defa kuafore gidip strese gerek yok düğün saatinden önce yapilmasi daha heycanli bide benim herkese tavsiyem fotografcinin pozlarindan ziyade siz kendiniz poz secin onun kiler hep klise esimle habersiz cekilen ve kendi verdigimiz pozlar cok daha samimi ve güzel simdiden mutluluklar 😊

Ben dış çekim yaptırmayacağım. Otelde olacak düğünüm, otel bembeyaz oldugu icin dıs cekimimde dügün günü orada olacak. Ama genelde dış çekim yapanlar anlastıklar kuaförle prova gününü dış çekime ayarlayıp yaptırıyor. Fakat gelinliğin, kirlenme ve açılma payı olabilir. Baska bir gelinlik tarzı elbise giymenizi tavsiye ederim farklı gün olcaksa.

sonraya bırakırsan daha yaptırmak istemezsin daha uğraşlı olur. herşey anında güzel. boşver kirlenirse kirlensin sen o anın tadını çıkar.

X