Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Kıyafetleri, Bebek EşyalarıDiş Buğdayı Hakkında
Oğluşum 9 aylık oldu 2 dişimiz çıktı Ve ben diş buğdayı yapmak istiyorumm yapılması gereken a'dan z' ye kadar herşeyı yapmak istiyorumm neler yapmalıyım beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
merhaba ben yaptım ama internetten burdan öğrendiğim kadarıyla kendi çapımda yaptım bazı yerlerde adet ve gelenek olduğu için detaylarını bilmiyorum... eşimizi dostumuzu gündüz oturmasına çağırdık dua okuttuk peşine mamalar hazırlandı buğday salatası yaptık pasta yaptırdım üzeri oğlumun resmi ve kocaman bir diş olan gelen misafirlere dağıtmak için magnet çerçeve hazırladım bu kadar... meslek seçimide yaptırılabiliyormuş bebeğin öçnüne tarak makas mouse vs. cisimler koyup hangisini alırsa o mesleği seçicek gibi bişeler var önemli olan yapmak istemek nasıl isterseniz öyle yapabilirsiniz... dişleriniz hiç çürümesin inş.