Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğretmen olduğum için düğüne 2 hafta kala evime gidebileceğim o yüzden de kararsızım. Bi sürü şey arasında fırsat bulabilir miyim diyeBende sonradan uğraşmak istemediğim için düğünden önce çektirmiştim.Zaten o sıra bi koşturmaca yoğunluk oluyo o da aradan çıkıyor bi şekilde. İyiki de önce çektirmişim diyorum. Kendimi de biliyorum zaten sonradan erinirdim gözümde daha çok büyürdü
Kendimi rahat hissetmem kargaşaya denk gelmesin derseniz. Düğünden sonraya bırakın kafa olarak daha rahat olursunuz. Başka düşünüp yorcak bişey yok çünkü. Bedenen de de ruhen de dinlenmiş olursunuz burda iş sizde bitiyor bence benim için düğünden sonraya bırakmak sorun olmaz derseniz eğer bırakın. Mesala ben yapı olarak eringecim o yüzden bırakmadımÖğretmen olduğum için düğüne 2 hafta kala evime gidebileceğim o yüzden de kararsızım. Bi sürü şey arasında fırsat bulabilir miyim diye
Bende öyleyimKendimi rahat hissetmem kargaşaya denk gelmesin derseniz. Düğünden sonraya bırakın kafa olarak daha rahat olursunuz. Başka düşünüp yorcak bişey yok çünkü. Bedenen de de ruhen de dinlenmiş olursunuz burda iş sizde bitiyor bence benim için düğünden sonraya bırakmak sorun olmaz derseniz eğer bırakın. Mesala ben yapı olarak eringecim o yüzden bırakmadım
O zaman düğünden önce halledin bir de balayı planı varsa eğerBende öyleyim
Vakit bulabildiniz mi ya ☺Ben düğün günü ama düğün bittikten sonra yaptım
Bulduk diyelim cnim çünkü düğünden sonraya kalsa yapmazdim diye düşünüyorumVakit bulabildiniz mi ya ☺
Aynen tek ben böyle değilmişim Ben düğün albümü için bile bi kaç ay sonra gittimBulduk diyelim cnim çünkü düğünden sonraya kalsa yapmazdim diye düşünüyorum
bende tek değilmişim ne güzelAynen tek ben böyle değilmişim Ben düğün albümü için bile bi kaç ay sonra gittim
Düğünden kaç gün sonraya aldınızBen de gelinliğim kirlenmesin istediğim için düğünden sonraya bıraktım ama randevusunu aldım. Siz de randevu alırsanız üşenseniz de mecbur kalır gidersiniz bence
Cumartesi düğünüm var pazartesi çekimDüğünden kaç gün sonraya aldınız
Bence iki defa kuafore gidip strese gerek yok düğün saatinden önce yapilmasi daha heycanli bide benim herkese tavsiyem fotografcinin pozlarindan ziyade siz kendiniz poz secin onun kiler hep klise esimle habersiz cekilen ve kendi verdigimiz pozlar cok daha samimi ve güzel simdiden mutluluklarKızlar dış çekimi düğünden önce mi sonra mı yaptırmalı sizce. Gelinlik kirlenecek diye sonra yaptırmak istiyorum. Arkadaşlarımdam sonraya bırakma uğraşmak istemezsin diyen oldu kararsız kaldım bende. Siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz